Fail olarak nitelendirmene anlam veremedim, seste Idlewood veya diğer bahsedilen kişiler ile seste değildim fakat Amanda ile yürüyüşe çıkmadan
@JPWLONGSS @kozlov @Trouble adlı arkadaşlarla araç ile bir süre gezindik ve roldeydik.
@Merhum (Amanda Crush) karakterini yöneten arkadaşta onları gördüğüne dair bir şeyler yazabilir, isterse. Loglar incelenirse görülebilir ek olarak ekran görüntüsünü ben bırakayım.
Üst kısımda bahsettiğim arkadaşlarla rolde olduğumuza dair bir chatlog bırakayım kanıt olarak sayılmasa bile yetkililer logları kontrol ettiklerinde göreceklerdir.
[02:45:59] [AW] Vartavar Karapetyan fısıldıyor: Orada bir bok olmadı amına koyayım.
[02:46:06] [AW] Latrelle Hodges fısıldıyor: Evet, hatırlıyorum.
[02:46:07] [AW] Vartavar Karapetyan fısıldıyor: Elimi kolumu sallayarak girdim ve çıktım.
[02:46:14] [AW] Latrelle Hodges fısıldıyor: Olamaz zaten, onun at suratına beyaz atarım.
[02:46:17] [AW] Vartavar Karapetyan fısıldıyor: Pakrad Kasparov'un yüzüğünü taşıyıp bu sokaklarda hüküm sürüyorum.
[02:46:20] Jacaubre Lamont: Idlewood'un bir gemisi olsa dümenini Tina mı tutardı yani? SİKTİR BE!
[02:46:26] Latrelle Hodges: ĞAHĞAHĞAHĞAĞHAĞHA!
03.00.09'da Latrelle_Hodges isimli arkadaşın rolde yazdığı şeye dikkatlice bakalım.

"Yalandan" kısmına da açıklık getirelim; Baygınlık süresi bittiğinde vakit kaybetmeden ilk yapacağım işi gerçekleştirmeden hemen önce emotesini vermemin iyi olacağını düşündüm, yaralıyken emote verilemez diye bir kural olmadığı için dilediğim gibi yazabilirim.
Şikayeti açan kişiye dipnot;
Yanımda silahım olmasa da dostlar hep oluyor Pyrex, sende şu kural ihlallerini bırakıp (RK, /q, Ortak Nezaket, Hile) insanlarla rol yapmayı başarabilirsen eğlencenin tadına varacaksın. Ne yapayım çok seviliyorum, kal sağlıcakla