Konu: [14/04/2023 - Joaquin_Tejedor] /q  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.04.2023 00:40

gördüğün gibi cj skin, sana neden yalan atayım dostum? sizinle ne rolüne gireceğim? sizi arkadaşlarım kaçırıyor zaten, ben ne yapayım? kendi karakterim yaralıyken seni mi taşımalıyım?

CJ skini sadece 1 saniye üzerinde durmuş, yerdeyken üzerinde falan değil. Ben bizimle role gireceğin süreci üzerine farklı açıklamalarda bulundum fark ettiysen, çatışma esnasında /q atıyormuşsun zaten çatışma sonrası yapılan esir rolü sırasında değil. Çatışma esnasında düşüyorsun, esir alınacağını düşünerekten, bizim chatlog'umuza yansımasın diye biz uzaktayken hemencik /q basıyorsun. Konu burada saptıyor, ileriyi katarak karıştırmaya çalışma.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#11 - 15.04.2023 01:00
cj skini gördüğüm gibi q atıp geri girdim, daha sana neyi kanıtlayayım? bırak sonuçlansın.
Alıntı
Çatışma esnasında düşüyorsun, esir alınacağını düşünerekten
böyle bir şeyi düşünmedim bile. eğer oyuna girmeseydim bu senaryoyu konuşabilirdik.

#12 - 15.04.2023 01:17
cj skini gördüğüm gibi q atıp geri girdim, daha sana neyi kanıtlayayım? bırak sonuçlansın.
Alıntı
Çatışma esnasında düşüyorsun, esir alınacağını düşünerekten
böyle bir şeyi düşünmedim bile. eğer oyuna girmeseydim bu senaryoyu konuşabilirdik.
Attığın SS'te daha yeni yere düşüyorsun, tam düşerken almışsın muhtemelende video kaydın mevcut zaten. Elin F8'de bekliyor olamaz tam düştüğün gibi almış olamazsın. Yaralıya düşer düşmez başta 1-2 saniyeliğine gelen CJ skini herkeste olabiliyor kalıcı olarak CJ kalmıyorsun bu bug düzeltileli çok oldu. CJ bahanesiyle yırtamayacağını anlamış olman gerek. Videomu izlersen bende 1 saniyeliğine CJ oluyorum zaten. Böyle bir şey düşündüğünü biz esir alındıktan sonra oyuna girmenden çıkarabilmekteyim. Tarafımda ileti gelmemesi dileğiyle yeterli.

#13 - 15.04.2023 16:31
Ne ağladın be kanka bu kadar kin yapmana gerek yok

#14 - 15.04.2023 16:36
okanım yapmaz öyle şey

#15 - 16.04.2023 03:41
yakışmadı

#16 - 16.04.2023 18:08
CJ skini gelmiş olsa bile oyuna girdiğinizde arkadaşlara bildirebilirdiniz, ceza alacaksınız.