Şahsen fiyatların sabit tutulmasına, belki daha fazla yükselebilir diye düşünüyorum çünkü artık enflasyon yavaş yavaş yükselmeye başladı. Eski yüz bin dolarla şu an yüz bin dolar aynı değil. Evet, hiçbir şey sabit kalamaz özellikle Vice gibi günde 600 kişi çeken bir sunucuda enflasyon elbet artacak, fiyatlarda bununla eşdeğerde artmak zorunda. Şöyle düşünün;
Sunucunun ilk başlarında güzel bir evi 100,000$'a alabiliyordunuz, çünkü 100,000$ kısıtlı kişilerde vardı, arz-talep azdı. Bu oyuncu azlığından değil bu platformun her zaman yüksek sayıda oyuncusu olmuştur fakat sunucuya giren para akışı bunu gerektiriyordu. Zaman geçti, insanlar ticarete, şirketlere yöneldi ve sunucuya giren para akışı daha da arttı, bir buçuk ay sonra o evi 150,000$'a almaya başladınız çünkü arz-talep yükseldi, iki buçuk ay sonra 200,000$ diye artarak gitti. Vice yönetiminin ben burada iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum, arz-talep olayını ve enflasyonu eşdeğerde tutmak her kişinin harcı değil. Oldukça iyi bir yaklaşım sergilediler. Örneğin, bir polis memuru normalde olduğu gibi bir Elegy gibi orta sınıf, Infernus gibi üst sınıf arabalara binemiyor. Neden? Çünkü aldığı maaş yetmiyor, bu gerçekte de böyle fakat bunun bir oyun olduğunu unutmaylım. Her zaman oyun ile gerçeği bir arada tutamayız. Meslek gelirleri ve Hood onaylı birliklerin sattığı uyuşturucu, silah gibi geliri yüksek şeyleri de göz önünde bulundurulması gerek.
Ama adam araba satın almak istediğinde 5 bin dolar versin, külüstür bir şey alsın.
Bu fikir evet, mantıklı fakat bunu SA:MP platformu karşılayamaz. SA:MP altyapısından çok şey bekliyorsun, SA:MP bunu kaldıramaz. Sunucuda günlük en az 600 kişi aktif oyuncu var, günde toplam 800 kişi giriş sağlıyor.
Özetleyecek olursam, bence ekonomi düşürülmemeli, bu büyük bir enflasyon krizine yol açar, aksine yükseltilmeli.