Savaşın ilerlediği zaman Sopraccolli 'nin adamlarını arıyorduk ve aktif mekanlara gidiyorduk. Şikayet eden şahsı Sopraccolli hoodunda gördüm. Yanında sopraccolli'e ait karakterler de vardı ve onlardan olduğu çok belli oluyordu. Kendisi hood'ndan ayrıldığı zaman arkadaşlar haber verdi. Kumarhanede olduğuna dair bilgi alıp içeriyi bastık. Savunmam bu kadar, keyifli roller.
O gün hoodumuza baskın olmuştu sanırım, karşı atak için aktif mekanları geziyorduk. O sırada kumarhane reklamını gördük ve oraya yöneldik. Kumarhane hem Market Caddesinde hem soproccollinin hooduna yakın diye uğradık. Şikayet açan şahsı daha önce hoodlarında görmüştük. Savaş gereği savaşta olduğumuz birlikle yakın olanlara sıkıyoruz. Dediğim gibi daha önce hoodlarında gördüğümüz için sıktık. (Silah bile ateşlemedim, fazla kişiydik sadece kenarda bekledim.) Savunma bu kadar.
Dediklerine katılıyorum, baskın sonrası karşı tarafa karşılık vermek için bütün mekanları geziyoruz en sonunda Jamal karakterini buluyoruz. Karakterimin hiç rolü yok diyorsun fakat savaşa katılmayı biliyorsun, çoğu kişi savaşın üzerinden günler geçtiği için ekran görüntülerini sildi(saklamak zorunda da değiller) buna rağmen bir adet ekran görüntüsü bulduk seninde savaşa dahil olduğunu kanıtlamak için.

Birliğiniz bir savaşa katılıyorsa sorumluluğu ona aittir, benim rolüm yok demek çok saçma, hem onlarla birlikte geziyorsun hem savaşa katılıp silah çekiyorsun. Günler sonrasından böyle bir şikayet açıyorsun. Kanıtımız olmasa belki senden dolayı boş yere jail yiyecektik.