Konu: [29.06.2021] Michael_Giovanni  (Okunma sayısı 1286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2021 05:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Giovanni @schurty the monarch
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ]Dyton Lewis @KSZ
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.06.2021, 03:00 vs.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
3. parti yazılım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sobeit yani Silent aim ile öldürdüler, tüm olanlar videoda mevcut.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 29.06.2021 05:32
Yaşandı

#2 - 29.06.2021 05:33
Müsait olunca savunma yapacağım.

#3 - 29.06.2021 13:08

Kişi RK kural ihlali yapmış, saatleri karşılaştırırsanız bariz bir şekilde ortada görünüyor.

#4 - 29.06.2021 18:53
Herkese selam, iyi günler dilerim.

Dün gece saatlerinde, üç veya beş gibi bir çatışma döndü, video da gördüğünüz gibi. Bu konuyu detaylandırmıyorum, görünüyor zaten.

Şimdi, sizlere maddeler halinde, açıklayıcı bir biçimde savunma yapacağım;

Aşağıda bir SS var, SS'in can kısmına bakılırsa, 80 ile 90 arasında bir can değerine sahip olduğu görülebilir. AK-47 model silah sunucuda 9.9 vuruyor, kısa bir hesap yaparsak maksimum 8 ya da 9 mermide RK pozisyonuna geçeceği ortada. (1080p fotoğraflar, herhangi bir piksel bozukluğu veya eksik değer yok)

Daha sonrasında olay yerine geliyoruz, arkadaşım ile beraber. Bildiğiniz gibi, Drive-BY modunda silah sekmiyor, gidip deneyebilirsiniz.
Kişi bisikletinde, ona sıktığım alanda 2-3 saniye bir es veriyor, bu es verdiği sırada ben ve arkadaşım olaya dahil oluyoruz. Sabit bir pozisyonda, herhangi bir şekilde hareketi gözükmüyor zaten. 60 ya da 70 canı bu şekilde iniyor, geri kalan 10'dan az canı ise  tek mermi ile olayı bitiriyor.

(Olaya dahil olduğumuz kısmın başı, saniye 0.02)

(Olayın orta kısmı, es verdiğin ve dibine girdiğimiz alan, 0.04-0.05 arası)

(Olayın son kısmı, Dyton'a dönüyoruz. Sen tek mermi ile ölüyorsun, oradan sonrası görüş açında değil zaten.)

Kısacası olayı sana özetleyeyim, burayı da kitabın son sayfası gibi düşünebilirsin.

Olay tamamen bisiklet üzerinde olmandan kaynaklı, vücudun baya açıkta. 80-90, artık kaç canlıysan bu senin hızlı ölmende büyük bir sebep, totalde 8 mermide falan ölüyorsun zaten. Üstüne birde hızlanamıyorsun, bisiklet ile es verdiğinden dolayı RK'ya düşüyorsun.

Durum bu kadar, iyi forumlar.

Movie'de çekilmiş bir kanıt: Chati dikkatli okuyun.

#5 - 29.06.2021 19:34
Herkese selam, iyi günler dilerim.

Dün gece saatlerinde, üç veya beş gibi bir çatışma döndü, video da gördüğünüz gibi. Bu konuyu detaylandırmıyorum, görünüyor zaten.

Şimdi, sizlere maddeler halinde, açıklayıcı bir biçimde savunma yapacağım;

Aşağıda bir SS var, SS'in can kısmına bakılırsa, 80 ile 90 arasında bir can değerine sahip olduğu görülebilir. AK-47 model silah sunucuda 9.9 vuruyor, kısa bir hesap yaparsak maksimum 8 ya da 9 mermide RK pozisyonuna geçeceği ortada. (1080p fotoğraflar, herhangi bir piksel bozukluğu veya eksik değer yok)

Daha sonrasında olay yerine geliyoruz, arkadaşım ile beraber. Bildiğiniz gibi, Drive-BY modunda silah sekmiyor, gidip deneyebilirsiniz.
Kişi bisikletinde, ona sıktığım alanda 2-3 saniye bir es veriyor, bu es verdiği sırada ben ve arkadaşım olaya dahil oluyoruz. Sabit bir pozisyonda, herhangi bir şekilde hareketi gözükmüyor zaten. 60 ya da 70 canı bu şekilde iniyor, geri kalan 10'dan az canı ise  tek mermi ile olayı bitiriyor.

(Olaya dahil olduğumuz kısmın başı, saniye 0.02)

(Olayın orta kısmı, es verdiğin ve dibine girdiğimiz alan, 0.04-0.05 arası)

(Olayın son kısmı, Dyton'a dönüyoruz. Sen tek mermi ile ölüyorsun, oradan sonrası görüş açında değil zaten.)

Kısacası olayı sana özetleyeyim, burayı da kitabın son sayfası gibi düşünebilirsin.

Olay tamamen bisiklet üzerinde olmandan kaynaklı, vücudun baya açıkta. 80-90, artık kaç canlıysan bu senin hızlı ölmende büyük bir sebep, totalde 8 mermide falan ölüyorsun zaten. Üstüne birde hızlanamıyorsun, bisiklet ile es verdiğinden dolayı RK'ya düşüyorsun.

Durum bu kadar, iyi forumlar.

Movie'de çekilmiş bir kanıt: Chati dikkatli okuyun.

Bu dediklerin doğru, keşke bu dediklerin. Adam bana bakmadan tüm mermileri üstüme atıyor, yeterli mi senin için?  O:-)

#6 - 29.06.2021 20:42
@Vicolays görüntü kirliliği olmaması için bunu alıntısız atıyorum. (Kendisi uyarılı, onun adına yazıyorum)

Drive-BY fiziğinde dönüşler hafif laglı ya da delaylı olur, gidip deneyebilirsiniz. Çektiğimiz Movie videosunda da fark edilebilir.

#7 - 29.06.2021 20:56
@Vicolays görüntü kirliliği olmaması için bunu alıntısız atıyorum. (Kendisi uyarılı, onun adına yazıyorum)

Drive-BY fiziğinde dönüşler hafif laglı ya da delaylı olur, gidip deneyebilirsiniz. Çektiğimiz Movie videosunda da fark edilebilir.

Sultan yanıma gelip durmuyor ama en az 120 ile yanımdan geçiyor ve bende durmaksızın ilerliyorum onun geldiğini görünce, zaten tüm her şey ortada. Kişi RK kural ihlali ve 3. parti yazılım kullanıyor.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 29.06.2021 22:30
Birazdan ben de video atacağım, aracın durduğu falan yok bariz hile mevcut.

#9 - 29.06.2021 23:05

Sultan yanıma gelip durmuyor ama en az 120 ile yanımdan geçiyor ve bende durmaksızın ilerliyorum onun geldiğini görünce, zaten tüm her şey ortada. Kişi RK kural ihlali ve 3. parti yazılım kullanıyor.

Sultan sunucunun en hızlı hızlanan 4 kapılı aracı, aynı seviyede en hızlı yavaşlayan aracı. Orada 120'lik bir durum yok, maksimum 90 kmh hızında ilerliyoruz (sokağın başında hızımız 20-30, size gelene kadar maksimum 90'a çıkmışızdır), o kadar hızlı durmasıda doğal. Senin yanında durmuyor ama maksimum 20kmh hızda ilerliyor, bu da Drive-BY'da çok engel değil. Dediğim gibi, üst kısımda açıkladım.  (Uyarılı, yazmamı rica etti)