Ha ayrıca o oluşumu, suratları ve karakterleri ben de zaten beğenmedim.
iğrenç
Yorumumu dün yapmıştım.
Eleştiremiyorsunuz diye farklı konular açıp skin üstünden yürümeyin, beğenmedik tanıtıımınızı da birliğinizi de deyin benim gibi. Açık sözlü olun 
lmao
Şu zamana kadar açık sözlülükten hiç kaçınmadım her zaman kurallar doğrultusunda ilerleyip o şekilde yorumlamalarımı yaptım fakat bu tarz durumda oyuna birlikte başladığım ve birlikte yıllar geçirdiğim arkadaşlarım bu tarz durumlarda açık sözlülükle yapılan yorumları çok farklı yerlere çekerek banlandılar bu durumda herkes açık sözlü bir şekilde hareket etmeye çekiniyorlar. Sonuç olarak çoğu üst yönetim ve yapılan durumlar sorgulanmıyor iyi günler. Son 73 gün.
ban yiyen arkadaşlarının bu konu ile alakası yok kanka bu konu skin üzerine açıldı arkadaşların da vice'a "birlik tanıtımı" üzerinden salladığı için ban yedi dc'ye tanıtımı iyi atın
arkadaslarimi nerden taniyon?
tanıyorum bir yerden manif yukarda açıklamanı yapmış düzgün eleştrini yaptıysan kafi yok açık sözlülükten ban yedi arkadaşlarım yok millet korkuyor cart curt burası onun yeri değil
dostum acik sozluluk konumuz ve bu nedenle olusan durumlardan bahsediyorum, konuyu tartismaya cevirmezsen sevinirim karsilik verecek kisi sen degilsin sana yazmiyorum. Ustelik x bir yetkiliye karsi yaptigin "acik sozlu" yorumlarina gelen karsilik, normal bir userin sana verecegi karsilik duzeyde olmuyor. Bu da yetkiliye karsi acik olunmadigini gosteriyor. Olayi cevirmeye calisip sonra konu skin konusu diye dondurmene gerek yok, tartismaya cevirmezsen konuyu sevinirim.