Konu: [15.04.2022] Birden çok oyuncu, DM - Troll - Emotesiz İşlem  (Okunma sayısı 842 defa)

#30 - 15.04.2022 18:09
Yanıtımı düzgün okusaydın yeterli kanıt vardı zaten, hasarlarımda her şey ortada.

https://imgyukle.com/i/Ry4kkN

#31 - 15.04.2022 18:46
@Gl4dio Chatlog kanıt niteliği taşımıyor, oyun içinden aldığın görüntüler varsa atabilir misin rica etsem? Veya video yükleniyor diyordun, o da olabilir.

#32 - 15.04.2022 18:58
@Gl4dio Chatlog kanıt niteliği taşımıyor, oyun içinden aldığın görüntüler varsa atabilir misin rica etsem? Veya video yükleniyor diyordun, o da olabilir.

SS Almadığımdan dolay herhang bir ss atamıyorum, chatlogdan başka bir kanıtım yok, video olarak kendi videonuzu bıraktım, videoda her şey gayet belirli.

#33 - 15.04.2022 19:03
Kanka sıkmadım diyen olmadı, sıktığıma dair bir kanıt yok dedim ekledin bu kadar, kimsenin yönetimi kandırmaya çalıştığı felan yok. Kanıtları düzgün koysaydın söylemezdik.

Reveticz'in arkadaşın sıktığına dair attığı kanıt.
Şu video da arkada afk atanları vuruyorlar. Tartıştıkları kişilerin haricine bütün herkesi vurmuş arkadaşlar.  :garip:

Spoiler: GösterGizle

Birlik liderimizin, yolladığı videoda sıktığın ortada. Kendini kandır dostum. Artem, karakteri 0:27'de sıkmaya başlıyor. Gereken yapılırsa memnun oluruz.

halen anlamıyorsunuz, arkadaşım ilk bu şikayeti açtığında sıktığıma dair tek kanıtın attığım emoteydi, sonra attınız her şeyi, kanıtlara baksam sıktığım ortada olsa niye sıkmadım diyeyim anlamıyorum, adam akıllı kanıt koymuyorsun ben sıktım zaten.

Sen sıkmadım iletisini atmadan önce atılmış o ileti. Kendini daha fazla rezil etme. Arkadaş umarım sunucudan yasaklanır, yaptıklarının bedelini ödemeliler.

#34 - 15.04.2022 19:27
Kanka "sıkmadım" dediğim yerin ss ini atar mısın?

#35 - 15.04.2022 19:29
Yazık kafana harbi.  :D

#36 - 15.04.2022 19:29
Ve burada rezil, yasaklanması gereken kişi varsa o da sensin. Ceza geçmişine bakmak her şeyi açıklıyor. Daha fazla konuşmayalım ben hiç bir yerde sıkmadım demedim. Sıktığıma dair bir kanıt yoktu sonradan eklediniz sustum.

#37 - 15.04.2022 19:33
Ve burada rezil, yasaklanması gereken kişi varsa o da sensin. Ceza geçmişine bakmak her şeyi açıklıyor. Daha fazla konuşmayalım ben hiç bir yerde sıkmadım demedim. Sıktığıma dair bir kanıt yoktu sonradan eklediniz sustum.

bu gidişle kırk üç levele gelene kadar iki katını yapacaksın. ileti kalabalığı yapmayın. savunmalar bittiyse yönetici kararına bırakalım

#38 - 15.04.2022 19:37

Asıl konudan sapma, ban yememek için adeta bir balık gibi çırpınıyorsun. Milletin derdi seni mi gerdi?

#39 - 15.04.2022 19:38
Oyun bu arkadaşlar, bakın dalganıza. Bu kadar gerilmenize gerek yok, varsa ortada bir ihlal yetkili kişi gerekeni her halükarda yapar zaten

kanıtlarda ismini göremiyorum, ileti kalabalığı yapmayın dedikçe cevap vermeye devam ediyorsunuz  :D