Konu: Gonzales Tommy.  (Okunma sayısı 892 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2023 18:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Foriello @WulqueN
Olaya dahil olan şahit karakter adı:N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş gamespeedi ve godu açıp oynuyor, her şey ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Bug diyip geçecek olursa onun attığı mermileri ben yiyorum ve canım gidiyor.

#1 - 12.05.2023 18:57
Savunmayı kısa tutacağım, hile olmadığım için içim rahat dostum hile geçmişimde yok.
O sırada kendisi de hasar yemiyordu @Kovalanke 'ye rolü izletiyordum, hatta o esnada beni pm'den hasar yemiyorsun diye darladığı için gidip video aldırttım çünkü kendisi bende laglı şekilde hareket ediyordu. Şimdi videolar upload ediliyor atacağım yanıta.

« Son Düzenleme: 12.05.2023 19:08 WulqueN »

#2 - 12.05.2023 19:19
Bu atacağım video da god muamelesi yediğim için kendime sıktırıyorum;
https://streamable.com/5o2pzu

Bu atacağım ss'de rapor atıyorum zaten sen hasar yemiyorsun diye;

Bu ss'de ise bir yandan adminle konuşup bir yandan senin hasar yemediğini anlatmaya çalışıyorum;

#3 - 12.05.2023 19:22
Birde videoların saniyesini kırpmış çünkü o sırada bende başka yere gidiyor gözüküyordu, saniyelerini kırpmadığın şekilde atarsan iyi olur. Bir de benim attığım mermileri yediğini söymeişsin, atsana kanka kanıtını? :D
« Son Düzenleme: 12.05.2023 19:25 WulqueN »

#4 - 12.05.2023 19:28
Orta da herhangi bir bug yok. Gamespeed ve god açıp oynuyorsun. Godu tek tuşla kapayıp açabiliyorsun memet asker, godu kapattığın sırada kendine hit attırmışsın ve ss almışsın. Canımın gitmediğini söylüyorsun evin içinde attığın hitler tutuyor ve canım 140 dan 41 e düşüyor ssi aşağıya bırakıyorum.

« Son Düzenleme: 12.05.2023 19:31 dispatch »

#5 - 12.05.2023 19:32
Orada sana ben değil @Yusuf41 sıktığı için canın azalıyor :D Kovalenke'ye rolü izletiyordum zaten bekle ss'de atacağım :D

#6 - 12.05.2023 19:33
Attığım 3. sste senin mermin bana isabet ediyor ve canım gidiyor memet asker.

#7 - 12.05.2023 19:34

bak bakayım sana kim sıkıyor güzel kardeşim

#8 - 12.05.2023 19:39
Arkadaşın ikinci attığı ss'ye bakarsanız ben o pm'yi attığım esnada bende kaybolmuş ve gözükmüyordu o yüzden rapor atmıştım ama kendi artık lag.cs mi kullanıyor ne kullanıyorsa interiora bile girmediğim halde interiorda gözüküyorum :D

#9 - 12.05.2023 19:55
memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.

2. mermi senden geliyor, hitinin bana işlediği yer.