Tekrardan selamlar, KSZ. Attığın video'yu savunacağım, bu süreçte diğer video'yu da kullanacağım.
Olayın başından başlayalım, senin video yani. Aşağıda gördüğün kısımdan geliyoruz, hızımız yavaşladı, o sırada arkadaşının canı da bayağı azaldı. Neyse, oraya geldik sonuç olarak. Resimde arkadaşına sıkıyoruz, onun canının oldukça azaldığı kısım burası.
Dipnot; Uzaktan gelirken bölgede RK'lı birinin olduğunu gördük, hanginiz olduğunu kestiremediğimizden ikinize de sıktım. Sonrasında Dyton'a 2 mermi attığımda arkadaşın 80-90 canlarda olduğu aklıma geldi, Dyton'a 2 mermi atınca da oradan uzaklaştık.
(Senin bakış açından olay)
(Aynı saniye'de arkadaşının pozisyonu ve sağ üstte ufacıkta olsa bir can barı)
Üst kısımda ki alanda sana bir mermi dahi gelmemiş, video'yu baştan sona kadar 0.25 çalma hızında izledim. (0.02-0.03 arası)
Diğer olaya geliyoruz, şimdi tam arkandayız. Bu kısımda o anlık refleks ya da ne derseniz artık, o gerçekleşiyor ve sana sıkıyorum. Burada bir RK'lı var, arkadaşının da yüksek canı var, bu durumda RK'lı olan kişi sen oluyorsun. "Dur dur" dediğinde de sana sıkmıyoruz, 2 mermi atıp arkadaşına odağımızı çeviriyoruz ve tek mermide RK'a düşürüyorum.
((Yakınına geldiğimiz pozisyon, yukarıda anlattığım olayın gerçekleşmeye başladığı an) (Animasyon durumunu açıklamıyorum, üst savunmada bahsettiğim gibi))
Bütün video'yu 0.25'de izlerseniz Dyton'a ya da araca 2 mermi gidiyor, bunu detaylıca inceledim. Diğer mermi resmini de aşağıya bırakıyorum. Birisi içinden geçmiş, dediğin gibi animasyonda olduğundan mermi etki etmemiş, diğeri de tekerine gelmiş.
Bu kısımdan sonra arkadaşına sıkıyorum zaten, arkadaşında tek mermide ölüyor. RK'lı olduğundan da seni bırakıyoruz, arkadaşın RK olunca uzaklaşıyoruz.
Bunada kısa bir özet geçeyim. Senin pozisyonunda sadece 2 mermilik olay var, o iki mermi de dibinde atılmış. Arkadaşının olayını kısa veya uzun bir şekilde üst kısımda anlattım.
Tekrardan iyi forumlar dilerim.
@01sarsılmaz01 Sunucuya girdiğinde önüne kurallar maddesi çıkıyor, kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini belirtiyorsun.
Bilinçli bir şekilde, konudan saptırma yorum atmanın bir cezası olacağını düşünüyorum, moderatör raporu attım ( Yorumu silmeyi deneme, loglarında çıkıyor)