Ekipte olduğumdan beri HD modellere karşı hep ön yargım vardı, hatta bir süre yönetim içerisinde tek başıma HD modelleri ekletmemek için çaba gösteriyordum. Yukarıya attığınız özel ileti de tarafımca yönlendirilen bir ileti.
Fakat bir süre sonra büyük bir kitlenin HD sayabileceğimiz modeller yükletmek istediğini, bu konuda oldukça direttiklerini fark ettik. Her ne kadar kendi çizgimiz olsa da, bu çizgiyi oyuncular için biraz daha ileriye götürmek durumunda kaldık. Şu an bazı modellere izin verilse de arka planda izin verilmeyen milyon tane model bulunuyor. Hala ortada bir çizgi var, hala ciddi anlamda göz bozan modeller izin verilmiyor, hala aşırıya kaçan oyuncak bebekten insana dönüşmüş modeller sunucuya giremiyor.
Konuya uzun uzun yanıt atıp kilitlemek yerine olayı yönlendirmek ve arka planda işleyişe biraz daha hakim olmanız adına bir açıklama yapma tercihini gösterdim. Konuyu hala tartışabiliriz fakat tartışırken bu iletiyi dikkate almanız gerekiyor.
Ve evet, modeller sunucuya eklendi, eklenecek. Yukarda olan aşırıya kaçmış HD modellerin birçoğu render eseri. kg