Konu: Flexman, Less ve Fazlası, Genel Özür Konusu, Yaşanan Ters Olaylar HK.  (Okunma sayısı 5232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.12.2021 13:31
Yorumlara bakıyorum da herkes oyun olduğunu unutmamak lazım minvalinde yorumlar yazmış, fakat bu arkadaşların yaptıkları oyunla kaldı mı? Hayır. İnsanların kişilik haklarını ihlal edecek şekilde ceza kanununda karşılığı olan suçlar işlediler. Her ay vergisini ödeyen Vice Gaming gibi bir firmayı karalayıp ticari itibarın zedelenmesi suçunu işlediler. Açtığınız discord da ifşa adı altında bir ton küfür, karalama hakaret döndü. Bu oyun platformunda sırf yöneticilik yaptığı için insanların paylaşmak istemediği fotoğraflarını paylaştınız. O yüzden bana kalkıp "biz pişmanız, bir şöyleyiz" gibi söylemler samimi gelmiyor. Burada özür dilenecek kişi başta @Manifesto dur.

Biraz geniş çaplı düşünmek lazım. Bu ileti konusu burada yüksek bir cesaretle yapılıyorsa ( yorumda olumsuz yorum yapanların çoğu aynı şeyleri yapıp şimdi bekçi olmuş, normaldir hepimiz bu yoldan geçtik ) bu konunun açılması yönetimle konuşmuştur ve müsade edilmiştir zaten. Aynı zamanda tüm yorumları okursak Flex'in manifesto ile konuştum dediğini görebiliriz.

Onun dışında bir üstteki iletiye cevap vereyim, kimse kimseden yorum dilenmez ve dilenemez. Konu karakter veya oluşum tanıtımı değil. Ciddi ve dürüst olunması gereken bir konu. Yorum atanın da kendi iradesidir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 22.12.2021 13:31
SJW FAŞİZMİ KASMAYIN!

Madem bir şey yaptınız, ilgili kişilerden özür dileyip kenara çekilin. Neden forumda konu açıp duyar kasıyorsunuz ve kendinizi iyice aşağı çekiyorsunuz.
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci, Miesa, Hammarskjold,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 22.12.2021 13:42

Biraz geniş çaplı düşünmek lazım. Bu ileti konusu burada yüksek bir cesaretle yapılıyorsa ( yorumda olumsuz yorum yapanların çoğu aynı şeyleri yapıp şimdi bekçi olmuş, normaldir hepimiz bu yoldan geçtik ) bu konunun açılması yönetimle konuşmuştur ve müsade edilmiştir zaten. Aynı zamanda tüm yorumları okursak Flex'in manifesto ile konuştum dediğini görebiliriz.

Onun dışında bir üstteki iletiye cevap vereyim, kimse kimseden yorum dilenmez ve dilenemez. Konu karakter veya oluşum tanıtımı değil. Ciddi ve dürüst olunması gereken bir konu. Yorum atanın da kendi iradesidir.

Burada olumsuz yorum yapanların yarısı çıkıpta bir kadının fotoğraflarını paylaşıp alay etmiyor. Çıkıp yüzsüz gibi bir şans tanıyın, oyun diyorsunuz. Oyunluk bir şey dönmedi ki oyunda kalsın. Vice sadece bir platform ve platforma, aynı zamanda içinde kadınların da bulunduğu bazı kişilere ve insanlara döndü. Olumsuz yorum diyorsunuz, biz sadece eleştiriyoruz. Bu kadar bencil düşünmeyin ve demagoji yapmayın. Merak etmeyin, kimse sizin gibi onursuz değil insanların fotoğraflarını paylaşıp, sonradan buraya gelip saygı sevgi oyunları oynayıp mağdur edebiyatı yapmıyor. Kendinizle bir tutmayın insanları. Olduğunuz gibi görünün, herkes sizin ne olduğunuzu biliyor. Laf salatası yapıp "yorum dilenmez, dilenemez" diyorsun. SS'i atmışız, daha neyin felsefesini çeviriyorsun?  O:-)

Kimse çıkıp size hakaret savurmuyor, kendi düşüncelerini aktarıyor. Biri çıkıpta "Ooo kardeşim hoş geldin, ikinci bir şansı hak ediyorsun" yazmak zorunda değil. Toxic ilan etmişsiniz, ya da kendiniz gibi yaptıklarını sanıyorsunuz. Siz cidden iflah olmazsınız, hala omurgasız gibi özür dileme peşindesiniz. Bir SS daha bırakıyorum. Hani kimse yorum dilenmiyor, dilenemezdi ya. İsimleri de sansürlüyorum. Hani burada olumsuz yorum yapanlar sizin gibi davranıyor ya önüne gelen kadının, platformda bulunan isimlerin fotoğraflarını paylaşıp saygısızlık yapıyorlar, sonradan bekçi olmuşlar ya. Yorum dilenmeyen adamlara bak. Teşekkür ederiz biz daha saygımızı yitirmedik kimsenin fotoğraflarını paylaşıp alay edecek konumlara aşağıya düşmedik.

Özür büyük bir erdem, eyvallah. Fakat siz biz şöyle düzeldik kafasında konu açıp destek toplayarak tekrardan başa dönmek istiyorsunuz. Özürleriniz inandırıcı değil. Çoluk çocuk yok, kimse de çıkıp illa ki sizin özürlerinize karşın yumuşak ve şefkatli yanaşmak zorunda değil. Hatanızdan ders çıkartmamışsınız, buna ithafen olumsuz yorum alıyorsunuz.

« Son Düzenleme: 22.12.2021 13:44 ulujohan »
Haha
2
100
5
Mutlu
1
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance, shotofwhiskey,
Diversa, shotofwhiskey, Cross, handolenn, Layshe,
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance,
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance, shotofwhiskey, Shardblade, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 22.12.2021 13:50

Burada olumsuz yorum yapanların yarısı çıkıpta bir kadının fotoğraflarını paylaşıp alay etmiyor. Çıkıp yüzsüz gibi bir şans tanıyın, oyun diyorsunuz. Oyunluk bir şey dönmedi ki oyunda kalsın. Vice sadece bir platform ve platforma, aynı zamanda içinde kadınların da bulunduğu bazı kişilere ve insanlara döndü. Olumsuz yorum diyorsunuz, biz sadece eleştiriyoruz. Bu kadar bencil düşünmeyin ve demagoji yapmayın. Merak etmeyin, kimse sizin gibi onursuz değil insanların fotoğraflarını paylaşıp, sonradan buraya gelip saygı sevgi oyunları oynayıp mağdur edebiyatı yapmıyor. Kendinizle bir tutmayın insanları. Olduğunuz gibi görünün, herkes sizin ne olduğunuzu biliyor. Laf salatası yapıp "yorum dilenmez, dilenemez" diyorsun. SS'i atmışız, daha neyin felsefesini çeviriyorsun?  O:-)

Kimse çıkıp size hakaret savurmuyor, kendi düşüncelerini aktarıyor. Biri çıkıpta "Ooo kardeşim hoş geldin, ikinci bir şansı hak ediyorsun" yazmak zorunda değil. Toxic ilan etmişsiniz, ya da kendiniz gibi yaptıklarını sanıyorsunuz. Siz cidden iflah olmazsınız, hala omurgasız gibi özür dileme peşindesiniz. Bir SS daha bırakıyorum. Hani kimse yorum dilenmiyor, dilenemezdi ya. İsimleri de sansürlüyorum. Hani burada olumsuz yorum yapanlar sizin gibi davranıyor ya önüne gelen kadının, platformda bulunan isimlerin fotoğraflarını paylaşıp saygısızlık yapıyorlar, sonradan bekçi olmuşlar ya. Yorum dilenmeyen adamlara bak. Teşekkür ederiz biz daha saygımızı yitirmedik kimsenin fotoğraflarını paylaşıp alay edecek konumlara aşağıya düşmedik.

Özür büyük bir erdem, eyvallah. Fakat siz biz şöyle düzeldik kafasında konu açıp destek toplayarak tekrardan başa dönmek istiyorsunuz. Özürleriniz inandırıcı değil. Çoluk çocuk yok, kimse de çıkıp illa ki sizin özürlerinize karşın yumuşak ve şefkatli yanaşmak zorunda değil. Hatanızdan ders çıkartmamışsınız, buna ithafen olumsuz yorum alıyorsunuz.

Olaylarla bir alakam yok, beni tanıyan ve konuyu bilen herkes bilir. Bana önyargıyla yaklaşıp özür dileyen kişiler de oldu bu konuda isim vermeyeceğim. Fotoğraflar konusunda kesinlikle haklısın, bir sunucu/hükümet/devlet hakkında olumsuz eleştiriler yapılabilir fakat asla ifşa diye nitelendirilen fotoğraflar paylaşılamaz, onur kırıcı. Fakat bunun lafını yapıp peşin hüküm vermek sana veya bana düşmüyor maalesef, söz yönetim takımının.

Fotoğrafa ek: Flexman kimseye yorum attırmıypr, buna izin vermiyorum zaten merak etme. Başkaları yapıyorsa bir bilgim yok. İsmi karalamadan bana özel ileti atarsan ilgilenirim.

Ayrıca fotoğrafları flexmanlar paylaşmadı, yanlış bilgi vermeyelim :D
« Son Düzenleme: 22.12.2021 13:52 kickstart »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 22.12.2021 13:55
@kickstart Merhaba flexman nasılsın?  :-\
Hmmm
2
Haha
5
Mutlu
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
littlebitofthis, kickstart,
Tepki yok
shotofwhiskey, Gaki, kickstart, Shardblade, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Miesa,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 22.12.2021 14:14
@kickstart Merhaba flexman nasılsın?  :-\

Hahahahah güzeldi bu, Flexman değilim :) Konuyu açan Flexman zaten, forum isimlerine bir bakın derim
« Son Düzenleme: 22.12.2021 14:18 kickstart »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 22.12.2021 14:19
:ddd
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario, Stance, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 22.12.2021 14:44
dün geceden beri buraya atılan yorumları takip ediyorum sadece lol yazıp geçecektim ama yorumları görünce daha fazla dayanamadım. herkes hata yapar önemli olan ders çıkarmak bla bla bla tarzı yorumlar yazılmış. o yorumları atanların yarısı da olaylardan habersizdir zaten. :garip: bu yaptığınızın yanlış ve saygısızca olduğunu size defalarca belirttik, en azından ben less'e defalarca belirttim ki, furkan'ı severdim, sevdiğim için uyarmıştım. siz bu sözde /hatayı/ bir kere yapmadınız, sürekli yeni şeyler yapıp karşımıza çıktınız ki, yanınıza tek başarısı klavyede hızlı yazmak olan çocukları da topladınız. benimle defalarca discord üzerinden iletişime geçtiniz, hiçbirinde geri çevirmedim %90 küfür içerikli, %10 pişmanız muamelesi yapıyordunuz. (her sabah telefonu elime aldığımda küfür ettiğiniz discord bildirimlerini görüyordum) o zamanlarda dedim şimdi de diyorum, yaptığınız şeyin arkasında durun. omurganız olsun, omurgasızlık yapmayın. benim üzerimden gamzeye saldırdınız, onun üzerinden bana saldırdınız. bu konuda başarılı oldunuz tebrikler, ben sizin KraL olduğunuz sanal ortamdan uzaklaştım. çünkü yaptığınız iğrençlikler karşısında artık utanıyordum. ben o zamanlar söylediğim her şeyin noktasına kadar arkasında duruyorum, söylediklerimin hiçbiri lafta kalmayacak. umarım sende söylediklerinin arkasında durursun demek isterdim mustafacım ama gördüğüm kadarıyla duramuyorsun. elbet bir gün benim yolum sizin olduğunuz şehre düşecek ve ben size ulaşacağım.  $aNaL MaFia $aTo, lol.

yazdıklarınızın da hepsi samimiyetsizlik kokuyor, başı boş kalan köpek sürüsünden farkınız yok, sadece kendinize yeni bir kulübe arıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 22.12.2021 14:46 cherry wine »
Haha
2
100
11
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Cobblestonedd, Stance,
shotofwhiskey, Cross, sindirellaihsan, Shardblade, Nyarko, Tyracaz, BENJAL, Stance,
millionenimperium, Layshe, Jewel,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
keep killing,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 22.12.2021 14:50
çekirdeğimi ve kolamı aldım, hayretle izliyorum.  :-\ :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 22.12.2021 15:06
Alıntıda göstereceğim tek satır, buna yönelik yanıtta bulunacağım. Diğer bahsettiğin durumlardaki yaşanan senaryodan çoğu herkes habersiz. Gördüğüm kadarıyla üst üste kötü yorum atanlar, söylenen şeyleri tekrar ediyor. Belli ki iletileri iyi okumuyorlar. Çünkü önceki sayfalarda yanıtı bir üstte verilen konu tekrar gündeme getirilmiş.

Bu konunun açılmasındaki amaç bariz olarak ortada, oyuncu itibarı & bu arbede yüzünden yasaklanan arkadaşlarımız. Anlayacağın kendi çıkarımı düşünmüyorum. Senin genel tavrını bildiğim için uzun tutmayacağım. Ne olursa olsun değişmeyeceğini iyi biliyorum çünkü.

yazdıklarınızın da hepsi samimiyetsizlik kokuyor, başı boş kalan köpek sürüsünden farkınız yok, sadece kendinize yeni bir kulübe arıyorsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok