Konu: Maske 32832 Croll+ aim şüphesi  (Okunma sayısı 447 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2022 15:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 32832
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Aaron Hugester @Yamaç
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 02.08.2022 23:26 sularında Kasparov bulvarının orada arkadaşı takip ettikten sonra arkadaş ile çatışmaya girdik, arkadaş hem croll atıp üzerine soluma bakarak merminin kafama gelmesinden şüphe duyaraktan bu şikayeti açıyor, gerisini yetkililere bırakıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa): Bütün hitlerin hepsinin bana gelmesi normal gelmiyor gibi, arkadaşın sola bakıp mermilerin kafama gelmesi saçma buldum ve şikayet açmak istedim, videoyu yavaşlatıp izlerseniz herşeyi daha net şekilde görünmekte.

#1 - 03.08.2022 16:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.08.2022 16:53
Merhaba. Maske 32832 bana ait, gün içerisinde savunma yapacağım.

#3 - 03.08.2022 18:18
Selamlar.
•C bug:
Videoda sadece yuvarlanıyor ve arkasından bir kez ayağa kalkıyorum. Bunu taklalar atarak, animasyon bozacak ve avantaj sağlayacak şekilde bir bug yapmıyorum.
Aksine video dikkatli izlenirse. Benim değil, sizin anim bozarak sıkış hızınızı arttırmanız belli olmakta.

•Aim şüpheniz için savunma:
Kullandığınız, deagleyi tutuş animasyonu "python.ifp" yüzünden silahın tutuş tarzı değişiyor. Bu da merminin sağa doğru bakarken sola doğru sıkıyormuş gibi bir ayrıcalık sağlamış.
Görüldüğü üzere, siz de sola bakarken nişan bölgeniz benim üzerimde.
Spoiler: GösterGizle

Default bir ifp kullanmadığınız için bariz bir şekilde görünmekte.

İncelenebilir, bir ihlal yaptığımı düşünmemekteyim.
İyi forumlar.

#4 - 04.08.2022 16:17
IFP'lerde silahın namlusunun nereye baktığı değişir, kafanın değil. Senin kafan sola bakıyor ancak sağda olan bana yamulan bir mermi geliyor. Sanırım arkadaş bir büyücü ki havadaki mermiyi benim kafama doğru çevirip denk getirtiyor. Şayet bu arkadaşda aimbot yoksa bile deagle gibi mermisi sağa sola seken bir silah kullanarak nasıl her mermiyi kafama isabet ettiriyor? Arkadaş belli ki sobeit aimbotu kullanıyor, normal aimbot olsa arkadan gelen Aaron_Hugester'e de sıkardı. Fakat sobeit aimbotundaki yuvarlak bölge sayesinde sadece bana sıkıyor. Kendi ekranından bir görüntü gelip onu aklayana kadar hile olduğunu düşünmeye devam edeceğim.

#5 - 04.08.2022 19:19
"Kafan sola bakıyor ancak sağda olan bana yamulan bir mermi geliyor." demişsin. Oynadığımız oyun çok eski bir oyun dostum, bu gibi olayları Hileci/Bugger Bildirimi kısmında birçok kez görebilirsin.

Tüm mermilerin kafana gelmesi konusuna gelelim. Ben ortada bir hasarlar ekran görüntüsü göremiyorum, ki böyle bir şey olsa bile gayet normal bir şekilde karşılanmalı.

Aimbot hakkında eklemek istediğim birkaç şey var. Aimbot kullanacak kadar kötü ateş eden biri değilim ve aimbot olsam emin ol orada yanıma kadar yaklaşamazdın bile, videonun biraz öncesinde kaçırdığım hitler var. 30 saniye öncesini paylaşırsan her şey ortaya çıkacaktır zaten.

Şimdi, olayı en baştan açıklıyorum. Oyuna giriyorum ve codsmp bugundan dolayı Vice Üniversitesine düşüyorum, sonrasında rapor komutu ile yetkiliden aracımın yanına atmasını rica ediyorum ve atıyor. O sırada aracımın yakınında olduğunuz için direkt olarak araç motorunu çalıştırıp Kasparov Bulvarına kadar kaçıyorum ardından motor bozuluyor ve çatışma meydana geliyor. Olaya ait videom bulunmuyor, video programını açmak için yeterli sürem yoktu, elimde olan ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

#6 - 04.08.2022 19:40

Hadi ya, samptan alınan sslerin samp-01 falan gibi görüldüğünü zannediyordum, ama fotoğraf unknown.png olarak kayıtlı. Yani videodan alınmış bir ss gibi duruyor. Oyunun eski olmasından bahsetmişsin, 1998de çıkan half-life'da bile böyle buglar yok. Sen sanırım gta san andreas'ı 10 dolar bütçeli bir oyun falan sanıyorsun. Milyon dolarların döküldüğü bir oyun bu, sola bakarak kafama attığın mermiyi nasıl bir bug ile bağdaştırıyorsun gerçekten anlayamadım. Olayı baştan açıklıyorum diyip videoda görülen şeyleri söylemişsin zaten, savunmanda hileni savunacak bir yan göremedim. "Aimbot kullanacak kadar kötü ateş eden biri değilim" lafının da bir kanıt niteliği taşıdığını düşünmüyorum. Daha önce söylediğim gibi Sobeit Aimbotu kullandığını düşünüyorum. Sobeit aimbotları yuvarlak içindeki alanda bulunan adamlara ateş ederler, sen de iyi biliyorsun ki sobeit aimbotları mermi kaçırabilir. Bu kullanan kişinin ne kadar kötü oynadığına bağlı olarak değişmektedir. Alanı yanına yaklaştığımda büyülttüğünü düşünüyorum. Aynı zamanda üç hitin üçü de kafama geliyor, koşarken kafama atıyorsun, sıkarken kafama atıyorsun, ve daha sonrasında eğil kalk yaptığımda da kafama atıyorsun. Ne hikmetse hepsi de tam aynı noktaya geliyor.

#7 - 04.08.2022 21:46
Basit bir fizik hatası. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#8 - 04.08.2022 21:50
Basit bir fizik hatası. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.
Elinde demek ki video var kardeşim, atmanı istiyorum, neden atmıyorsun? :D unkown.png vakası LOOOL

#9 - 04.08.2022 22:16
Her şikayetin altına bir kesin yargı ile yaklaşıyorsunuz, bundan sıkıldım. Her şeyi siz biliyorsunuz, okay.  :-\