"Kafan sola bakıyor ancak sağda olan bana yamulan bir mermi geliyor." demişsin. Oynadığımız oyun çok eski bir oyun dostum, bu gibi olayları Hileci/Bugger Bildirimi kısmında birçok kez görebilirsin.

Tüm mermilerin kafana gelmesi konusuna gelelim. Ben ortada bir hasarlar ekran görüntüsü göremiyorum, ki böyle bir şey olsa bile gayet normal bir şekilde karşılanmalı.
Aimbot hakkında eklemek istediğim birkaç şey var. Aimbot kullanacak kadar kötü ateş eden biri değilim ve aimbot olsam emin ol orada yanıma kadar yaklaşamazdın bile, videonun biraz öncesinde kaçırdığım hitler var. 30 saniye öncesini paylaşırsan her şey ortaya çıkacaktır zaten.
Şimdi, olayı en baştan açıklıyorum. Oyuna giriyorum ve codsmp bugundan dolayı Vice Üniversitesine düşüyorum, sonrasında rapor komutu ile yetkiliden aracımın yanına atmasını rica ediyorum ve atıyor. O sırada aracımın yakınında olduğunuz için direkt olarak araç motorunu çalıştırıp Kasparov Bulvarına kadar kaçıyorum ardından motor bozuluyor ve çatışma meydana geliyor. Olaya ait videom bulunmuyor, video programını açmak için yeterli sürem yoktu, elimde olan ekran görüntüsünü paylaşıyorum.