0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SS'i atman seni aklamıyor, neden unkownpng olarak geldiğini soruyorum bunu yapman gayet kolay birşey.
Alıntı yapılan: IceSexe - 05.08.2022 00:30SS'i atman seni aklamıyor, neden unkownpng olarak geldiğini soruyorum bunu yapman gayet kolay birşey.Aldığım ekran görüntüsünü açıp ekran görüntülerinin bulunduğu klasörü kapatmıştım. Zaten aldığım sslerin geldiği dosyayı da gördün, birçok ss var. Tekrar klasörü açıp doğru ekran görüntüsünü aramakla uğraşmak istemedim ve açık olan ekran görüntüsünden bilgisayarımın ekran görüntüsü alma aracından ekran görüntüsü alıp, Discord'daki rk uyarı kanalına attım. Daha sonra rk uyarı kanalına attığım ekran görüntüsünün bağlantısını kopyaladım ve şikayette paylaştım.
Alıntı yapılan: Qsman - 05.08.2022 14:25Alıntı yapılan: IceSexe - 05.08.2022 00:30SS'i atman seni aklamıyor, neden unkownpng olarak geldiğini soruyorum bunu yapman gayet kolay birşey.Aldığım ekran görüntüsünü açıp ekran görüntülerinin bulunduğu klasörü kapatmıştım. Zaten aldığım sslerin geldiği dosyayı da gördün, birçok ss var. Tekrar klasörü açıp doğru ekran görüntüsünü aramakla uğraşmak istemedim ve açık olan ekran görüntüsünden bilgisayarımın ekran görüntüsü alma aracından ekran görüntüsü alıp, Discord'daki rk uyarı kanalına attım. Daha sonra rk uyarı kanalına attığım ekran görüntüsünün bağlantısını kopyaladım ve şikayette paylaştım.Söylediklerin Aimbot olmadığını aklamıyor ki kanka, neye çabalıyorsun?