Normalde sadece yorumları okuyup gidecektim ama bir kaç şey söyleyeceğim.
"Hata" dediğiniz şey yanlışlıkla yapılır.
Siz "Yanlış" yaptınız. Bilerek isteyerek yaptınız. Bunu burada ki herkese anlatmışımdır umarım.
Diğer şeylere gelirsek-... En çok zararı burada Manifesto'nun kurduğu ve öncülük ettiği platforma verdiniz bana yada başka birisine değil. Benim yapmadığım şeyleri yaptı olarak gösterdiniz. Benim olmayan videoları benim gibi gösterdiniz. Yetmedi aileme, ölmüşlerime bile dil uzattınız. Olaylar bittikten sonra ne özür dilediniz ne kusura bakma dediniz. Halen daha kurduğunuz Katmanınızda bile bana küfürler etmeye devam ettiniz (ediyorsunuz) Ben bunlara takılmam, evet platform dışında kamyoncu olabilirim. Gurur duyuyorum, en azından elimde bir işim var. Ben bunlara takılmam ama sadece kanıma dokunur. Sizin ile aramızda bir problem bulunmazken, hatta ilk admin olduğumda Flexman'n bana yardım etmesine rağmen bana karşı yaptıklarınız. "Niye yaptınız?" sorusuna bile net bir cevabınız yok. Şimdi sorarım size Vice Platformu ve içinde bulunan değerli oyuncular. Bu arkadaşların yaptıkları şey "HATA" mı? "YANLIŞ" mı? Manifesto sana yada bana yetki üstünlüğü yerine abilik yaparken, sana bir şeyler katarken bunları yapıp, tekrar buraya gelmen-... Diyecek bir şey yok.
Aşağıya bırakacaklarımdan zaten anlarsınız.