Konu: Gonzales Tommy.  (Okunma sayısı 893 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 12.05.2023 20:48
Gir foruma kaydoldugum tarihe bak, hepinizden eskiyim. O günden beri hile kullanmadım, hile şikayeti yemedim. Ben gerekli savunmaları yaptım aynı şekilde kişi de bende lagli gözüküyordu ve sana defalarca bende gözükmüyorsun diye pm attım çünkü bende gözükmüyordun şikayette attığım sslerde de gözükmüyorsun admine bile rapor attım hatta. Şikayeti açan arkadaş zaten çatışma esnasında 2600 dakika 3. parti yazılımdan jail yedi, demek ki bir şeyler kullanıyordun ki 2600 dakika jail yedin, videoları kırpılmış ve kesik şekilde atmışsın zaten (attığın videoda sen bende gözükmediğin için dümdüz yürüyorum, yanımda olsan sence sana sıkmaz mıyım?). Adıma daha fazla savunma gelmeyecek, adminin kararını bekleyebiliriz. Ek olarak arkadaşın yaptığı işgüzarlığı sağ üstte ki hudu kapatmasından anlayabilirsiniz, çünkü o da hasar yemiyor onu gizlemek için sağ üstte ki hudu kapatmış.

« Son Düzenleme: 21.05.2023 02:25 WulqueN »

#21 - 12.05.2023 22:36
freecam açtım diye yedim kanka q attığınız sırada nereye kayboldunuz diye bakıyordum, şaklabanlığın bir türlü bitmedi niye? Biraz gerildin gibi, papatya çayı öneririm. Bir şeyler kullansaydım karakter banı yerdim :garip:
« Son Düzenleme: 12.05.2023 22:39 dispatch »

#22 - 13.05.2023 10:44
Gir foruma kaydoldugum tarihe bak, hepinizden eskiyim. O günden beri hile kullanmadım, hile şikayeti yemedim. Ben gerekli savunmaları yaptım aynı şekilde kişi de bende lagli gözüküyordu ve sana defalarca bende gözükmüyorsun diye pm attım çünkü bende gözükmüyordun şikayette attığım sslerde de gözükmüyorsun admine bile rapor attım hatta. Şikayeti açan arkadaş zaten çatışma esnasında 2600 dakika 3. parti yazılımdan jail yedi, demek ki bir şeyler kullanıyordun ki 2600 dakika jail yedin, videoları kırpılmış ve kesik şekilde atmışsın zaten (attığın videoda sen bende gözükmediğin için dümdüz yürüyorum, yanımda olsan sence sana sıkmaz mıyım?). Adıma daha fazla savunma gelmeyecek, adminin kararını bekleyebiliriz.

Hile değil ama bug abuse ve 3.parti yazılım kullanmış gibisin, hilenin bir diğer anlamı 3. parti yazılım demektir asker ve sende 3. parti yazılım çokça var gibi ha ne dersin???

#23 - 13.05.2023 14:25
freecam açtım diye yedim kanka q attığınız sırada nereye kayboldunuz diye bakıyordum, şaklabanlığın bir türlü bitmedi niye? Biraz gerildin gibi, papatya çayı öneririm. Bir şeyler kullansaydım karakter banı yerdim :garip:
Saklabanin kim olduğu atilan iletilerden belli kardeşim, sen kafanı rahat tut. Hile kullanmadım bende gozukmuyorsun diye 10 kez pm attım sana attığın ss de bile gözüküyor. Vallaha alnım ak bro, kullanmadığım için içim rahat.

#24 - 13.05.2023 16:48
şikayeti açan arkadaş biraz zeki galiba :D sobeitle oyuna girip lagshot ve pingi açmış adamı banlatmaya çalışıyor, şaklabanlık yapma adam hileden anlamıyor diye banlatmaya çalışıyorsun  :manifdog dikkat ette hileden anlayan bir admin çıkmasında seni banlamasın.

Spoiler: GösterGizle

adminler iyi baksın videoları kesik kesik atmış uyanık, sağ üstte ki hududa kapatmış hasar yemiyor kendisi de çünkü, ulan sen ne adamsın la  O:-)

#25 - 13.05.2023 18:57
he öyle mi olmuş sıkıntı yok. hasar yiyorum attığım sslerde ve video da gözüküyor sobeit, bug, lag başka bahane kaldı mı? :garip:

#26 - 13.05.2023 19:47
he öyle mi olmuş sıkıntı yok. hasar yiyorum attığım sslerde ve video da gözüküyor sobeit, bug, lag başka bahane kaldı mı? :garip:
  :garip: :manifdog
« Son Düzenleme: 13.05.2023 21:04 show »

#27 - 13.05.2023 20:00

#28 - 13.05.2023 21:05
https://streamable.com/m223bu

hmh sobeit.
TXDWS'den hud modunu kaldırayımda, nede olsa no reload açık, mermi bitmiyor. Godum da açık mermi yiyince videonun tam halini atabileyim.  :manifdog :manifdog

#29 - 13.05.2023 23:57
boş sıkmaların bitmedi mi? Komik duruma düşmeye başladınız, uzatmayın da adminler incelesin. Her şey ortada değil mi, bütün bahaneleriniz çürüdü O:-)