Konu: [Albertus Lazzari - 16.06.2022] Wallhack Kullanımı  (Okunma sayısı 303 defa)

#20 - 16.06.2022 20:05
Şikayet baştan aşşağı yalan zaten arkadaşın kendisi afk iken beni buldu diyor video kaydında bile afk olmadığı araba sürdüğü görünüyor afk iken vurdu diyor kendisi bana karşılık veriyor sanırım arkadaş dm atmadığı süreçte kendisini afk olarak tanımlıyor anlamış değilim her şey göz önünde fakat halen inkar ediyor hani kendini kandırıyorsun beni ve yönetimi nasıl kandırıcaksın yazık cidden sana ve arkadaşlarına acıyorum, bütün şikayetleri de sana açtırmışlar içerlemiş gibisin bir hayli.
AFK olayı uzun süredir afkydım gibi bir şey kullanmadım bir elimde telefon bir elimde klavye telefona bakıyordum dedim anlatmama rağmen uzatıp benim yazdığım yazının önüne kapamaya çalışıyorsun uzatmayın artık.
« Son Düzenleme: 28.06.2022 03:19 Monky »

#21 - 16.06.2022 20:07

Evet dostum hile kullanmayız bir ölür bin diriliriz. @Lia arkadaş videonun tam halini atmıyor hile olmadığını kanıtlamaya çalışmıyor kesip kesip atıyor tam halinde hile kullandığı açık olmasa atardı bunu gayet iyi biliyoruz sonuçlanabilir.
Burası dikkate alınsın özellikle yeterli olacaktır.

#22 - 29.06.2022 21:55
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.