Selam Amrepo,
Savunma basit aslında, sizin tekrar adı altında yaptığınız video fiyasko. Bir yarışı sadece belirli noktadan tekrarlayarak sonuç elde edemezsin. Kaldı ki nitro açtığım yeri bile bilmiyorsun ki sen. Aynı şekilde ben herhangi bir eklentisi olmayan GTA ile oynarken siz modlu ve addonlu şekilde oynuyorsunuz. Ben ise sana tüm yarışın tekrarını deneme yoluyla çekip atacağım. İlgilenecek yetkili iki videoyu karşılaştırabilir.
İlk önce viraj alışımdan söz etmişsin, güzel bunlardan haberdarsın. Sen dört çeker bir araba ile kayarak inmeye çalışırken ben minimum hız kaybederek yavaşlayarak iniyorum. Spaceye elimi bile değdirmiyorum istisnai durumlar olmadıkça. Zaten farkettin mi bilmiyorum nitronu ikinci virajda açıyorsun ve epey bir fark yiyorum, yarış sonuna kadar senin bu virajlardaki açıkların sayesinde peşinde kalabiliyorum. Kaldı ki aracımda hidrolik bulunuyor, bunu da bir tırmanışta veya sert inişte aktif ediyorum. Videoda bariz şekilde bunu görebilirsin.
İkinci kısım, nitronun görünmemesinin ana kaynağı efekt dosyası, buglanmış olabilir buna net bir şey demek doğru olmaz. Nitroyu yanında açtığımı dile getirmişsin, açıkcası bunu diyeceğini düşünmüyordum. Basit aslında, Sultan ve Elegy arasında hatrı sayılır bir top speed var, 155'e 163. Bunun avantajını belli bilmiyorsun fakat ne yazık ki ben biliyorum. Senin nitronu bastığını gördüm, kendimi çizgiden çıkartmadım aynı şekilde virajlarımı aldım. Farkettin mi bilmiyorum ama virajlarımı alırken bile çift tekerimi kaldırıma sokmaya özen gösteriyorum.
Şimdi kendi videondan bir kaç kesit atacağım bu durumla ilgili, altına da not düşeceğim neden attığımla ilgili. Sonrasında atacağım iki video ile akıllarda soru işareti kalmaz.
1- İniş kısmında bildiğin gibi arabalar top speedine çıkabiliyor Amrepo, arkadan itiş bir arabam olduğu için ne kadar yavaş kalksamda buralarda yetişebilirim sana. Kaldı ki tampon tampona bir mesafe yok, aradaki mesafe bu kadar. Bunu neden bu kadar değişik algıladın acaba...
2- Burada zaten şu el freni olayını kendin gösteriyorsun. Ben ise aracımı kaydırmadan sadece W tuşundan elimi çekerek seni virajda rahatça yakalayabiliyorum.
3- Tam olarak nitronu bastığın yer, aklımızda kalsın. Sebebi ise şu aslında, senin nitronun son tırmanışın ortasına kadar gelmeyeceğini biliyorum. Farketmek adına ilgilenecek yetkili için, arkasındaki mavi dumana odaklanmanız yeterli olacaktır.
4- Burada sana yetişemeyeceğimi biliyorum, hız kaybetmeden sakince virajımı alıyorum.
5- Burada ise aklına şu gelmesi lazımdı. Neden burada geçmedi Burada açıkcası dediğin gibi hile olsam çok rahat geçebilirim seni. Aradaki mesafeye baksan yeter aslında.
6- Daha viraja çok varken el frenine basıyorsun. Sana yetişmem kadar normal bir durum yok aslında. İlgilenen yetkili için, frenin bıraktığı lastik ve duman izine odaklanması yeterli olacaktır.
7- Kendi hızını düşürmene karşılık ben hızımı minimal şekilde düşürüyorum, genişten alarak senin frenleyerek girdiğin viraja daha hızlı giriyorum.
8- Senin space bas çek yaparak girdiğin yere hidroliğim açık giriyorum. Frenlemiyorum çünkü çift tekerim kaldırımda olduğu için virajı alabilmem için pozisyon çıkıyor. İlgilenecek yetkili için, ilk görüntüdeki lastik ve duman izlerine bakabilir.
9- Şikayetin ana konusuna dahil olunan bölgeye giriş tarzlarımız bell, yukarıda da dediğim gibi. Senin el freniyle girdiğin tüm virajlara ben sadece W tuşundan elimi çekip giriyorum.
9B- Burada da hız kaybetmemek için iki tekerimi kaldırıma çıkardığımı görebilirsin. Senin tekrarında hızını kestiğin yerde ben böyle giriyorum.
10- Asıl beklediğimiz kısım işte. Burada sağ şeritin açık, sol şeritin ise yarı açık şekilde gidiyorsun. Nitroyu viraj çıkışında bastığımı anlayabilirsin, yavaş yavaş sana yaklaşıyorum çünkü. Ardından senin yarı açık verdiğin yerden atak yapamayacağımı anlayıp boş şerite geçip yanından 163km hız ile gidiyorum. Senin aracının tam hızı top speedin altında, sebebi ise SAMP'da eğimsiz bir yolda nitron yok ise aracın sınır hızına ulaşamaz, test edebilirsin bunu.
10B- Burada hidroliğim açık, görüyorsun. Sebebi ise olası sürtünmede hızımın düşmemesi, yerle teması tamamen kesiyorum.
11- Kazanmamı sağlayan ikinci dönüm noktası. Ondan da önce şunu sana sormak istiyorum. Ben hız hilesi kullanıyor isem sen nasıl burada bana yetişiyorsun Cevabı basit, hile değilim. Aracının avantajını buradan görebilirsin aslında, hatalı sürüşlerine rağmen yine dibimdesin. İlgilenecek yetkili için, bu SS ile atacağım son SS'e bakmanızı rica ediyorum.
12- Amrepo ben hileysem sen nasıl benim üstüme çıkıyorsun dostum?

Bu pozisyonları herhalde sürerken görmüyorsun. Benim sana tur attığımı düşünüyorsun galiba.
13- Ben yolu tercih ederken sen direkleri tercih ediyorsun, araban orada tam performansını gösteremez ki.
Not Bu kısım için şöyle bir not daha düşmek isterim, kişinin burada laglanması belli oluyor, videonun 2:00'dan itibaren izlerseniz ufak ufak geri atmalarını farkedersiniz.
Başta belirttiğim gibi, zamanımı verdiğim ve ekibinde bulunduğum platformda hile açacak kadar düşük seviyeye ve bu tür hırsları olan bir kişiliğe sahip değilim. Test videoları bir kaç saate yüklenecek.