Konu: Maske 32832 Croll+ aim şüphesi  (Okunma sayısı 443 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.08.2022 22:20

daha farklı açılardan da ister misin?  :garip:

#11 - 05.08.2022 00:30
SS'i atman seni aklamıyor, neden unkownpng olarak geldiğini soruyorum bunu yapman gayet kolay birşey.

#12 - 05.08.2022 14:25
SS'i atman seni aklamıyor, neden unkownpng olarak geldiğini soruyorum bunu yapman gayet kolay birşey.
Aldığım ekran görüntüsünü açıp ekran görüntülerinin bulunduğu klasörü kapatmıştım. Zaten aldığım sslerin geldiği dosyayı da gördün, birçok ss var. Tekrar klasörü açıp doğru ekran görüntüsünü aramakla uğraşmak istemedim ve açık olan ekran görüntüsünden bilgisayarımın ekran görüntüsü alma aracından ekran görüntüsü alıp, Discord'daki rk uyarı kanalına attım. Daha sonra rk uyarı kanalına attığım ekran görüntüsünün bağlantısını kopyaladım ve şikayette paylaştım.

#13 - 05.08.2022 15:42
Aldığım ekran görüntüsünü açıp ekran görüntülerinin bulunduğu klasörü kapatmıştım. Zaten aldığım sslerin geldiği dosyayı da gördün, birçok ss var. Tekrar klasörü açıp doğru ekran görüntüsünü aramakla uğraşmak istemedim ve açık olan ekran görüntüsünden bilgisayarımın ekran görüntüsü alma aracından ekran görüntüsü alıp, Discord'daki rk uyarı kanalına attım. Daha sonra rk uyarı kanalına attığım ekran görüntüsünün bağlantısını kopyaladım ve şikayette paylaştım.
Söylediklerin Aimbot olmadığını aklamıyor ki kanka, neye çabalıyorsun?

#14 - 05.08.2022 17:50
Söylediklerin Aimbot olmadığını aklamıyor ki kanka, neye çabalıyorsun?
Sorduklarını cevaplıyom knk kendinde misin  :D bırakalım artık da sonuçlansın

#15 - 06.08.2022 22:50
C-roll için farklı bir şikayet açıldı ve orada bir değerlendirilme yapılarak karara varıldı.

Burada açılan şikayette herhangi bir problem gözükmüyor.