Keşke yapmasaydın, sonucunda eğlence amaçlı mermi yedik çünkü.
Alıntı yapılan: Reveticz - 15.04.2022 16:51Keşke yapmasaydın, sonucunda eğlence amaçlı mermi yedik çünkü.Orada olayla alakasız bir adam İc role dökmeseydi hiç bunlar olmayacaktı, ben oraya rol yapmaya gelmedim. Sadece ufak bir eğlence olucaktı, biticekti.
11-) SÜREKLİ ROLEPLAYa) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.CEZASI: Hapis.
Alıntı yapılan: Martis - 15.04.2022 16:52Alıntı yapılan: Reveticz - 15.04.2022 16:51Keşke yapmasaydın, sonucunda eğlence amaçlı mermi yedik çünkü.Orada olayla alakasız bir adam İc role dökmeseydi hiç bunlar olmayacaktı, ben oraya rol yapmaya gelmedim. Sadece ufak bir eğlence olucaktı, biticekti.Gelişim sürecinde olan bir oluşumuz, bölgemiz yöneticiler tarafından izlenebiliyor. Trollemene izin vermemek için role döktüm. Sürekli Roleplay kuralına uysaydın role dökmezdim.Alıntı11-) SÜREKLİ ROLEPLAYa) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.CEZASI: Hapis.Belki bilmiyorsundur, senin için daha iyi roller diliom.
Atılan hiç bir kanıtta sıktığıma dair bir şey yok, emote atmış olmam sıktığımı göstermiyor. Adıma açılan şikayetin asılsız oldugunu düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Reveticz - 15.04.2022 16:48Bu videoyu izlemeni istiyorum, arkasından koşup adamı bildiğin sakat bırakana kadar dövüyorsun. Yanlışlıkla mı?https://streamable.com/89b664Bunu o adamda doğrular, Grigori Bachev karakteri geldi bana vurdu bende ardından eğlence amaçlı ona vurdum. Bu kadar.
Bu videoyu izlemeni istiyorum, arkasından koşup adamı bildiğin sakat bırakana kadar dövüyorsun. Yanlışlıkla mı?https://streamable.com/89b664
Alıntı yapılan: Martis - 15.04.2022 16:50Alıntı yapılan: Reveticz - 15.04.2022 16:48Bu videoyu izlemeni istiyorum, arkasından koşup adamı bildiğin sakat bırakana kadar dövüyorsun. Yanlışlıkla mı?https://streamable.com/89b664Bunu o adamda doğrular, Grigori Bachev karakteri geldi bana vurdu bende ardından eğlence amaçlı ona vurdum. Bu kadar.Kendi aramızda eğlenmeyeceğiz diye bir şey yok, fakat bunu rol dönen bir ortamda yapmamalısın. Eskiden kalma bir samimiyet var aramızda, ama ben senin tanımadığın kişilerle roldeyken böyle şeyler yapman yanlış.