Konu: Gonzales Tommy.  (Okunma sayısı 654 defa)

#10 - 12.05.2023 20:00
Walquen cidden haline üzülüyorum, köylü gibi god kullanmışsın birde deli taklidi yapıyorsun  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

#11 - 12.05.2023 20:01
memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.

2. mermi senden geliyor, hitinin bana işlediği yer.

Benim sıktığım mermi sana gelmiyor, video yok elimde çünkü o yüzden kanıt yok dostum. Interiora girmediğim halde sende girmişim gözüküyor nasıl bir lag cs kullanıyorsan artık

#12 - 12.05.2023 20:03
Lag cs bahanesi geldiğine göre iki video atıyorum  videoyu izle lag.cs nin ne olduğunu öğren  :-\
Spoiler: GösterGizle

#13 - 12.05.2023 20:05
memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.

Benim sıktığım mermi sana gelmiyor, video yok elimde çünkü o yüzden kanıt yok dostum. Interiora girmediğim halde sende girmişim gözüküyor nasıl bir lag cs kullanıyorsan artık
kanka attığın mermiyi görmüyon mu allah için, nasıl bakıyorsun sse. Attığım sste senin silahından çıkan merminin bana geldiği gözüküyor kan bile çıkıyor.

#14 - 12.05.2023 20:07

kanka attığın mermiyi görmüyon mu allah için, nasıl bakıyorsun sse. Attığım sste senin silahından çıkan merminin bana geldiği gözüküyor kan bile çıkıyor.
Adminlerden tek ricam var, attığı SS'i ekran görüntüsü olarak değil video olarak aldığı ortada. Videonun tam kısmını atar mısın? Adminlerin daha net anlaması için.

#15 - 12.05.2023 20:11
https://streamable.com/0njnlc
1. hiti sol taraftan yiyorum 2. hiti senden yiyorum ve içeriye geçiyorum. Başka bahanen kaldı mı?

#16 - 12.05.2023 20:13
Videoda hit yemiyorsun ki dostum?

#17 - 12.05.2023 20:14
Videoda hit yemiyorsun ki dostum?
KLDJASŞLDASJŞLDALJS, dalga mı geçiyon kanka. İlk hiti soldan yiyorum, ikinci hit senden geliyor merminin gittiği yer ve benden çıkan kan gözüküyor. Nasıl yemiyorum, daha fazla ileti atma da küçük duruma düşme. Sonuçlanabilir.

#18 - 12.05.2023 20:15
Kanka sonuçlansın sıkıntı yok adminin kararına bırakalım.

#19 - 12.05.2023 20:29
evlat niye hile açıyorsun

Alıntı
ne aimbotu evlat? hayatımda hile kullanmamış adamım, sizin gibi kolsuzlar için hile mi yükleyeyim bir de :D
« Son Düzenleme: 12.05.2023 20:31 Hereford »