Konu: [Albertus Lazzari - 16.06.2022] Wallhack Kullanımı  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2022 03:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albertus_Lazzari @ @Lostra
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2022, 02:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aldığım açılardan da belli olmak üzere bir karakter orada AFK'ykan yoldan geçerken göremez herhangi bir şekilde bulamaz. Fakat Albertus_Lazzari geliyor ve nasıl oluyorsa takip ettim deyip vuruyor. Takip ettiğine dair bir kanıt bulunuyorsa savunma yapabilir eğer bulunmuyorsa karakterin yasaklanmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Yaralıya düştüğüm yer ile çekilen diğer SS'ler haritadan kontrol edilip anlaşılabilir hepsi aynı yerden çekilen SS'ler. Şikayeti 5 sayfa yapıp uzatmayalım. Video kaydınız bulunuyorsa atın yoksa da yazılı savunma yeterli kalmaz. İyi forumlar.

#1 - 16.06.2022 03:11
Yanımdan aynı araba ile iki üç kez geçti evim yan tarafta ki belediye bina arkasında evime gidiyordum garaja girerken gördüm izledim orta tarafta drift atıyordu Wallhack ile alakalı bir durum ortada yok savunmam bu kadar teşekkürler.

#2 - 16.06.2022 03:15
Yanımdan aynı araba ile iki üç kez geçti evim yan tarafta ki belediye bina arkasında evime gidiyordum garaja girerken gördüm izledim orta tarafta drift atıyordu Wallhack ile alakalı bir durum ortada yok savunmam bu kadar teşekkürler.
Drift atmıyorum yanımda 2 arkadaşım daha bulunuyordu fakat şahit olarak belirtemiyorum kendileriyle dolaşıyorduk Ocean'da role bile girdik fakat sen yoktun takip ediyordum diyerek savunma yapıyorsun kanıt yok, hile açtığında loglara düşüyor diye de bilgim var o saatler logları incelenirse ortaya çıkar iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 03:26 Monky »

#3 - 16.06.2022 03:24

Oyuncu şikayetine attığı kanıttan aldım eklemek istedim. ID'mi de aratıyor oyunda olup olmadığımı kontrol etmek için öyle gelip buluyor belli ki. Sıkarken bir elin F8'de olmayacağına göre de video kaydın bulunduğu çıkıyor ortaya. Video kaydını atmanı istiyorum. Artı olarakta Deagle ile sıktığında hit atıyorsun fakat Cross'un büyümüyor küçük duruyor şüpheli durumlar içerisinde.

#4 - 16.06.2022 03:29

« Son Düzenleme: 16.06.2022 09:35 Scealten »

#5 - 16.06.2022 03:31
Cross büyümüyor mu sen cidden aciz gurursuz birisin oyun, ooc kin gözünüzü bürümüş video yükleniyor merak etme.
Takip videonu bekliyorum.

#6 - 16.06.2022 03:37
Sana afk olmadığını yalan şikayetlerle boş beleş işler kovaladığını yüzünü düşürücek video kesiti bu kadar yeterli Wallhack ile ilgili bir kanıtın bulunmamaktadır Wallhack kullanmıyorum istediğiniz kadar loglara bakabilirsiniz teşekkürler, savunmam bu kadar şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 16.06.2022 03:48
Sana afk olmadığını yalan şikayetlerle boş beleş işler kovaladığını yüzünü düşürücek video kesiti bu kadar yeterli Wallhack ile ilgili bir kanıtın bulunmamaktadır Wallhack kullanmıyorum istediğiniz kadar loglara bakabilirsiniz teşekkürler, savunmam bu kadar şikayet sonuçlanabilir.
Video kaydının devamı ve gerisi nerede? Sıkmaya başladığın gibi videoyu mu kestin? Veyahut beni bulup Wallhack'i kapatıpta video almaya mı başladın? Madem video kaydıyla oynuyorsan tam halini at dostum. AFK olarak belirttiğim gibi bilgisayar önümde açık bir elimle de telefonu alıp bakıyordum. Araçtan inip emote verdiğini görünce arkaya kaçıyorum tekrar. Burada önemli olan AFK olayı değil video kesip wallhack ile bulduğunun kanıtını atmamak. Bundan sonrasında videonun tam halini atmayacaksan yorum atma uzamasın lütfen geç bakılıyor sonra.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 03:49 Monky »

#8 - 16.06.2022 03:55
Gerçekten hile kullandığını sonunda kanıtlayabildim. Şikayeti inceleyen yetkili Lostra'nın attığı videoda sıktığı kısımı 0.25 hızına getirip tekrar izlesin. Cross açılmadan ateş ediliyor ve mermi araca geliyor kan çıkmıyor. Triggorshot denilen bir hile vardı o oluyor sanırsam ve iki mermi atıyor o da yavaşlandırıldığın da belli oluyor tek atışta 2 adet mermi silahın ucuna ve araçtan çıkan mermi izinden anlaşılır. Infernus gibi hızlı bir araç kalkışında 3 adet HS atıyor video devamını atmadığı için açığa çıkarmıyor.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 04:04 Monky »

#9 - 16.06.2022 12:41
Moruk sen cidden hayaller dünyasında yaşıyorsun.