Konu: Vartavar Karapetyan  (Okunma sayısı 545 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 05:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov'un oluşturduğu oluşum şikayetinde Vartavar'ın ekranından bir ekran görüntüsü görüyoruz, Vartavar vurulduktan kısa bir süre sonra Idlewood birliğinin üyeleri olay yerine geliyor, hiçbir mesaj veya telefon konuşması görünmüyor, sağ altta kendi paylaştığı ekran görüntüsünde discordda sadece ses bağlantısı kurulduğunda görülen logo, yeterince açıklayıcı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sidelya 03:04'te vuruluyor, 03:06'da Jacaubre karakterinin silah emoteu gözüküyor, en geç iki dakika sonra orada olduğunu anlıyoruz, bu sırada Vartavar karakteri "adamlara mesaj çeker" diye yalandan bir emote atıyor, ama emoteu attığı sırada Jacaubre çoktan gelmiş, ve emote atmasına rağmen herhangi bir mesaj yollamadığını görüyoruz.
Spoiler: GösterGizle

03:03'te seste olduğunun ekran görüntüsünü atıyor failfish

Orada yalnız olduklarının kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Amanda karakterinin gidip Idlewood'dan birilerine haber verdiğinin falan ekran görüntülerini atamaması durumunda bayağı şüpheli bir durum.

« Son Düzenleme: 11.06.2022 05:41 pyrexwhippin »

#1 - 11.06.2022 06:29
Fail olarak nitelendirmene anlam veremedim, seste Idlewood veya diğer bahsedilen kişiler ile seste değildim fakat Amanda ile yürüyüşe çıkmadan @JPWLONGSS @kozlov @Trouble adlı arkadaşlarla araç ile bir süre gezindik ve roldeydik. @Merhum (Amanda Crush) karakterini yöneten arkadaşta onları gördüğüne dair bir şeyler yazabilir, isterse. Loglar incelenirse görülebilir ek olarak ekran görüntüsünü ben bırakayım.

Üst kısımda bahsettiğim arkadaşlarla rolde olduğumuza dair bir chatlog bırakayım kanıt olarak sayılmasa bile yetkililer logları kontrol ettiklerinde göreceklerdir.
[02:45:59] [AW] Vartavar Karapetyan fısıldıyor: Orada bir bok olmadı amına koyayım.
[02:46:06] [AW] Latrelle Hodges fısıldıyor: Evet, hatırlıyorum.
[02:46:07] [AW] Vartavar Karapetyan fısıldıyor: Elimi kolumu sallayarak girdim ve çıktım.
[02:46:14] [AW] Latrelle Hodges fısıldıyor: Olamaz zaten, onun at suratına beyaz atarım.
[02:46:17] [AW] Vartavar Karapetyan fısıldıyor: Pakrad Kasparov'un yüzüğünü taşıyıp bu sokaklarda hüküm sürüyorum.
[02:46:20] Jacaubre Lamont: Idlewood'un bir gemisi olsa dümenini Tina mı tutardı yani? SİKTİR BE!
[02:46:26] Latrelle Hodges: ĞAHĞAHĞAHĞAĞHAĞHA!

03.00.09'da Latrelle_Hodges isimli arkadaşın rolde yazdığı şeye dikkatlice bakalım.

"Yalandan" kısmına da açıklık getirelim; Baygınlık süresi bittiğinde vakit kaybetmeden ilk yapacağım işi gerçekleştirmeden hemen önce emotesini vermemin iyi olacağını düşündüm, yaralıyken emote verilemez diye bir kural olmadığı için dilediğim gibi yazabilirim.

Şikayeti açan kişiye dipnot;
Yanımda silahım olmasa da dostlar hep oluyor Pyrex, sende şu kural ihlallerini bırakıp (RK, /q, Ortak Nezaket, Hile) insanlarla rol yapmayı başarabilirsen eğlencenin tadına varacaksın. Ne yapayım çok seviliyorum, kal sağlıcakla  :D
« Son Düzenleme: 11.06.2022 06:35 Sidelya »

#2 - 11.06.2022 13:50
Latrelle Hodges'ın onu sana demediği bariz, sen o sırada başka bir konuşma içerisindesin, ve gelen kişi Latrelle Hodges da değil, başka bir savunman var mı? Hayatımda hiç hile şikayeti yemedim, çamur at izi kalsın yerine şikayet aç savunmamı yapayım.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 14:00 pyrexwhippin »

#3 - 11.06.2022 19:46
Daha önce Vice Roleplay'de adıma açılmış bir tane hile şikayeti göster, hepinizin toplamından kat kat iyi olduğum için sinir küpüne dönmenize gerek yok, birlik discordunuzda ne konuştuğunuzu da biliyorum  ::) ::) Tabii ki bir kişinin adına hiç şikayet açılmamış olması onun yüzde yüz temiz olacağı anlamına gelmez, en son Hammar öyle demişti  O:-) Yine de çamur atmak bu kadar kolay olmamalı, gerçi bunların attığı çamuru kim umursar orası da başka bir videonun konusu.  8)

Konuyu daha fazla saptırmadan savunmanı yaptıysan kararı bekle.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 19:53 pyrexwhippin »

#4 - 11.06.2022 20:35
Daha önce Vice Roleplay'de adıma açılmış bir tane hile şikayeti göster, hepinizin toplamından kat kat iyi olduğum için sinir küpüne dönmenize gerek yok, birlik discordunuzda ne konuştuğunuzu da biliyorum  ::) ::) Tabii ki bir kişinin adına hiç şikayet açılmamış olması onun yüzde yüz temiz olacağı anlamına gelmez, en son Hammar öyle demişti  O:-) Yine de çamur atmak bu kadar kolay olmamalı, gerçi bunların attığı çamuru kim umursar orası da başka bir videonun konusu.  8)

tmm knk

#5 - 11.06.2022 21:36
tmm knk
Neden alakan olmayan şikayetlere yazıyorsun ahbap? Kasparov birlik politikası sanırım, tek kişiye açılan şikayete 10 kişi savunma yazıyor, akıllarınca dalga geçmeye çalışıyor  ::) 8)

« Son Düzenleme: 11.06.2022 21:38 pyrexwhippin »

#6 - 11.06.2022 23:11
theboss lafı soktu susmalısın pyrex

#7 - 12.06.2022 01:55
 :garip: :garip: :garip:
theboss lafı soktu susmalısın pyrex

#8 - 12.06.2022 02:02

Hayatta hiçbir başarımı olmadan buraya gelip hayatsız gibi oyun oynuyorsun, dışarıda dünya var. ALOOOOOOOOOO! Biraz hayata dönüp artık sadece hayatını oyuna ayırmadan dışarıya çıkman gerekiyor, biraz nefeslenip hayata döndükten sonra bu konuyu tekrar konuşalım. Hepimizden kat kat iyi olman bizi ilgilendirmiyor, fazla kasıyorsun. seni kimse takmıyor kimse seni sevmiyor önemsemiyor ve kendini buralarda bir şekilde göstermeye çalışıyorsun, onu da başardığın söylenemez böyle hareketler yapmaya devam et üzüldüm sana

#9 - 12.06.2022 02:29
 Sevmesi gereken kişiler seviyor sen rahat ol, minik dostlarımızın sevgisine ihtiyacı yok onun zaten saygınızın olmadığı yerde sevginin işi yok şimdi oturup bütün birlik olarak ihlal yaptığınız cezaları çekebilirsiniz, bir günde 6 kişiye ceza aldırdım tesadüf olamaz ya? Ayrıca OOC hayattan bahsetmişsin sanırım okuldan kaçıp oyuna girdiğin şeylerden bahsediyorsun hadi ama merak etme bizim gayet OOC hayatımız var bütün gün sultana atlayıp adam taramaktan başka bir şey yapmayan asosyal insana bak sen dışarıyı örnek verir olmuş @Sidelya
« Son Düzenleme: 12.06.2022 02:31 YUCA »