Konu: [15.04.2022] Birden çok oyuncu, DM - Troll - Emotesiz İşlem  (Okunma sayısı 836 defa)

#0 - 15.04.2022 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Gl4dio @Martis @my life nato @SNT355

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyakonov ekibi.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Emotesiz işlem, Trolling, Yönetimi kandırmaya çalışmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mira Kalashnikov karakteri, gelişim sürecinde olduğumuz birliğin hoodunu sürekli trollüyordu, karakterlere yumruklar atıp silah çekiyordu. Yaptığımız rolleri blokladığı için Dobrin Dzhurov karakteri, Mira karakterinin yaptıklarını role döküp onu bölgeden kovmuş. Birkaç dakika sonra oluşumundan birkaç araç toplayıp gelen Mira Kalashnikov ve arkadaşları, olayı hiçbir şekilde anlayıp dinlemeden başta bölgeyi sözlü taciz edip hemen sonra silahları çekip herkesi vurmuşlar. Onaylı bir oluşum üyelerinin böyle önüne gelenlere sıkması ilginç bir durum. Eşi ile ufak tartışmalar yaşandı diye adam toplayıp hood basıyor ve oradaki herkesi vuruyor arkadaşlar. Arkada afk atanlardan önde duranlara kadar herkesi vurmuşlar. Süleyman Çakır'ın eşine laf yapmıyorlar, sakin olmanız gerekiyor. Ufak sebeplerden dolayı insanların rol zevkini kaçırmayı en yakın zamanda bırakmanız dileğiyle.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Mira Kalashnikov, Trolling, emotesiz işlem:
Spoiler: GösterGizle

https://streamable.com/89b664 (Video'da yumruk attığı anlar var)

Hoodta silah çekiyor, durduk yere oyuncuya vuruyor emotesiz bir şekilde. Öyle trolleyip gidiyor, sonra adam toplayıp geliyor.

Rauf Kalashnikov: DM

Krikor Rizzo: Emotesiz işlem, DM

Artem Davrosyan: DM + Yönetimi kandırmaya çalışmak

İlk görüntüde arabada duruyor, diğer görüntüde ise emote verip ateş ediyor. Ek olarak yönetimi kandırmaya çalışmasını da ekleyelim. Sıkmadım diyor fakat sıkmış.

Söylediklerimi destekleyecek videoyu da bırakıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Dm atmak istiyorsanız yanlış yere gelmişsiniz. Umarım en kısa zamanda farkına varırsınız bu olayın.

« Son Düzenleme: 15.04.2022 17:22 Reveticz »

#1 - 15.04.2022 16:33
Şu video da arkada afk atanları vuruyorlar. Tartıştıkları kişilerin haricine bütün herkesi vurmuş arkadaşlar.  :garip:

#2 - 15.04.2022 16:35
Mira karakterine edilen küfür için sıktığınızı savunacaksanız sadece beni vurmanız gerekiyordu, tüm oluşumumu değil. Umuyorum daha iyi roller.

#3 - 15.04.2022 16:36
Kendim adına açıklamamı yapıyorum; oradan koşarak geçiyordum, yanlışlıkla yumruk attım. Adamda Ooc bir şekilde eğlence amaçlı üstüme koştu, orada sağ click basıcakken silah çekilmiş. Herhangi bir trol amaçlı bir durum yoktu. Arkadaşın sonradan olaya gelip İc role döküp bana küfür etmesinden sonra kadın karakterle bir çok erkeğe bir şey yapamıyacağımdan doğal olarak eşini arıyor ve durumu anlatıyor. Savunmam bu kadar.

#4 - 15.04.2022 16:38
Kendim adına açıklamamı yapıyorum; oradan koşarak geçiyordum, yanlışlıkla yumruk attım.

Yanlışlıkla "sağ tık+F" kombinasyonlarını kullananı da ilk defa görüyorum, daha yaratıcı olabilirsin. Savunma için teşekkürler.

#5 - 15.04.2022 16:41
Ard arda yumruk atıyorsun, pek yanlışlıkla gibi durmuyor. Ek olarak her tartıştığın kişiyi eşine söyleyip vurdurtuyor musunuz? Ne burası Kurtlar Vadisi Roleplay mi? Diyelim biriyle tartıştın, o kişiyle olayı çözmeniz gerekiyor, bütün oluşumdakileri vurarak değil. Rauf karakterinin de böyle şeyler söyleyeceğine düzgünce söylemesi olayı tatlıya bağlayabilirdi.

#6 - 15.04.2022 16:42
Şahitliğimi onaylıyorum, olaylar ile hiç bir alakam yok. Hooda afk iken dm yiyorum.

https://imgyukle.com/i/Ry3TEY

#7 - 15.04.2022 16:45
Ard arda yumruk atıyorsun, pek yanlışlıkla gibi durmuyor. Ek olarak her tartıştığın kişiyi eşine söyleyip vurdurtuyor musunuz? Ne burası Kurtlar Vadisi Roleplay mi? Diyelim biriyle tartıştın, o kişiyle olayı çözmeniz gerekiyor, bütün oluşumdakileri vurarak değil. Rauf karakterinin de böyle şeyler söyleyeceğine düzgünce söylemesi olayı tatlıya bağlayabilirdi.

Orada bir tane yumruk atıldı, o da yanlışlıkla. Bunu belirttim ayrıca Grigori Bachev karakterinin üstüme koşmasından sonra gidiyordum fakat oradan küfür edilip, hakaret ediliyor. Şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 15.04.2022 16:48
Bu videoyu izlemeni istiyorum, arkasından koşup adamı bildiğin sakat bırakana kadar dövüyorsun. Yanlışlıkla mı?
https://streamable.com/89b664

#9 - 15.04.2022 16:50
Bu videoyu izlemeni istiyorum, arkasından koşup adamı bildiğin sakat bırakana kadar dövüyorsun. Yanlışlıkla mı?
https://streamable.com/89b664
Bunu o adamda doğrular, Grigori Bachev karakteri geldi bana vurdu bende ardından eğlence amaçlı ona vurdum. Bu kadar.