Tek iletide savunmamı gönderip, daha da bir şey eklemek istemiyorum.
CBUG yapma konusuna gelelim, C basıp eğilip kalkarsanız bu Cshot olur. CSHOT bu sunucuda serbesttir, cshot yasaklı değil. CBUG, milisaniye de 7 mermi boşaltmaktır. Orada yaptığım bir şey varsa Crolldür. Bunu da olayın refleksi ve 3 kişinin aniden üzerime atlaması ile yaptım.
Silent aime gelelim, silent aimlik hiçbir şey yok. Arkadaş koşarken mermi atıyorum, sunucunun lag durumundan ya da koşarken ki gidiş yönünden dolayı mermi izi orada gözükmüş. Kan vesaire de bir problem yok, bir ssle adam banlanmaz. Sunucuda Vice Roleplay çete savaşları videosunda da gözüktüğü gibi, lag problemi var. 50 kişi Kasparov hoodunda çatışıyor, lag durumları gözükebiliyor. Silent aim ya da başka bir şey yok.
Antistun'a gelecek olursak, antistunı gösterecek hiçbir şey yok ortada. Croll attığımdan dolayı stun yemiyorum ve croll attığımı da kabul ediyorum.
GODHACK'e gelecek olursak, iki ssle işi bitiriyorum zaten. Arkadaş bana shotgun ile ilk mermi attığı zaman 100 candan 96'a düşüyorum. 4 vuruyor, saçmaları isabet ediyor. Daha sonra attığı sste Shotgun ile 46 vuruyor ve canım 50'e düşüyor. Daha sonrasında da sanırım başka yerden bir mermi daha yiyorum, kalabalıktan hangi silahla mermi yediğimi hatırlamıyorum canım biraz daha düşüyor. 43'e, Godhack olan bir adamın canı hiç gitmez. Benim canım maşallah gidiyor, ayriyeten ikinci vuruşunuzda yani videoda gözüken vuruşta can barımın gözükmeme sebebi de sanırsam mermi geldiği gibi croll atıp nametagımın da duvarın içine girmesi. Bug olup, lag o bu şu gözükmeme ihtimali de var. Bende canda gidiyor zaten, sslerimi attım.
Shotgun buglu ve az vuran bir silah, bazen çok güçlü bazen çok güçsüz. İlk atışında güçlü vurmuş, 46 daha sonrasında 3-3 gelmiş olabilir. Dediğim gibi herhangi bir hile kullanmı yok. Arsen Kasparian'ın yasaklanmasında da hilem falan yoktu, sürekli olarak onu alıntılayıp durmuşsunuz. Size ne yaptım da bu kadar kinlendiniz anlam veremiyorum. Daha da bir şey eklememe gerek yok diye düşünüp,
@Lia isimli adminimizin sonuçlandırmasını bekliyorum.
Arkadaşın ateş ettiğinde canımın gittiğinin kanıtı:
https://cdn.discordapp.com/attachments/996571249310441602/997052382653468753/unknown.pngBenim 43 canımın kaldığının ssi, (ssi pmden toxicledikleri için aldım):
https://cdn.discordapp.com/attachments/993627334009692170/997086705528086578/unknown.png