bug abuse mu? var mı arttıran? dediğin bug abuseu anlamadım, 7 mermi attıktan sonra silah otomatik reload yapıyor, bu sırada ise bir kişiden hit yemeye başlıyor ve geri kaçıyorum. Attığın videodaki videoyu çeken kişinin (
@Thomp ) deagle modu oldukça küçük ve gri renkte, zaten hava ayrı bir karanlık ve çatıştığımız bölgedeki tabanın rengi ile deagle modunun rengi nerdeyse aynı. Silahın elimde olmasına rağmen görememen çok normal.
Olayın ne ram ile, ne de monitör ile alakası var. Ekran falan demişsin, stun yemiyorsun, on numara şekilde c-bug'a devam ediyorsun, hatta senden hasar yiyorum. Videonun başından sonuna kadar sürekli olarak oturup kalkma hâlinde olduğun bariz bir şekilde görünüyor, c-bug yapıyorsun.
benden hasarı araçtan inip chicken runninge başladığın zaman yiyorsun, sen araçtan inmeden önce kaçmaya çalışırken üstümü sürdüğünde, yani beni ezdiğinde stunı gayet güzel bir şekilde yiyorum, diyelim stun yemedim, amacın gayet net belli, ram atmak
senin tanıdığın bir kişinin videosunu aşağıya saniyesiyle birlikte bırakayım, dediğim olay orada da oluyor, stun bir kişide gözüküyor, video çekende gözükmüyor
videoda 4:42 ve 4:50 arasına bakın. kişi birisini dövüyor, brawl stunı Eduardo Carlos'da gözüküyor, yani onun ekranında o yerde, ama eli W ve Space'de, kaçmak için basılı tutuyor. Video çekenin ekranında ise stun gözükmüyor, sadece kişinin koştuğu gözüküyor.
benim yaptığıma c-bug demişsin, ne alaka? Sıkıyorum, eğiliyorum ve bir daha sıkıyorum. Sonrasında ayağa kalkıp sıkmıyorum. Hit yiyorum, bana sıkan kişinin düşürememesi için ayağa kalkıp geri kaçıyorum. Sonrasında ise bana sıkan kişi düşüyor, üstümü araba sürüp beni eziyorsun, kaçmaya çalışıyorsun. Diğerleri aracına sıkıyor ve aracın bozuluyor. Ben de ayağa kalkıp ateş ediyorum ve seni düşürüyorum, c-bug yok.