Aref Behramov isimli karakter vurmaya başladı ilk başta sonra kıyamet koptu. Olaylara şahitim.
SSlerde vurduğum görünmüyor dostum, o zaman kanıt ekle lütfen.
SSlerde vurduğum gözükmüyor deyip kenara çekiliyorsun da gel birlikte inceleyelim kanıtları istersen.
İlk fotoğrafa bir bakalım ne görebiliyoruz? 1-)102 canın var ve damage alıyorsun. / 2-) Rolde Jakhell Pruitt karakteri Aref Behramov isimli karakteri tellere çağırma rolü yapıyor. Aref Behramov karakteri de tellerin yanında damage alıyor ilk kanıtta. 3-) Jiyeoung Chimin isimli pd karakteri seni çekiştiriyor. Role uymayıp tellere gidiyorsun. Bunu nereden mi anlıyoruz? İkinci kanıta geçerek açıklayayım.
İkinci fotoğrafa bakıyoruz şimdi ne görebiliyoruz? 1-)Jiyeoung Chimin isimli pd karakterinin çekiştirme rolüne uymamışsın ek olarak ben (Tony Cortez) Aref Behramov isimli karakteri çekiştirme rolü yapmışım. Bu sayede Jiyeoung isimli karakterin verdiği emote'a uymadığın anlaşılıyor. 2-) Verilen emotelara uymadığının bir diğer kanıtı da şikayeti açan arkadaşın sana pm yoluyla yaptığını sorgulaması delil olabilir. 3-) Jiyeoung Chimin isimli karakterin verdiği emote'a uymamakla kalmadın benim verdiğim emote'a da uymamışsın bunu nereden mi anlıyoruz? Lesley Tedrick isimli karakterin seni en son /tacke komutu ile yere yatırmasından.
Üçüncü yani hasar listesinin gözüktüğü kanıta bakıyoruz: Bu kadar hasar alırken tellerin yanından ayrılmadığına göre ya afk kaldın ya da kural ihlalini gerçekleştirdin. Savunmanda afk bıraktığını söylemediğine göre kural ihlali yaptığın açık ortada.