Konu: Birden fazla kişi ve ihlalleri  (Okunma sayısı 238 defa)

#10 - 13.05.2023 18:15
Spoiler: GösterGizle
Savaşın ilerlediği zaman Sopraccolli 'nin adamlarını arıyorduk ve aktif mekanlara gidiyorduk. Şikayet eden şahsı Sopraccolli hoodunda gördüm. Yanında sopraccolli'e ait karakterler de vardı ve onlardan olduğu çok belli oluyordu. Kendisi hood'ndan ayrıldığı zaman arkadaşlar haber verdi. Kumarhanede olduğuna dair bilgi alıp içeriyi bastık. Savunmam bu kadar, keyifli roller.

Bana kumarhanede sıktığınız zaman ondan önce hiç hooda gitmedim, burada yalan söylüyorsun. Gördüğünün SSini atabilirsin buraya.

#11 - 13.05.2023 20:24
Spoiler: GösterGizle
Savaşın ilerlediği zaman Sopraccolli 'nin adamlarını arıyorduk ve aktif mekanlara gidiyorduk. Şikayet eden şahsı Sopraccolli hoodunda gördüm. Yanında sopraccolli'e ait karakterler de vardı ve onlardan olduğu çok belli oluyordu. Kendisi hood'ndan ayrıldığı zaman arkadaşlar haber verdi. Kumarhanede olduğuna dair bilgi alıp içeriyi bastık. Savunmam bu kadar, keyifli roller.

Bana kumarhanede sıktığınız zaman ondan önce hiç hooda gitmedim, burada yalan söylüyorsun. Gördüğünün SSini atabilirsin buraya.
Şimdi kardeşim, elimiz f8 de gezmiyoruz. Senin hoodda bulunmadığını destekler sslerin videoların konuşmaların varsa atabilirsin. Onun dışında arkadaşın attığı sste savaşa katılıyorsun silahın vs var. Daha önce de katıldığına kanıt olarak atılan ss. Daha fazla savunma gelmeyecek. Değerlendirilebilir

#12 - 15.05.2023 16:15
Huan harici ceza alacak.