Konu: Birden fazla kişi ve ihlalleri  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 11.05.2023 16:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armen_Igorevich - Maske_30434 - Maske_52103 - Maske_39438

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulunduğum birlikde daha önce hiç rol yapmama rağmen kişiler beni forumdan Metalayıp emotesiz şekilde vurmuştu. Daha önceden bu şikayeti Poschevo birliği adına açmıştım, bu şekilde açtığım için o birliğe ait SS deki tek kişi cezalandırıldı. O şikayeti sonuçlayan admin diğer kişiler adına oyuncu şikayeti açmamı söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.05.2023 14:34
@Loreks , @tekmermi , @zThyke , @Huan 24 saat içerisinde savunma.

#2 - 13.05.2023 14:36
Bundan dolayı ben cezayı yedim, sen attın hatta. Savunma yapılacak bir durum yok. @Stromae

#3 - 13.05.2023 14:58
Savaşın ilerlediği zaman Sopraccolli 'nin adamlarını arıyorduk ve aktif mekanlara gidiyorduk. Şikayet eden şahsı Sopraccolli hoodunda gördüm. Yanında sopraccolli'e ait karakterler de vardı ve onlardan olduğu çok belli oluyordu. Kendisi hood'ndan ayrıldığı zaman arkadaşlar haber verdi. Kumarhanede olduğuna dair bilgi alıp içeriyi bastık. Savunmam bu kadar, keyifli roller.
« Son Düzenleme: 13.05.2023 15:14 tekmermi »

#4 - 13.05.2023 15:12
Öncelikle selam, iyi forumlar. :)

Sergei Maqsudov adlı karakter ile önceden irtibat vardı, Dyakonov birliğinde bulunduğumuz için. Poschevo ile Dyakonov arasında dostluk bulunmaktaydı. Birlikten atıldığımız için Dyakonov ile yollarımızı ayırmak zorundaydık fakat  Sergei Maqsudov ile bağlantımızı koparmadık. İllegal olarak Sergei ile bir bağlantımız vardı ve konuşmaya devam ettik. Son olaylardan sonra Sopraccolli ile savaşa giren Poschevo'dan haberimiz yoktu. Sergei Maqsudov rolde telefonla arayarak konulardan bahsetti ve beni çağırdı. Oraya gittiğim zaman Sopraccolli arasında savaş çıktı, biz de Poschevo tarafında savaşa dahil olduk Sivilken nasıl DM'e katılabilirsiniz diye sorarsanız diye bu açıklamayı yaptım. Bu konuya gelirsek ise savaş başladığı zaman Sopraccolli 'nin adamlarını arıyorduk ve o sıra Jamal_Pierce'nin Sopraccolli hoodunda gördük. O sıra yanında bir kaç Sopraccolli birliğine ait karakterler bulunuyordu ve onlardan olduğunu anlamıştım. Kendisi hood'ndan ayrıldığı zaman takip ettim ve bir kumarhane'ye girdi. Sergei Maqsudov'u aradım ve burada olduğunu söyledim. İçeriye girdiği zaman Jamal zıplayarak kaçmıştı. Savunmam bu kadar, iyi roller.
« Son Düzenleme: 13.05.2023 15:15 zThyke »

#5 - 13.05.2023 15:17
Savaşın ilerlediği zaman Sopraccolli 'nin adamlarını arıyorduk ve aktif mekanlara gidiyorduk. Şikayet eden şahsı Sopraccolli hoodunda gördüm. Yanında sopraccolli'e ait karakterler de vardı ve onlardan olduğu çok belli oluyordu. Kendisi hood'ndan ayrıldığı zaman arkadaşlar haber verdi. Kumarhanede olduğuna dair bilgi alıp içeriyi bastık. Savunmam bu kadar, keyifli roller.
O gün hoodumuza baskın olmuştu sanırım, karşı atak için aktif mekanları geziyorduk. O sırada kumarhane reklamını gördük ve oraya yöneldik. Kumarhane hem Market Caddesinde hem soproccollinin hooduna yakın diye uğradık. Şikayet açan şahsı daha önce hoodlarında görmüştük. Savaş gereği savaşta olduğumuz birlikle yakın olanlara sıkıyoruz. Dediğim gibi daha önce hoodlarında gördüğümüz için sıktık. (Silah bile ateşlemedim, fazla kişiydik sadece kenarda bekledim.) Savunma bu kadar.
Dediklerine katılıyorum, baskın sonrası karşı tarafa karşılık vermek için bütün mekanları geziyoruz en sonunda Jamal karakterini buluyoruz. Karakterimin hiç rolü yok diyorsun fakat savaşa katılmayı biliyorsun, çoğu kişi savaşın üzerinden günler geçtiği için ekran görüntülerini sildi(saklamak zorunda da değiller) buna rağmen bir adet ekran görüntüsü bulduk seninde savaşa dahil olduğunu kanıtlamak için.

Birliğiniz bir savaşa katılıyorsa sorumluluğu ona aittir, benim rolüm yok demek çok saçma, hem onlarla birlikte geziyorsun hem savaşa katılıp silah çekiyorsun. Günler sonrasından böyle bir şikayet açıyorsun. Kanıtımız olmasa belki senden dolayı boş yere jail yiyecektik. :)

#6 - 13.05.2023 15:28
Sanırım Sergei Maqsudov boş yere ceza yedi? :(

#7 - 13.05.2023 15:40
Bu arada arkadaş savaş zamanı birlikte bulunuyordu savaş bitti birlikten ayrıldı yani tamamen amacı dm atmak ve savaşa dahil olmaktı.

Birde utanmadan şikayet açıyor gerçekten yazık.  ::)

#8 - 13.05.2023 18:11
Spoiler: GösterGizle
O gün hoodumuza baskın olmuştu sanırım, karşı atak için aktif mekanları geziyorduk. O sırada kumarhane reklamını gördük ve oraya yöneldik. Kumarhane hem Market Caddesinde hem soproccollinin hooduna yakın diye uğradık. Şikayet açan şahsı daha önce hoodlarında görmüştük. Savaş gereği savaşta olduğumuz birlikle yakın olanlara sıkıyoruz. Dediğim gibi daha önce hoodlarında gördüğümüz için sıktık. (Silah bile ateşlemedim, fazla kişiydik sadece kenarda bekledim.) Savunma bu kadar.
Dediklerine katılıyorum, baskın sonrası karşı tarafa karşılık vermek için bütün mekanları geziyoruz en sonunda Jamal karakterini buluyoruz. Karakterimin hiç rolü yok diyorsun fakat savaşa katılmayı biliyorsun, çoğu kişi savaşın üzerinden günler geçtiği için ekran görüntülerini sildi(saklamak zorunda da değiller) buna rağmen bir adet ekran görüntüsü bulduk seninde savaşa dahil olduğunu kanıtlamak için.

Birliğiniz bir savaşa katılıyorsa sorumluluğu ona aittir, benim rolüm yok demek çok saçma, hem onlarla birlikte geziyorsun hem savaşa katılıp silah çekiyorsun. Günler sonrasından böyle bir şikayet açıyorsun. Kanıtımız olmasa belki senden dolayı boş yere jail yiyecektik. :)

Gerçekten komiksin, attığın SS 09.05.2023 tarihinden. Benim SS 08.05.2023

#9 - 13.05.2023 18:13
Spoiler: GösterGizle
Bu arada arkadaş savaş zamanı birlikte bulunuyordu savaş bitti birlikten ayrıldı yani tamamen amacı dm atmak ve savaşa dahil olmaktı.

Birde utanmadan şikayet açıyor gerçekten yazık.  ::)

Hâlâ birlikde bulunuyorum, savaş bitti diye ayrılmadım. Yazık olan sizlere, savaşı kaybettiniz. Forumlarda açtığım şikayet karşısında sadece acınası tavır sergiliyorsunuz.