Konu: REPLİKA | GOD-SLİENT-CBUG-ANTİSTUN  (Okunma sayısı 721 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.07.2022 14:16
Alıntı
Sunucunun hasar sisteminde anlamadığımız, çözemediğimiz bir şeyler var. Shotgun tarzı ateşli silahlarda bu olası durumun yaşanma seviyesi yükseliyor.
Böyle bir şey yok.

Alıntı
Daha net bir kanıt sunmadığınız sürece hiçbir şekilde ek bir savunma gelmeyecektir.
?
Seninle ilgili bir durum yok, adam zaten savunmasını yaptı ikimiz de bekleyeceğimizi söyledik.

Alıntı
yaptığı hatalar kadar da yaptığı yararlar vardır, tek screenshot ile hile muamelesi görmesi acayip saçma.
Hep bu açıdan bakıyorsunuz, onun kullandığı ekstra programlar sayesinde bir sürü insanın emeği çöpe gitmiştir. Neyin yararı bu? Bu sizin umrunuzda değil tabi, çünkü hile açan taraftasın.
Lütfen boş ileti yollama.

#11 - 14.07.2022 14:29
Tek iletide savunmamı gönderip, daha da bir şey eklemek istemiyorum.

CBUG yapma konusuna gelelim, C basıp eğilip kalkarsanız bu Cshot olur. CSHOT bu sunucuda serbesttir, cshot yasaklı değil. CBUG, milisaniye de 7 mermi boşaltmaktır. Orada yaptığım bir şey varsa Crolldür. Bunu da olayın refleksi ve 3 kişinin aniden üzerime atlaması ile yaptım.

Silent aime gelelim, silent aimlik hiçbir şey yok. Arkadaş koşarken mermi atıyorum, sunucunun lag durumundan ya da koşarken ki gidiş yönünden dolayı mermi izi orada gözükmüş. Kan vesaire de bir problem yok, bir ssle adam banlanmaz. Sunucuda Vice Roleplay çete savaşları videosunda da gözüktüğü gibi, lag problemi var. 50 kişi Kasparov hoodunda çatışıyor, lag durumları gözükebiliyor. Silent aim ya da başka bir şey yok.

Antistun'a gelecek olursak, antistunı gösterecek hiçbir şey yok ortada. Croll attığımdan dolayı stun yemiyorum ve croll attığımı da kabul ediyorum.

GODHACK'e gelecek olursak, iki ssle işi bitiriyorum zaten. Arkadaş bana shotgun ile ilk mermi attığı zaman 100 candan 96'a düşüyorum. 4 vuruyor, saçmaları isabet ediyor. Daha sonra attığı sste Shotgun ile 46 vuruyor ve canım 50'e düşüyor. Daha sonrasında da sanırım başka yerden bir mermi daha yiyorum, kalabalıktan hangi silahla mermi yediğimi hatırlamıyorum canım biraz daha düşüyor. 43'e, Godhack olan bir adamın canı hiç gitmez. Benim canım maşallah gidiyor, ayriyeten ikinci vuruşunuzda yani videoda gözüken vuruşta can barımın gözükmeme sebebi de sanırsam mermi geldiği gibi croll atıp nametagımın da duvarın içine girmesi. Bug olup, lag o bu şu gözükmeme ihtimali de var. Bende canda gidiyor zaten, sslerimi attım.

Shotgun buglu ve az vuran bir silah, bazen çok güçlü bazen çok güçsüz. İlk atışında güçlü vurmuş, 46 daha sonrasında 3-3 gelmiş olabilir. Dediğim gibi herhangi bir hile kullanmı yok. Arsen Kasparian'ın yasaklanmasında da hilem falan yoktu, sürekli olarak onu alıntılayıp durmuşsunuz. Size ne yaptım da bu kadar kinlendiniz anlam veremiyorum. Daha da bir şey eklememe gerek yok diye düşünüp, @Lia isimli adminimizin sonuçlandırmasını bekliyorum.

Arkadaşın ateş ettiğinde canımın gittiğinin kanıtı: https://cdn.discordapp.com/attachments/996571249310441602/997052382653468753/unknown.png
Benim 43 canımın kaldığının ssi, (ssi pmden toxicledikleri için aldım): https://cdn.discordapp.com/attachments/993627334009692170/997086705528086578/unknown.png

#12 - 14.07.2022 15:07
Alıntı
Godhack olan bir adamın canı hiç gitmez.
Kandırmaya çalıştığın adam hile yetkilisi, farkındasın değil mi? God dediğin hile açılıp kapanan bir hile, başta ilk 2 hiti yiyiyorsun, sonra açıyorsun.
Aynen şu şahısta görüldüğü gibi, aktif hale getiriyorsun ve canın asla gitmiyor. Zaten ekstra kanıt bulup ekleyeceğim...

-Bu da yakın arkadaşının çektiği troll videodan bir kare. Aynı hileyi sen de net bir şekilde kullanıyorsun. Başta kapalı, hit alıyorsun. Duvar tarafına geçtiğin andan sonra açılıyor ve asla hiç bir mermiyi yemiyorsun.
Spoiler: GösterGizle

Videolu bir şekilde savunma yapmaya ne dersin? Bilgisayarının iyi olduğunu ve sürekli videoda olduğunu biliyoruz. Bunu da buraya atarak iddia ettiğin şeyleri tek iletide bitirip, şikayeti kapatmamı sağlayabilirsin.
Yapmak istemiyorum diyorsan, bekleriz. Ben ekstra kanıt buldukça atacağım, sen de savunma eklemek istersen eklersin.

#13 - 14.07.2022 15:16
O arkadaşı tanımıyorum, yakın arkadaş demişsin. Savunmamı yaptım, sonuçlanabilir.

#14 - 14.07.2022 15:20
Tanımadığın adam bero1 hatırlarsan geçmişte sana açtığım başka bir şikayette adına savunma yapmıştı. Nasıl tanımıyorsun?

#15 - 14.07.2022 15:22
Haberim yok, herkes şikayete yazabiliyor. Farklı bir forum hesabı senin yerine savunma yapabilir, o beronun hesapmış vesaire bilgim yok. Idlewood 140 kişilik birlik, çok üyesi var. Hatrlamam zor oluyor, sürekli olarak şikayetin konusundan başka yerlere çıkıyorsun, arkadaş canını çok mu yaktı ne bu toxicliğin? Uzatma artık. Sonuçlansın, savunmam 2. sayfanın başında var

#16 - 14.07.2022 15:24
Her neyse. Toxiclik yapıp senin seviyene düşmeyeceğim, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 15:27 Replika »

#17 - 15.07.2022 08:56
Savunmamın üzerine birkaç şey daha eklemek istiyorum, hasarların üstte gözükmemesi lagdan dolayıdır. Benim de elimde bir sürü görüntü var fakat bu olayların lagdan dolayı olduğunu bildiğim için şikayet açmıyorum. Örnek olarak sadece bir olaydan görüntü atayım, daha çokta atabilirim. Sadece bu yeterli olur diye düşünüyorum, sürekli olarak ismimden dolayı hatalı ban yememek için şikayete bu kadar detaylı savunma yapıyorum.

Görüldüğü üzere bendeki gibi bir olay, mermi yiyor ama üstünde çıkmıyor. Sunucunun lag durumundan dolayı yaşanan bir olay, benim de bazı mermilerde canım gitmiş birinde üstümde gözükmemiş. Halbuki gidiyor, ilk başta 2 mermi daha atıyorum ama renderlarken seçmemişim. SSi ile atacağım.

https://streamable.com/1dzvcx
https://cdn.discordapp.com/attachments/993627334009692170/997378599525027940/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/993627334009692170/997378937359446037/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/993627334009692170/997379024827457658/unknown.png

Herhangi bir hile kullanımı yok. Eklemek istediğimi ekledim, attığınız yanıtlara cevap vermeyeceğim. Yetkililere savunma yapıyorum, bunun olayımızla ne alakası var diyenler olacak. Şimdiden açıklayayım, üstte can barı çıkmama problemi olabiliyor veya lagdan dolayı canın gitmiyor. 50 kişi Kasparov hoodunda çatışıyor, genel olarakta canım hep gidiyor. Şikayette bahsettiğiniz hiçbir hileyi kullanmadım.

#18 - 17.07.2022 22:54
Spoiler: GösterGizle

Videoyu saklamasından hile olduğunu anlamış olduk, kişi yasaklandı. Arşive atılabilir.

#19 - 17.07.2022 23:01
canımın 50 kaldığının ssi atacağım, üstte çıkmamış sadece canım gidiyor dostum. ben sizin açtığınız god hilelerinden kullanmıyorum.
??? ??? ???