Konu: Aref_Behramov, Jakhell_Pruitt, Jayvion_Watkins [28.07.2021]  (Okunma sayısı 671 defa)

#0 - 28.07.2021 15:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @croxzy @hapY @fikkobaba06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @l3urak @nomercy07

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28:07:2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler

http://vice-rp.com/harita/

— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.
3-) POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam iyi forumlar, öncelikle ilk ss'te görüldüğü gibi /me'lerde "Aref'i kolundan tutup çekiştirir" diye bir /me veriyorum fakat arkadaş halen role uyum sağlamıyor, diğer olarak orada bulunan 3 kişi tellerin arasından birbirine vuruyor ve powergaming kural ihlalini gerçekleştiriyor, zaten VCPD içi kodesler güvenli bir bölgedir, gerekli işlemler yapılsın lütfen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
1.SS

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hayır yok, gerekli işlemler yapılabilir.

« Son Düzenleme: 28.07.2021 15:14 Pyth »

#1 - 28.07.2021 20:31
SSlerdede görüldüğü gibi, ben Gözaltından çıkartıldım. Sonrasında kelepçelendim ve mecburen o kodesin önünden geçtik. Geçtiğimiz zamanda kişi bana saldırdı. Zaten SSlerde benim vurduğum görülmemektedir. En sonundada zaten kişi beni yere düşürmüş. Ben /lay falan çekmedim zaten kelepçeliyken komut kullanılmıyor. Ben kişilere vurmadım SSlerdede görünmüyor savunmam bu kadar teşekkürler  :)

Kişinin beni düşürdüğü SS ;

« Son Düzenleme: 01.08.2021 16:12 croxzy »

#2 - 28.07.2021 20:32
İlk SS'dede kişi vuruyor. İkinci SS'de memur beni yere yatırıyor ve 2. ss'dede bana vuran zenciye bakarsanız beni dövdüğünü daha dikkatli anlayacaksınız. 1. ss'dede 2.ssdede kişi vurmakta savunmam bu kadar teşekkürler

#3 - 28.07.2021 20:52
 Aref Behramov isimli karakter vurmaya başladı ilk başta sonra kıyamet koptu. Olaylara şahitim.

#4 - 29.07.2021 02:28
Videolu kanıt atar mısın lütfen? Ss de benim vurduğum doğru düzgün gözükmüyor, hasarları ss çekip atmışsın. Hasarlarda önceki atılan yumruklarıda gösteriyor. Ss de görüldüğü üzere sadece vuran jakhell pruit karakterini görüyorum. Videon varsa atabilirsin. Yönetici kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 29.07.2021 02:30 hapY »

#5 - 29.07.2021 09:39
Videolu kanıt atar mısın lütfen? Ss de benim vurduğum doğru düzgün gözükmüyor, hasarları ss çekip atmışsın. Hasarlarda önceki atılan yumruklarıda gösteriyor. Ss de görüldüğü üzere sadece vuran jakhell pruit karakterini görüyorum. Videon varsa atabilirsin. Yönetici kararı bekleyelim.
SS'te herşey belli değil mi? Yönetici buna karar verecektir

#6 - 29.07.2021 09:58
Aref Behramov isimli karakter vurmaya başladı ilk başta sonra kıyamet koptu. Olaylara şahitim.

SSlerde vurduğum görünmüyor dostum, o zaman kanıt ekle lütfen.

#7 - 29.07.2021 10:48

Sen Refuse RP gerçekleştirırıyorsun chatime bakarsan görebilirsin kolundan çekiştirdiğime dair bir /me veriyorum fakat hala o bölgede durmaya devap edip orada duran arkadaşlara hasar veriyorsun, savunman bu kadar ise yönetici kararı bekleyebiliriz

#8 - 29.07.2021 19:54

Sen Refuse RP gerçekleştirırıyorsun chatime bakarsan görebilirsin kolundan çekiştirdiğime dair bir /me veriyorum fakat hala o bölgede durmaya devap edip orada duran arkadaşlara hasar veriyorsun, savunman bu kadar ise yönetici kararı bekleyebiliriz

Dostum, gözaltından çıkartıyorsun ya sen beni. Ben mecburen orada otomatik olarak çıkıyorum? Sen şaka mısın ya? Koluma girip yürüttüğündede oradan geçiyoruz. Adam bana oradan demirlerin arasından kollarını geçirir diye emot verip bana vurunca bende ellerim kelepçeli koluma girmişsin kurtulmam imkansız. Mecburen adam orada bana vurdu ve sonrada siz beni orada yere yatırdınız adam bana hala vurmaya devam etti. Sorun sizde orada neden beni yere yatırıyorsunuz? Siz beni yere yatırdığınızda adam SSdede görünüyor chate bakarsanız orada yere yatırır diye emot veriliyor oto, sonrada adam hala ben yerdeyken vuruyor SSlerde mevcut. SSlerde benim adama vurduğuma dair bir kanıt yok. Savunmam bu kadar teşekkürler kısaca ben birşey yapmadım.

#9 - 29.07.2021 20:09

Dostum, gözaltından çıkartıyorsun ya sen beni. Ben mecburen orada otomatik olarak çıkıyorum? Sen şaka mısın ya? Koluma girip yürüttüğündede oradan geçiyoruz. Adam bana oradan demirlerin arasından kollarını geçirir diye emot verip bana vurunca bende ellerim kelepçeli koluma girmişsin kurtulmam imkansız. Mecburen adam orada bana vurdu ve sonrada siz beni orada yere yatırdınız adam bana hala vurmaya devam etti. Sorun sizde orada neden beni yere yatırıyorsunuz? Siz beni yere yatırdığınızda adam SSdede görünüyor chate bakarsanız orada yere yatırır diye emot veriliyor oto, sonrada adam hala ben yerdeyken vuruyor SSlerde mevcut. SSlerde benim adama vurduğuma dair bir kanıt yok. Savunmam bu kadar teşekkürler kısaca ben birşey yapmadım.
Arkadaşım ben /me'mi veriyorum sen hala o taraftaki bölgeye gidiyorsun, yönetici kararı.