Konu: @monky @tonyalı Powergaming  (Okunma sayısı 281 defa)

#0 - 15.04.2023 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Tonyalı Kentavious Moss @Monky Gustavo_Crawford

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde görülmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların üstünde 410k lar ile geziyorlar zenginlikleri bol olsun ama tek sorun o parayı nerelerine koyduklarını merak ediyorum, bir insanın üstünde 400k ile gezip üstüne üslük çatışmaya girmesi ne kadar mantıklı?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Allah arttırsın paranızı baylar

#1 - 15.04.2023 16:50
10 milyonla gezen admin gördüm şikayet açmak için açmayın, rolsel Deagle marka tabanca satın alacağım ve onun için ayırdığım para aracımda ki çantada mevcut ihlal yapıp hile açıp kudurup kudurup kin yapmayın diyorsunuz şikayete bak  :-\ ::) :garip:

#2 - 15.04.2023 16:52
10 milyonla gezen admin gördüm şikayet açmak için açmayın, rolsel Deagle marka tabanca satın alacağım ve onun için ayırdığım para aracımda ki çantada mevcut ihlal yapıp hile açıp kudurup kudurup kin yapmayın diyorsunuz şikayete bak  :-\ ::) :garip:

Kanka sen fazla boş yaptın savunmanı yap 10Milyon ile gezen admin gördüysen şikayet açardın, eğer silah ticareti yapıcaksanızda ve dediğin gibi para araçda ise Rol SS ini bekliyorum :)

#3 - 15.04.2023 16:53
oyunda kaybedip forumda kazanılmaya çalışılan bir savaş gibi

#4 - 15.04.2023 16:54
oyunda kaybedip forumda kazanılmaya çalışılan bir savaş gibi

Aynen kanka, nerden bildin? OOC jail yerinde AFk atıp foruma bakarak mı öğrendin?

#5 - 15.04.2023 16:54
Sizin gibi mermi basmıyoruz bro, sürekli mermi yeniliyoruz o yüzden üzerimde o kadar fazla para var. Sürekli ATM'den çekmeye uğraşmamak için. Çek rolünüde girebilir ama sen onuda bilmezsin  :) Şikayet açmak için açmayın.

#6 - 15.04.2023 16:54
@Zakhaev allah kolaylık versin

#7 - 15.04.2023 16:55
Sizin gibi mermi basmıyoruz bro, sürekli mermi yeniliyoruz o yüzden üzerimde o kadar fazla para var. Sürekli ATM'den çekmeye uğraşmamak için. Çek rolünüde girebilir ama sen onuda bilmezsin  :) Şikayet açmak için açmayın.
Şikayet açmak için açmayın diye bir şey yok Tonyalım :D Eğer öyle bir rol yapıyorsan kanıtını beklerim

#8 - 15.04.2023 16:57
Ne ağladın be kanka bu kadar kin yapmana gerek yok

#9 - 15.04.2023 16:58
Ne ağladın be kanka bu kadar kin yapmana gerek yok

Destekci birlik :D  :'(