Konu: REPLİKA | GOD-SLİENT-CBUG-ANTİSTUN  (Okunma sayısı 718 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 13:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Majeed - @Replika
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şahısın karakteri yasaklanalı bir kaç gün olmasına rağmen yine rahat durmayıp. C bug, GOD ve Slient aimi fullemiş. Zaten 50 level karakterinde bile slient açan adam 6 seviye karakterinde de yine akıllanmayıp hileyi sonuna kadar kullanmış.
2 saniyede 3 hit atıyor, sağa sıkmasına rağmen adama işliyor. Canı gitmiyor. Hit yemesine rağmen hiç bir şekilde anim bozulmadan 1 saniyede 3 mermi atıyor. (Antistun)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
VİDEONUN TAM HALİ (BASKINDA 10 15 KİŞİ ONA ATEŞ ETTİ, CANI HİÇ BİR TÜRLÜ CANI GİTMİYOR. VİDEOYU YAVAŞÇA İZLEYİN.)>EKSTRA KANIT İÇİN BİR KAÇ KİŞİYE DAHA ULAŞACAĞIM

-1 saniyede 3 mermi atıyor. (CBUG)
https://streamable.com/6vjqyw

-Slient
1)-Görüldüğü üzere merminin gidiş noktası karakterden bariz bir şekilde alakasız bir yer, ama hit yiyiyor.(slient)

-Ek kanıt: Videoda ismi görünmüyor ama o sırada zaten hoodda tek başına. (hasarlarda da görünmekte. Oradan 3 hit arka arkaya atması çok mantıklı değil...)
Video : https://streamable.com/w6guuy
> Buradan hit yemesi imkansız. Kendisi aşağıda ve 3 hit arka arkaya çatıda yürüyen adama wall shot atıyor. Videoyu dikkatli izleyin.

-GOD
2)-ilk hiti yiyiyor. Ardından mermi yedikten sonra canı gitmiyor. 50 canı kaldığında "GOD" aktif hale getiriyor.

2.1)-Kan çıkıyor, hasar yemiyor düşerken de canının asla gitmediği görülüyor.

SON OLARAK> 50 seviye küsür karakteri (M4 olmasına rağmen hile açıp) kendisini yasaklatacak hileler açtı. Bu şikayete de videolu savunma yapmazsa yasaklanması gerekiyor.

Ek açıklamalar(varsa):Zaten ana karakterimle yasaklandım, bu mu koyacak diyerek güzelce oynamış. Videolu savunma bekliyoruz.
Şahıs bu şikayetten de ceza alırsa platforma yakışmadığını düşünüyorum. Tamamen yasaklanmalı.
Elime kanıt geçtikçe paylaşacağım....

« Son Düzenleme: 14.07.2022 23:59 meriawam »

#1 - 14.07.2022 13:15
canımın 50 kaldığının ssi atacağım, üstte çıkmamış sadece canım gidiyor dostum. ben sizin açtığınız god hilelerinden kullanmıyorum.

#2 - 14.07.2022 13:17
canımın 50 kaldığının ssi atacağım, üstte çıkmamış sadece canım gidiyor dostum. ben sizin açtığınız god hilelerinden kullanmıyorum.
Hile muhabbeti yapacak son insan bile değilsin. Bence çok uzatmadan, videon varsa at. SS falan gerekmiyor, videon var belli ki. Yine şu tuşa basmayı unuttum olaylarına girme.

#3 - 14.07.2022 13:26
Her yanıtımın altına lütfen mesaj bırakmayın, buraya GOD SLİENT CBUG ANTİSTUN yazmışsınız. O an hoodu basıp üzerime 3 kişi rushlayınca refleksi davranışlarım açısından Cbug yaptım. Antistun vesaire de kullanmıyorum, video da görüldüğü gibi arkadaş ateş ederken cbug yaptığım için stuna falan girmedim. SA:MP'ta çoğu zaman gözüküyor böyle şeyler, Slient aimlik bir şey yok, zaten orada da gözüküyor ki mermim adama gitmiş, kan vs de gitmiş. Buna sampta bir vuruş deniyordu 0.3.7 de oynayan arkadaşıma sorarım o söyler.

Burada sanırım yapmam gereken tek savunma god hilesi olmalı, onun da ssini chate atacağım. Canım gidiyor. Buradaki hile yerini ortadan kaldırmak isterim, Silent aim arkadaşın video da görüldüğü gibi yok, Antistun da cbugtan ötürü yok. Cbug yaptığımı kabul ediyorum, üstüme 3 kişi rush atınca refleks halinden cbug yaptım. Zaten bana orada 1 mermi mi 2 mermi mi ne geldi. 47 canım kalmış, PM'den yazılarınızı ss almak için almışım Allahıma şükürler olsun ki.  :o

EK: Ayriyeten silent dediğiniz yerde, ateş ettikten 2-3 saniye sonra canınız gitmiş. O anki lagdan dolayı silent vesaire yok, bileğimizin hakkıyla oynuyoruz. Orada ikinci mermi attığınız yerde can barımın çıkmama sebebi, duvarın buglu olmasından kaynaklı olabilir. Sağa CROLL attığım zaman nametagımda gözükmüyor. Bir önceki şikayette de hile yoktu.  :vays: :nays: :sampanya:
« Son Düzenleme: 14.07.2022 13:41 Replika »

#4 - 14.07.2022 13:30
Boş iletilere gerek yok, videonu yolla. Zaten ilk hiti yedikten sonra GOD'U açıyorsun, kime ne anlatıyorsun? Şikayete bunu koydum.
Canın ilk başta gidiyor, orada düşmeme imkanın yok. Sana tekrar ateş ettiklerinde canın bariz bir şekilde gitmiyor.
Alıntı
2)-ilk hiti yiyiyor. Ardından mermi yedikten sonra canı gitmiyor. 50 canı kaldığında "GOD" aktif hale getiriyor.

2.1)-Kan çıkıyor, hasar yemiyor düşerken de canının asla gitmediği görülüyor.

Alıntı
bileğimizin hakkıyla oynuyoruz. Bir önceki şikayette de hile yoktu.
Yönetimin kararlarına saygı duymayı öğreneceksin. Belki bir gün olgunlaşırsın ve bileğinle oynamanın ne demek olduğunu öğrenirsin. Yaklaşık 5. hile kullanışın ve yine ban yedin.
5 TL'ye satın aldığın sobeitlerle radara yakalanırsın. Görüldüğü gibi, kayıtlar defalarca incelendi. Gerekli videoyu kendi gözünle atmadın, çünkü hilesin...
« Son Düzenleme: 14.07.2022 13:32 meriawam »

#5 - 14.07.2022 13:33
Eee dostum benim, attığını sste de canım gitmiş zaten. Neyin godundan bahsediyorsun, ilk başta 96'tan 46 yemişim, daha sonraki Shotgun saçması gelmiş 2 ya da 3 yemişim herhalde. Belki lagdan hiç gelmemiştir, zaten attığınız sste god olmadığım gözükürken neyin davası bu? Eyvallah kırpılmış falan ama savunmama ekleyebileceğim güzel bir ss atmışsınız.

Sayın yetkililer, God hack olmadığımı attığım sslerden de anlayabilirsiniz. God olsam canım gitmezdi, godu açsam canım sağ üstte 100 gözükürdü. Saygılarımla.
https://cdn.discordapp.com/attachments/993627334009692170/997086705528086578/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/996571249310441602/997052382653468753/unknown.png

#6 - 14.07.2022 13:35
Şikayeti toxicleyip, daha önceki şikayetlerinizde yaptığınız gibi kafa karıştırmaya başlamayın. Ben de sana rica ediyorum, AFK iken çektiğiniz ssleri atmayın. Şikayeti saptırmayın, her yanıt altına tekrar tekrar yorumlar göndermeyin. Savunmam üstteki 2 iletimde vardır, teşekkürlerimi sunar iyi günler diliyorum.

#7 - 14.07.2022 13:37
Pekala, tarafımca da ekstra bir ileti şimdilik gelmeyecek. Elime kanıt geçtikçe de buraya koyacağım.
Sevgili @Replika videolu bir savunma yapmayı istemedi, zaten ben kanıtlarda her şeyi açık açık bıraktım. Konuyu uzatmanın mantığı yok, dediği gibi.
İyi forumlar...

#8 - 14.07.2022 13:37
Teşekkür ederim, meriawam. Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.  :sampanya:

#9 - 14.07.2022 14:08
Sunucunun hasar sisteminde anlamadığımız, çözemediğimiz bir şeyler var. Shotgun tarzı ateşli silahlarda bu olası durumun yaşanma seviyesi yükseliyor.

Bu şikayete benzer birçok şikayet var ve hiçbirisinden bir yaptırım alınmadı. Replika arkadaşımız sunucuda az da olsa mimli bir isim diye sunucudan yasaklanması gerekmez.
Daha net bir kanıt sunmadığınız sürece hiçbir şekilde ek bir savunma gelmeyecektir.

yaptığı hatalar kadar da yaptığı yararlar vardır, tek screenshot ile hile muamelesi görmesi acayip saçma. Sonuçlanmasını bekliyoruz.