Konu: [08.06.2021 - Birden Fazla Kişi] C-bug, Q-E Bug  (Okunma sayısı 1053 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 06.08.2021 18:03
Videoda sadece artık adına bakmaktan üşendiğim için Lovell'i düşürüyorum, onun dışında kimseyi düşürmüyorum ki Lovell'e sıktıktan sonra Q E yapıyorum.

#21 - 06.08.2021 18:05
Her neyse, kanıtlarla birlikte her şeyi sunduğumu düşünüyorum. Sunduğum delillerde aşırı net bir şekilde ihlaller yapıldığı ortada, yetkililerin incelemekte zorluk çekeceğinide düşünümüyorum, ekstra bir kanıt bulmadığım sürece şikayete ekleme yapmayacağım. Yetkili kararı bekliyorum, iyi forumlar.

#22 - 06.08.2021 18:11
Sözde Q-E yaptığım videonun devamını atıyorum. Sonuna kadar çektim. Evet Q-E yaptığım doğru, çatışmanın seyrini değiştirecek bir bug yapmadım zaten herkes yerde yerde ki olan adama Q-E yapıp sıkıyorum. Her hangi bir avantajlık gözükmüyor. Çatışma bitmiş, yerde ki adama Q-E yaparak sıkıyorum. Sonra motoruma binip hooduma kaçıyorum. Videonun tam halini bırakıyorum. Daha fazla ileti gelmeyecektir dostum, yetkili kararını bekleyebiliriz. Boşu boşuna tartışıp zibilyon tane sayfa kasmanın bir anlamı yok, iyi forumlar tekrardan.
Spoiler: GösterGizle

Ek bir not geçeyim. Motora binerken silah elimde bindiğimde bir mermi sıkınca silahım gidiyor. Daha önceden bunu yaşamıştım. Bunun olmaması için silahı değiştirip öyle motora biniyorum. Sonuçta hala aktif bir çatışmanın ortasındaydık. Bu da motora silah ile bindiğimde ki sonuç, çatışma ortasında silahım gidiyor.
Spoiler: GösterGizle

#23 - 06.08.2021 18:24
arkadaşının kendi videolarındaki yaptığı q-e ve cbuglardan 1000 dakika yedikten açık aramaya başlamışsın, bir de sana açılan şikayette "açık aramayı bırakın artık" diyorsun, en son kanıtlarda sadece senin videon vardı, yeni şeyler çıkarttın  :garip:

elimdeki silahı sadece motora binmeden önce q basıp bıraktım, yani yumruğa geçtim, eğer motora silahla binince mermi sıfırlanıyor(du), o olayın da fixlendiğini yeni öğrendim

yetkili kararı

#24 - 22.09.2021 19:43
unutulup giden bir şikayet, bakılmayacak herhalde

#25 - 28.09.2021 13:29
Bazı videoların geçerliliğini yitirmiş, youtube platformdan kaldırılmış. Hatalı olan tek karakter bulunuyor, o da yasaklanmış. Elinize farklı türde ekran görüntüleri geçerse lütfen kişilere özel olarak oyuncu şikayeti oluşturun. İtiraz için ticket açabilirsiniz.