0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevmesi gereken kişiler seviyor sen rahat ol, minik dostlarımızın sevgisine ihtiyacı yok onun zaten saygınızın olmadığı yerde sevginin işi yok şimdi oturup bütün birlik olarak ihlal yaptığınız cezaları çekebilirsiniz, bir günde 6 kişiye ceza aldırdım tesadüf olamaz ya? Ayrıca OOC hayattan bahsetmişsin sanırım okuldan kaçıp oyuna girdiğin şeylerden bahsediyorsun hadi ama merak etme bizim gayet OOC hayatımız var bütün gün sultana atlayıp adam taramaktan başka bir şey yapmayan asosyal insana bak sen dışarıyı örnek verir olmuş @Sidelya
Sidelya isimli arkadaşımızın olağanüstü çabasıyla bu şikayet konusu amacından saptırılmış gibi gözüküyor, uzun uzun Sidelya'nın nasıl biri olduğu hakkında yazı yazardım ama gece gece hiç ilgimi çekmiyor. Gereken cevabı nasıl verdiğimi kime sorsanız söyler, son 24 saat içerisinde 3(üç) kere vurulan adamsın, forumda yazdığın şeylere bak. Kararı bekleyebiliriz.
O-olamaz MTA'cı sidelya beni yerden kaldırmayacak Ne yapacağım şimdi kaçsam iyi olur. Bana 5 defa nc attırmışmış