Her yanıtımın altına lütfen mesaj bırakmayın, buraya GOD SLİENT CBUG ANTİSTUN yazmışsınız. O an hoodu basıp üzerime 3 kişi rushlayınca refleksi davranışlarım açısından Cbug yaptım. Antistun vesaire de kullanmıyorum, video da görüldüğü gibi arkadaş ateş ederken cbug yaptığım için stuna falan girmedim. SA:MP'ta çoğu zaman gözüküyor böyle şeyler, Slient aimlik bir şey yok, zaten orada da gözüküyor ki mermim adama gitmiş, kan vs de gitmiş. Buna sampta bir vuruş deniyordu 0.3.7 de oynayan arkadaşıma sorarım o söyler.
Burada sanırım yapmam gereken tek savunma god hilesi olmalı, onun da ssini chate atacağım. Canım gidiyor. Buradaki hile yerini ortadan kaldırmak isterim, Silent aim arkadaşın video da görüldüğü gibi yok, Antistun da cbugtan ötürü yok. Cbug yaptığımı kabul ediyorum, üstüme 3 kişi rush atınca refleks halinden cbug yaptım. Zaten bana orada 1 mermi mi 2 mermi mi ne geldi. 47 canım kalmış, PM'den yazılarınızı ss almak için almışım Allahıma şükürler olsun ki.

EK: Ayriyeten silent dediğiniz yerde, ateş ettikten 2-3 saniye sonra canınız gitmiş. O anki lagdan dolayı silent vesaire yok, bileğimizin hakkıyla oynuyoruz. Orada ikinci mermi attığınız yerde can barımın çıkmama sebebi, duvarın buglu olmasından kaynaklı olabilir. Sağa CROLL attığım zaman nametagımda gözükmüyor. Bir önceki şikayette de hile yoktu.