Konu: beni depresyondan çıkarana 30vp  (Okunma sayısı 1479 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 07.01.2022 01:19
abi hiçbir şey yolunda gitmiyor ya iki kez okuldan atıldım bir kez işten atıldım kız desen terketti sonrasında bi kızı sevdim acayip vücut yaptım kız için aylarca çalıştım kıza açılacakken kız taşındı, kriptoya girdim parayı çektikten 3-4 saat sonra para %158 bin arttı yaş 18 okulu bıraktım işe gidiyom aile desen kırık dökük akraba desen yok bayramda el öpmeye gidiyim desem dedelerim ninelerim vefat etmiş memlekete git desen ortada memleket yok tüm amcalarım yurt dışında hepsiyle aramız kötü

niye böyle olum bu hayat

geçen baktığım hamsterlarım için plastik saklama kabı gibi bi şey alayım dedim büyüklerinden, 600 lira olmuş böyle bişi var mı .dd kutu lan boş kutu

Kanka sen bi hamama git bence
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 09.01.2022 21:01
psikoloğa git.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 12.01.2022 01:04
benimkide dert mi a*k
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 13.01.2022 00:24
Nereye dönersen dön popon her zaman arkandadır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 13.01.2022 10:55
Psikolog değilim, psikolojiden de anlamam fakat belki hayatını böyle kabul etmelisin. Düzeltmeye çalışarak belki de kendine zarar veriyorsundur. Acıya alışmak, bütünleşmeyi nasıl tarif edebilirim ama belki de boyun eğmelisin. Sana şimdi motivasyon konuşmacıları gibi konuşma yapamam, gereksizliğini sen benden daha iyi biliyorsundur.

Fakat hayat motivasyonunu senden daha iyi şeyleri izleyerek, daha iyi kişilere bakarak "Ne hayatlar var be?" gibi yorumlamalar yapıyorsan bunu bırakmalısın, kendi hayatına odaklanmalısın, belki bir yazılım dili öğrenerek veya bir müzik aleti öğrenerek veya benzeri bir şeyler. Benimde hayatım kötü fakat iyiye çevirmek için bir uğraşım yok ve bir nebze de olsun beni rahatlatıyor. Elektro gitar öğrendim, bir müzik grubum var ve en azından bir şeyler, sevdiğim bir şeyle uğraşınca biraz daha mutlu olabiliyorum. Mutluluk kısa sürse de en azından olabiliyorum. Sende deneyebilirsin.
« Son Düzenleme: 13.01.2022 10:58 Burzum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 13.01.2022 11:49
* mehmeteyier  @elvisadalsteinn'i depresyondan çıkarır.

/do Şahıs uğraşlarım sonucu depresyondan çıkmayı başarmıştır.

Bahsettiğin şeyler, hayatta olabilecek şeylerdir. Yaşadığın ülkenin ekonomik biçimi,şartlarını değiştirmek sadece bizim elimizde değil, toplumun elinde. Ona tek başına yapacak bir şey yok. Diğer bahsettiğin hususlara gelince, hayat öyle bir oyundur ki,her an her şey karşına çıkabilir. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir, herkes bir şekilde zorluk çekiyordur. Profesyonel destek istersen bulunduğun yerdeki psikologlara git. Psikiyatrist'e bunları anlatırsan sana Prozac, Atarax falan yazar sepetler, onlar da beynini uyuşturur.Ama unutma ki, herşey senin elinde.Bu tavsiyemi dinleyip dinlememek sana kalmış.Eğer düşüncelerini olumlu değiştirecek veya sana faydası olacak bir şeyler önerdiysem, 30VP sende kalabilir.Topluma sağlıklı bir birey kazandırma düşüncesi bana yeterli. Unutma ki sevgili dostum,öldürmeyen şey güçlendirir.Düşüyor isek, kalkmayı öğrenmek içindir.
« Son Düzenleme: 13.01.2022 11:58 mehmeteyier »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 19.01.2022 18:36
psikologa gidip sohbet muhabbet et, kafa dağıtmak için daha çok vice oyna, erp yap, içki iç(me), sigara iç(me), her şeyin iyi taraflarına bakmaya çalış her şeyde bi hayır olduğuna inan, hızlı yaşa hızlı öl kafası fişek takıl, drill ol, kendini topla nasıl birisi gibi hissedersen öyle birisi olursun, her kıza yürü, geleceğinin güzel olmasını garantiye al, istediğin şeyi yap insanları takma istediğin gibi yaşa, akrabaları boşver benim akrabalar da kötü dedem babamı dolandırıo annemin kardeşi annemi dolandırıo, kız işi de boş sana kız mı yok her kıza yürü işte kaparsın birini
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
piperslittlecigar,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 19.01.2022 20:30
psikologa gidip sohbet muhabbet et, kafa dağıtmak için daha çok vice oyna, erp yap, içki iç(me), sigara iç(me), her şeyin iyi taraflarına bakmaya çalış her şeyde bi hayır olduğuna inan, hızlı yaşa hızlı öl kafası fişek takıl, drill ol, kendini topla nasıl birisi gibi hissedersen öyle birisi olursun, her kıza yürü, geleceğinin güzel olmasını garantiye al, istediğin şeyi yap insanları takma istediğin gibi yaşa, akrabaları boşver benim akrabalar da kötü dedem babamı dolandırıo annemin kardeşi annemi dolandırıo, kız işi de boş sana kız mı yok her kıza yürü işte kaparsın birini
ne diyon
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 19.01.2022 20:55
sana kimse yardım etmez çıkarmaz da o yüzden psikoloğa git. Benim arkadaş bugün OKB tanısı aldı, tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: 19.01.2022 20:59 ulujohan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 20.01.2022 21:57
Aileniz sizi sadece aileniz olduğu için seviyor, içgüdüsel bir şey.
Aşık olduğunuz kişi gerçekten öyle biri değil sadece ilk izleniminin etkisi devam ediyor.
Uzun vadeli kurduğunuz hayallerin sadece çok azını gerçekleştirecek kadar vaktiniz var.
En büyük başarınız bazıları için sadece küçük bir adım, şu an yaşadığınız ve iyi olduğunu düşündüğünüz hayatınızsa bazılarının kabusu.

Yukarıda depresyona sokan bilgiler var. Ama depresyondan çıkış da bir bakış açısına bakıyor. Bakış açımızı değiştirip aynı cümleleri yeniden yorumlarsak;

Aileniz sizi seviyor, nasıl olduğunun önemi yok.
En azından aşık olabiliyorsunuz, bu hissin ne olduğunu bilmeyen bir sürü insan var.
Hayal kurmak gerçekleştirmekten daha iyi bir şey. IV Murat bununla ilgili "Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne!" demiştir.
Başkalarının adımları sizin adımlarınızla kesişmediği sürece hiçbir önemi yok. Biggie bununla ilgili "Mo' money, mo' problems." demiştir.

Özetle, hayatta her şey bakış açısı. Yıllardır her olaya kötü açıdan bakan biri olarak bu hayatta ahkam kesebileceğim çok az şey var, bu da onlardan biri olduğu için söylediklerime güvenebilirsin. VP sende kalsın.  :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok