Konu: Siz bunu destekliyor musunuz?  (Okunma sayısı 927 defa)

#20 - 10.09.2023 17:34
Merhaba, yukarda yazılanlar gibi bu karakterlerin fotoğrafları render ile yapıldı, üzerine birkaç işlem yapılarak bu hale getirildi, tamamen tanıtımda kaliteli durması için. Daha önce bu tarz renderları görmemiş olabilirsiniz fakat Vice Social’da 5 dakika geçirirseniz bu tarz fotoğrafları orada da göreceksiniz. Her şey değiştiği gibi oynadığımız bu oyun da değişiyor ve artık çoğu insan eskiye bağlı kalmak da istemiyor, bunlar oyuncuların kendi tercihidir. Ayrıca “eski skin yönetimi buna izin vermiyordu” diye bir şey söylenmiş, birincisi “skin yönetimi” adında bir ekip yok, direkt sunucu yönetimi var. İkincisi de skinleri ekleyip onay veren 2 sene önce de aynı kişilerdi, şimdi de aynı kişiler, bunlar sizin görmediğiniz, arka planda yapılan işler. Kısacası eğer oyuna eklenmişse bunlara izin verilmiş ve uygun demektir, hatırlatırım 2 sene önce de imvudan direkt kafa yükleniyordu, umarım hatırlayanlar çıkar ve bu tartışmalara artık son veririz. Sene 2023 ve insanlar yenilik istiyor, o yüzden bir sürü ENB, grafik modları vs. yükleyip oyunu daha da güzelleştirmeye çalışıyoruz, aynı mantık.
,
O tarz bir kuralın olmadığından bahsetmişsiniz, ya da bir skin ekibi olmadığına. Skinleri kontrol eden kişiler dönem dönem değişti, bunu ticket kontrollerinden de görebiliyorduk. Üstelik, skin başvurularını yöneten kişi birnevi skin işlemlerinin yönetimi konumunda oluyor. Zamanında bir arkadaşım sizinkiler ile eşdeğer niteliklere sahip bir kafa nedeni ile bu kural ihlali altından skinlerini değişmek zorunda kaldı. "Sadece bir yanlışı düzeltmek istedim, yanlış anlaşılmasın."

Aynısını zaten yukarda söyledim, skinlere bakan kişilerin ticketlarda değişmesi pek bir şey fark etmiyor, ekleyen kişi “skin yönetimi” olmuş olmuyor. Ekletmeye çalıştığınız model nasıl bir modeldi bilmiyorum, söylediğim gibi zamanında imvu kafası yükleniyordu. Parlak saçlar, garip gözler vs.

Merhaba Mneymosne hanim. Arkadasim ss’i benden alıp attı. Suanda askerdeyim ve olaylara pek focus olamıyorum tam olarak 17 tane skinim vardı sizinkilerden bir farkı yoktu aynı zamanda sizinkilerden daha az hq idi fakat bunun değiştirilmesini söyleyip benim 17 adet skinimin değiştirilmesini söylediler bunun tüm masrafları benim cebimden cikti askerden dondugumde role baslayacagim fakat karakterlerim suanda banli fakat dondugumde bu durumuda duzeltecegim.. İyi forumlar vatan bana emanet🫡🫡
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 10.09.2023 17:37
Merhaba, yukarda yazılanlar gibi bu karakterlerin fotoğrafları render ile yapıldı, üzerine birkaç işlem yapılarak bu hale getirildi, tamamen tanıtımda kaliteli durması için. Daha önce bu tarz renderları görmemiş olabilirsiniz fakat Vice Social’da 5 dakika geçirirseniz bu tarz fotoğrafları orada da göreceksiniz. Her şey değiştiği gibi oynadığımız bu oyun da değişiyor ve artık çoğu insan eskiye bağlı kalmak da istemiyor, bunlar oyuncuların kendi tercihidir. Ayrıca “eski skin yönetimi buna izin vermiyordu” diye bir şey söylenmiş, birincisi “skin yönetimi” adında bir ekip yok, direkt sunucu yönetimi var. İkincisi de skinleri ekleyip onay veren 2 sene önce de aynı kişilerdi, şimdi de aynı kişiler, bunlar sizin görmediğiniz, arka planda yapılan işler. Kısacası eğer oyuna eklenmişse bunlara izin verilmiş ve uygun demektir, hatırlatırım 2 sene önce de imvudan direkt kafa yükleniyordu, umarım hatırlayanlar çıkar ve bu tartışmalara artık son veririz. Sene 2023 ve insanlar yenilik istiyor, o yüzden bir sürü ENB, grafik modları vs. yükleyip oyunu daha da güzelleştirmeye çalışıyoruz, aynı mantık.
,
O tarz bir kuralın olmadığından bahsetmişsiniz, ya da bir skin ekibi olmadığına. Skinleri kontrol eden kişiler dönem dönem değişti, bunu ticket kontrollerinden de görebiliyorduk. Üstelik, skin başvurularını yöneten kişi birnevi skin işlemlerinin yönetimi konumunda oluyor. Zamanında bir arkadaşım sizinkiler ile eşdeğer niteliklere sahip bir kafa nedeni ile bu kural ihlali altından skinlerini değişmek zorunda kaldı. "Sadece bir yanlışı düzeltmek istedim, yanlış anlaşılmasın."

Aynısını zaten yukarda söyledim, skinlere bakan kişilerin ticketlarda değişmesi pek bir şey fark etmiyor, ekleyen kişi “skin yönetimi” olmuş olmuyor. Ekletmeye çalıştığınız model nasıl bir modeldi bilmiyorum, söylediğim gibi zamanında imvu kafası yükleniyordu. Parlak saçlar, garip gözler vs.

Merhaba Mneymosne hanim. Arkadasim ss’i benden alıp attı. Suanda askerdeyim ve olaylara pek focus olamıyorum tam olarak 17 tane skinim vardı sizinkilerden bir farkı yoktu aynı zamanda sizinkilerden daha az hq idi fakat bunun değiştirilmesini söyleyip benim 17 adet skinimin değiştirilmesini söylediler bunun tüm masrafları benim cebimden cikti askerden dondugumde role baslayacagim fakat karakterlerim suanda banli fakat dondugumde bu durumuda duzeltecegim.. İyi forumlar vatan bana emanet🫡🫡

Konuyu bana forumdan dm olarak ssli bir şekilde anlatabilirsen çözüm ararız tabii ki, hayırlı teskereler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 10.09.2023 17:38
,

Konuyu bana forumdan dm olarak ssli bir şekilde anlatabilirsen çözüm ararız tabii ki, hayırlı teskereler

Tesekkur ederim, iyi gorevler🙃
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 10.09.2023 17:40
Ekipte olduğumdan beri HD modellere karşı hep ön yargım vardı, hatta bir süre yönetim içerisinde tek başıma HD modelleri ekletmemek için çaba gösteriyordum. Yukarıya attığınız özel ileti de tarafımca yönlendirilen bir ileti.

Fakat bir süre sonra büyük bir kitlenin HD sayabileceğimiz modeller yükletmek istediğini, bu konuda oldukça direttiklerini fark ettik. Her ne kadar kendi çizgimiz olsa da, bu çizgiyi oyuncular için biraz daha ileriye götürmek durumunda kaldık. Şu an bazı modellere izin verilse de arka planda izin verilmeyen milyon tane model bulunuyor. Hala ortada bir çizgi var, hala ciddi anlamda göz bozan modeller izin verilmiyor, hala aşırıya kaçan oyuncak bebekten insana dönüşmüş modeller sunucuya giremiyor.

Konuya uzun uzun yanıt atıp kilitlemek yerine olayı yönlendirmek ve arka planda işleyişe biraz daha hakim olmanız adına bir açıklama yapma tercihini gösterdim. Konuyu hala tartışabiliriz fakat tartışırken bu iletiyi dikkate almanız gerekiyor.

Ve evet, modeller sunucuya eklendi, eklenecek. Yukarda olan aşırıya kaçmış HD modellerin birçoğu render eseri. kg  :palmiye:
100
4
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Zantaclaws, rllyrïch, şeyhoordinaryus, N0SY,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
TrëndyWay, Tal2Easy, Zantaclaws, volooloo, rllyrïch, şeyhoordinaryus, N0SY,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 10.09.2023 17:42
manifesto aciklama yapacak mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 10.09.2023 17:44
manifesto aciklama yapacak mi?

bu durum er gec halkin ortasina cikacaktir dostum suphen olmasin! manifesto her zaman bu tarz durumlarda en guzel sekilde sonuclandirir! iyiroler bu arada bi hafta sonra fenerin maci var szymanski net gol atar
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Zantaclaws, Azad el pasha,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 10.09.2023 17:52
Selamlar. Ben daha önce benzer bir konuyla ilgili yorum yapmıştım, geçen yaz yine tartışma konusuydu.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=130072.msg832274#msg832274

"oynadığımız oyun 2004 yapımı ve buna uygun şeyler bla bla" kısmına çok katılmıyorum.

Bir zamanlar ben de öyle düşünüyordum ama Vice'da zaten 2004'ün ve klasik samp atmosferinin çok ötesine geçtik hem sistem hem tasarım hem konseptlerimiz ile. Dandik forumlar, görünümler, tasarımlar yerine daha modern, çağa uygun şeyler inşa etmeye çalıştık her zaman ve halen daha üstüne koymaya gayet ediyoruz. Yani malzemenin temeli oraya dayanıyor diye üstüne o yıla ait şeyleri inşa etmeye şahsen bence gerek yok. Zaten aşırı HD ya da konsept aykırı olan modeller eklenmiyor ama, bir şeyler "iyi görünüyor" diye kötülemeyi yersiz buluyorum. Oyunda oynarken LQ, çamurdan ibaret yüzler/skinler yerine kaliteli suratlar, karakterler, kaliteli modeller ve şehir atmosferi çok daha worth bana kalırsa.

Ayrıca birkaç sayfayı inceledim, hakaretler, aşağılamalar gırla dolmuş. Eğlence veya forum geyiğiyle bu nokta arasında ince bir çizgi var ve gördüğüm kadarıyla insanlar IMVU kullanan kişilere karşı hakaret etmeyi biraz yanlış algılamaya başlamış. Muhtemelen 10larca sayfa daha uzasa bir şey değişmeyeceği için bu konu burada kilitlenebilir.

Ek olarak yukarıda yazdığım görüş de genel yönetim görüşümüzdür. Zaten kaliteli skin her türlü sunucuya ekleniyor ve açılan sözde savaş "TÜM SKİNLER LQ OLSUN" savaşı değil, HD / Kaliteli skin olsun ama imvu olmasın kafası, IMVU'ya karşı özel bir düşmanlık gereksiz bana kalırsa.

Diğer bir soru işareti mesele de, neredeyse oyunda hiç görünmeyip çok az levelli karakterler/ilk defa gördüğüm hesapların genelde bu tarz forumlarda aktif olup ortalığı alevlendirmesi.  Bu konuda artık daha ciddi cezalar vereceğiz.

İyi günler.  :colt:

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 10.09.2023 17:53
Her şey değiştiği gibi oynadığımız bu oyun da değişiyor ve artık çoğu insan eskiye bağlı kalmak da istemiyor, bunlar oyuncuların kendi tercihidir.
Eskiye bağlı kalmak istememelik bir durum yok bu oyun zaten eski. Oyunun eskiliğinden şikayet edenler farklı oyunlara yönelebilir. Sunucuya barbie misali özel skin yükletmek oyunu yenilikçi yapmaz. Ek olarak, her şey değiştiği gibi bu oyun da değişemiyor çünkü kullandığı oyun motoru ziyadesiyle kısıtlayıcı ve yeniliklere açık değil.

Ben demiyorum ki hiç özel skin yüklenmesin ama her şeyin bir dozu var. Oyunun genel pikselleri örneğin 64x64 ise, belki de bu insanlar kalkıp 1024x1024 çözünürlükte texturelenmiş skinler yükletiyor. Uyumsuzluğu buradan anlayabilirsiniz.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tal2Easy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 10.09.2023 17:57
Her şey değiştiği gibi oynadığımız bu oyun da değişiyor ve artık çoğu insan eskiye bağlı kalmak da istemiyor, bunlar oyuncuların kendi tercihidir.
Eskiye bağlı kalmak istememelik bir durum yok bu oyun zaten eski. Oyunun eskiliğinden şikayet edenler farklı oyunlara yönelebilir. Sunucuya barbie misali özel skin yükletmek oyunu yenilikçi yapmaz. Ek olarak, her şey değiştiği gibi bu oyun da değişemiyor çünkü kullandığı oyun motoru ziyadesiyle kısıtlayıcı ve yeniliklere açık değil.

Ben demiyorum ki hiç özel skin yüklenmesin ama her şeyin bir dozu var. Oyunun genel pikselleri örneğin 64x64 ise, belki de bu insanlar kalkıp 1024x1024 çözünürlükte texturelenmiş skinler yükletiyor. Uyumsuzluğu buradan anlayabilirsiniz.

1024x1024 veya HD'e zaten KB olarak izin vermiyoruz. GTAV'de modeller 10-11 MB'ı buluyor örneğin biz 1MB bile eklemiyoruz en basitinden. Ama sen 2004'de modellenmiş bir oyunun çamur görüntülerine mahrum kalmak zorunda değilsin her zaman. Benim de kendi tercihim LQ oluyor genelde Dick Hendricks karakterim 3 senedir var yüzünü hatırlarsınızdır piksel piksel 2 boyutlu sayılır neredeyse, burnu pinakyo gibi. Bu bana yetiyor örneğin yıllardır fazlasında gözüm yok. Hatta bana göre roleplay/gta sade, modsuz daha keyifli.

Gel gelelim ki yazdığın şey doğru değil bir üst mesajda da belirttim. Oyun motoru eski falan değil. 2008'de Vendetta'da 5 family rolü yapılıyordu araç sahipliği bile yoktu. Özel map eklemek diye bir şey zaten yoktu. Yani senin kafana gireceksek özel model de eklemeyip 300 tane samp skiniyle 10 sene olduğu gibi rol yapmamız gerekirdi. Platform elimizden geldiğince gelişiyorsa oyunda neden "kötü" ye mahrum kalmak zorunda olalım?

Zaten burada fark ettiyseniz ince bir işçilik oluyor. GTa5mods.com'dan bulduğun 15 mb dandik optimize olmayan skini sırf birisi 100 lira veriyor diye küt diye eklemiyoruz. Eğer 800KB içerisine hem txd'ni hem dff'ni iyice optimize eder sıkıştırır, çok parlak HD de yapmazsan sunucuya ekletebilirsin gayet anlaşılabilir bir olay bence.

Kötüye ya da eskiye özlem sadece bizim millette var galiba. İsterseniz GTA 1 oyununun MP'sine geçmeyi deneyelim 2 boyutlu oynanıyordu tepeden bakmacalı.  O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 10.09.2023 17:59
Ha ayrıca o oluşumu, suratları ve karakterleri ben de zaten beğenmedim.

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

Eleştiremiyorsunuz diye farklı  konular açıp skin üstünden yürümeyin, beğenmedik tanıtıımınızı da birliğinizi de deyin benim gibi. Açık sözlü olun  :manifdog
lmao
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok