Hata dediğin bir kere yapılır, tecrübe edilir, tekrarlamazsın. Siz sadece bana özel -aramızda herhangi bir sorun yokken- 3-4 video yaptınız. Kaos yaratmaya bayılan ve bunun sonuçlarından beslenen bir grubun bu konuyu özür dilemek amacıyla değil, tekrar gündeme gelmek amacıyla açtığını düşünüyorum. Karalamaya çalışırken karalandınız ne yazık ki.
Özürler dilemişsiniz, geri dönmeniz için birçok insan yorum yazmış ya da yazdırmışsınız bilemem fakat o yazanlar o videoları hiç mi izlemedi ya da o Discord sunucusunda hiç mi yazılanları okumadı? Sunucuda yöneticilik yapan iki kadına neler söylendi bunları hiç mi görmediniz? Hadi ben kendimi kenara koyuyorum, ben böyle şeyleri kafaya takıp üzülen biri değilim, sizin ettiğiniz hakaretler ve iftiraları buradaki "hata yapmışlar, hatasız kul olmaz" diyen kişiler yaşamış olsaydı onlardan kimsenin affedeceğini sanmıyorum, ki zaten affetsek kimin umurunda affetmesek kimin umurunda, oyun oynayıp geçiyoruz işte.
Umarım biz değil de Allah sizi affetmiştir, biz önemli değiliz. Ama unutmayın ki yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz, bu iş yakanızı bırakmasın, umarım benzer bir durumun içinde kalırsınız. Görüşmek üzere.