Konu: beni depresyondan çıkarana 30vp  (Okunma sayısı 1276 defa)

#0 - 04.01.2022 11:12
abi hiçbir şey yolunda gitmiyor ya iki kez okuldan atıldım bir kez işten atıldım kız desen terketti sonrasında bi kızı sevdim acayip vücut yaptım kız için aylarca çalıştım kıza açılacakken kız taşındı, kriptoya girdim parayı çektikten 3-4 saat sonra para %158 bin arttı yaş 18 okulu bıraktım işe gidiyom aile desen kırık dökük akraba desen yok bayramda el öpmeye gidiyim desem dedelerim ninelerim vefat etmiş memlekete git desen ortada memleket yok tüm amcalarım yurt dışında hepsiyle aramız kötü

niye böyle olum bu hayat

geçen baktığım hamsterlarım için plastik saklama kabı gibi bi şey alayım dedim büyüklerinden, 600 lira olmuş böyle bişi var mı .dd kutu lan boş kutu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.01.2022 11:13
aylarca kitap yazdım bir dünya kitap okudum eski dedelerimden kalma 100 yıllık 120 yıllık kitaplar var onları dahi okudum onlardan esinlenip bir iki kitap yazayım dedim yazdım yazdıklarımı beğenmedim hepsini sildim yayıneviyle de anlaşamamıştık zaten

ben beceremedim beni mutlu edecek en iyi tavsiyeleri veren kişiye 30vp vercem
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.01.2022 11:16
Bu saydıklarından sonra mutlu edebilecek varsa 30.000vp'yi TL'e çevirip ben de verebilirim. O işler öyle değil...
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
WolFox,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 04.01.2022 11:16
ne hayatlar var be
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.01.2022 11:25
abi 2600 lira kredi veriyorum 18 yasında 3 yılda vermeye devam edicem bu krediyi (sırf aile içi daha fazla çatışma olmasın diye yaptım bunu) ayrı eve çıkıcam çıkamıyorum gidicem gidemiyorum

okula gitmiyorum zaten hayattaki tek beklentim tek umudum askerliğin çıkması onda da doğuştan engelim var abimi yollamadılar umarım beni yollarlar da kurtulurum 1 yıl kadar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.01.2022 12:08
Dostum söylediklerin hiç umut verici değil biliyorum ama her şeye rağmen hayatta kalman gerek. Ne desem boş biliyorum, önemli olan senin kendini umutlandırıp öz güvenini kazanmak. Aileden yana yüzün gülmemiş, hayattan yana yüzün gülmemiş, aşktan yana yüzün gülmemiş fakat elbet gün gelir devran döner. Pes etmeden karşına çıkanlara göğüs germelisin yoksa ömür boyu bitkin ve yaralı olmaya mecbur kalırsın. En yakın zamanda hayatının ve moralinin düzelmesini diliyorum. Eğer zerre kadar bile bir faydam olduysa ne mutlu bana. Bahsettiğin 30vP'i hak ettiğimi düşünmüyorum, ortada yarışma vb. bir şey değil bir kişinin hayatı söz konusu olduğundan dolayı bunun karşılıklı yapılması gereken bir iş olduğunu düşünmüyorum. Alttaki spoiler içine bıraktıklarım belki seni bir nebze ayakta tutabilir, bakmanı tavsiye ederim.
Spoiler: GösterGizle
Andolsun ki sizleri biraz korku, biraz açlık, mallardan, canlardan ve meyvelerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabredenleri müjdele! (2/Bakara 155)

Her nefis ölümü tadacaktır. Biz, sizleri şer ve hayırla sınayarak deneriz. Ve bize döndürüleceksiniz. (21/Enbiyâ 35)

Şüphesiz ki bu (yaşananlarda, ders çıkarılması gereken) ayetler vardır. Ve kuşkusuz bizler, mutlaka imtihan ederiz. (23/Mü'minûn 30)

Andolsun ki, onlardan öncekileri imtihan ettik. Elbette Allah, doğru olanları da yalancıları da bilir. (Ve imtihanlarla insanların da bilmesini sağlar.) (29/Ankebût 3)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 04.01.2022 13:18
tiktoka başla
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 04.01.2022 14:09
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
shotofwhiskey,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 04.01.2022 14:37
Bulunduğun şehrin onkoloji merkezine git içeri gir şöyle bir bakın ortama sonra çık dışarı ve kendi hayatınla oradakilerin hayatını karşılaştır.  Bak bakalım ondan sonra benim yasadigim da hayat mi beee diyebiliyormusun
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ALONSO,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 04.01.2022 15:00
Bulunduğun şehrin onkoloji merkezine git içeri gir şöyle bir bakın ortama sonra çık dışarı ve kendi hayatınla oradakilerin hayatını karşılaştır.  Bak bakalım ondan sonra benim yasadigim da hayat mi beee diyebiliyormusun

Dünyanın en saçma sapan motivasyonu. Sağlık sorunu üzerinden motivasyon vermek kadar saçma bir şey yok.
"Daha kötüsü var şükret, daha iyisi var kıskan." Böyle bir motivasyon çeşidi olabilir mi?!!

İşinden memnun değilsen işini DEĞİŞTİR
Evinden memnun değilsen evini DEĞİŞTİR
Eşinden memnun değilsen eşini DEĞİŞTİR
Arkadaşlarından memnun değilsen arkadaşlarını DEĞİŞTİR
Şehrinden memnun değilsen şehrini DEĞİŞTİR
Ülkenden memnun değilsen ülkeni DEĞİŞTİR

Memnun olmadığın her şeyi DEĞİŞTİR

Kolay mı? Asla... Ama yapabilirsin. Benim de kendimce büyük sorunlarım var. Ve her şeyi değiştirmeye çalışıyorum. "Keşke" yerine "İyiki yaptım." veya "Denedim olmadı." Demeye çalışıyorum. Tavsiye ederim.

« Son Düzenleme: 04.01.2022 15:09 karizmatik devrimci »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Irresistable, karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok