Konu: [29.06.2021] Michael_Giovanni  (Okunma sayısı 1299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.06.2021 23:14
@Vicolays görüntü kirliliği olmaması için bunu alıntısız atıyorum. (Kendisi uyarılı, onun adına yazıyorum)

Drive-BY fiziğinde dönüşler hafif laglı ya da delaylı olur, gidip deneyebilirsiniz. Çektiğimiz Movie videosunda da fark edilebilir.
Spoiler: GösterGizle

Sultan yanıma gelip durmuyor ama en az 120 ile yanımdan geçiyor ve bende durmaksızın ilerliyorum onun geldiğini görünce, zaten tüm her şey ortada. Kişi RK kural ihlali ve 3. parti yazılım kullanıyor.

Sultan sunucunun en hızlı hızlanan 4 kapılı aracı, aynı seviyede en hızlı yavaşlayan aracı. Orada 120'lik bir durum yok, maksimum 90 kmh hızında ilerliyoruz (sokağın başında hızımız 20-30, size gelene kadar maksimum 90'a çıkmışızdır), o kadar hızlı durmasıda doğal. Senin yanında durmuyor ama maksimum 20kmh hızda ilerliyor, bu da Drive-BY'da çok engel değil. Dediğim gibi, üst kısımda açıkladım.  (Uyarılı, yazmamı rica etti)
Kimseyi kandırmayalım, videonuz varsa atın yoksa kanıtları inceleyin. ((TÜM)) mermiler direkt olarak bana geliyor

#11 - 29.06.2021 23:31
@Vicolays görüntü kirliliği olmaması için bunu alıntısız atıyorum. (Kendisi uyarılı, onun adına yazıyorum)

Drive-BY fiziğinde dönüşler hafif laglı ya da delaylı olur, gidip deneyebilirsiniz. Çektiğimiz Movie videosunda da fark edilebilir.

Sultan yanıma gelip durmuyor ama en az 120 ile yanımdan geçiyor ve bende durmaksızın ilerliyorum onun geldiğini görünce, zaten tüm her şey ortada. Kişi RK kural ihlali ve 3. parti yazılım kullanıyor.

Sultan sunucunun en hızlı hızlanan 4 kapılı aracı, aynı seviyede en hızlı yavaşlayan aracı. Orada 120'lik bir durum yok, maksimum 90 kmh hızında ilerliyoruz (sokağın başında hızımız 20-30, size gelene kadar maksimum 90'a çıkmışızdır), o kadar hızlı durmasıda doğal. Senin yanında durmuyor ama maksimum 20kmh hızda ilerliyor, bu da Drive-BY'da çok engel değil. Dediğim gibi, üst kısımda açıkladım.  (Uyarılı, yazmamı rica etti)
Kimseyi kandırmayalım, videonuz varsa atın yoksa kanıtları inceleyin. ((TÜM)) mermiler direkt olarak bana geliyor

Video sahibi değilim, ben gerekli açıklamayı yaptım. "Tüm mermiler bana geliyor" demişsin, böyle bir durumda aşağıdaki olay yaşanmazdı. Gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum, fazla açık aramanın lüzumu da yok gibi, ne dersin?

Söyleyeceğin bir şey yoksa Admin kararı bekleyebiliriz. (")

#12 - 30.06.2021 00:30

Video sahibi değilim, ben gerekli açıklamayı yaptım. "Tüm mermiler bana geliyor" demişsin, böyle bir durumda aşağıdaki olay yaşanmazdı. Gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum, fazla açık aramanın lüzumu da yok gibi, ne dersin?

O ss'i atmışsın fakat videoyu izlersen o mermi oraya giderken benim canım gidiyor (?) bilmem dikkatini çekti mi  :garip:

#13 - 30.06.2021 00:47

O ss'i atmışsın fakat videoyu izlersen o mermi oraya giderken benim canım gidiyor (?) bilmem dikkatini çekti mi  :garip:
AK ile saniye başına 1 mermi atılmıyor, hatırladığım kadarıyla 2 ya da 3 mermi olması lazım. Zaten yakın bir mesafene sıkarak bocalamışım, diğer mermileri toparlamam pekte zor olmamalı. Konu fazlasıyla alıntı dolmaya başladı, bır tik göz yoruyor. Yazacağınız bir şey varsa yeni bir yanıt şeklinde atarsanız sevinirim, bir şey yazmıyorsanız, dediğim gibi yetkili kararı beklenebilir.

#14 - 30.06.2021 01:12
Video kanıtlarında kitlendiği rahatça anlaşılıyor, teşekkürler. Sonuçlanabilir.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#15 - 30.06.2021 19:33
&ab_channel=KSZ

Selamlar. Hile kullanıldığı bariz belli bence, Gaetan karakterine ateş ederken, anlık olarak bana kitleniyorsunuz ve bana ateş ediyorsunuz. Farkınızdaysanız animasyondayken mermiler işlemiyor, direkt içinizden geçiyor. Sonrasında direkt yine Gaetan'a kitleniyorsuınuz ve ateş ediyorsunuz. Zaten 100 candan 21 cana ışık hızında düşmesi de her şeyi kısaca açıklıyor. Teşekkürler.

#16 - 30.06.2021 21:48
Tekrardan selamlar, KSZ. Attığın video'yu savunacağım, bu süreçte diğer video'yu da kullanacağım.

Olayın başından başlayalım, senin video yani. Aşağıda gördüğün kısımdan geliyoruz, hızımız yavaşladı, o sırada arkadaşının canı da bayağı azaldı. Neyse, oraya geldik sonuç olarak. Resimde arkadaşına sıkıyoruz, onun canının oldukça azaldığı kısım burası.

Dipnot; Uzaktan gelirken bölgede RK'lı birinin olduğunu gördük, hanginiz olduğunu kestiremediğimizden ikinize de sıktım. Sonrasında Dyton'a 2 mermi attığımda arkadaşın 80-90 canlarda olduğu aklıma geldi, Dyton'a 2 mermi atınca da oradan uzaklaştık.

(Senin bakış açından olay)

(Aynı saniye'de arkadaşının pozisyonu ve sağ üstte ufacıkta olsa bir can barı)

Üst kısımda ki alanda sana bir mermi dahi gelmemiş, video'yu baştan sona kadar 0.25 çalma hızında izledim. (0.02-0.03 arası)

Diğer olaya geliyoruz, şimdi tam arkandayız. Bu kısımda o anlık refleks ya da ne derseniz artık, o gerçekleşiyor ve sana sıkıyorum. Burada bir RK'lı var, arkadaşının da yüksek canı var, bu durumda RK'lı olan kişi sen oluyorsun. "Dur dur" dediğinde de sana sıkmıyoruz, 2 mermi atıp arkadaşına odağımızı çeviriyoruz ve tek mermide RK'a düşürüyorum.

((Yakınına geldiğimiz pozisyon, yukarıda anlattığım olayın gerçekleşmeye başladığı an) (Animasyon durumunu açıklamıyorum, üst savunmada bahsettiğim gibi))

Bütün video'yu 0.25'de izlerseniz Dyton'a ya da araca 2 mermi gidiyor, bunu detaylıca inceledim. Diğer mermi resmini de aşağıya bırakıyorum. Birisi içinden geçmiş, dediğin gibi animasyonda olduğundan mermi etki etmemiş, diğeri de tekerine gelmiş.

Bu kısımdan sonra arkadaşına sıkıyorum zaten, arkadaşında tek mermide ölüyor. RK'lı olduğundan da seni bırakıyoruz, arkadaşın RK olunca uzaklaşıyoruz.

Bunada kısa bir özet geçeyim. Senin pozisyonunda sadece 2 mermilik olay var, o iki mermi de dibinde atılmış. Arkadaşının olayını kısa veya uzun bir şekilde üst kısımda anlattım.

Tekrardan iyi forumlar dilerim.

@01sarsılmaz01 Sunucuya girdiğinde önüne kurallar maddesi çıkıyor, kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini belirtiyorsun.
Bilinçli bir şekilde, konudan saptırma yorum atmanın bir cezası olacağını düşünüyorum, moderatör raporu attım ( Yorumu silmeyi deneme, loglarında çıkıyor)

#17 - 01.07.2021 01:41

Kardeşim bu neyin savunması? Birliğinizdeki r19inden tut r1'e kadar sobeitsiniz, bunu herkes biliyor zaten. Benim karşıma 10 yıllık dmci de getirsen 1 aylık dmcide getirsen bu vuruşları yapamaz, zaten bana bakmamandan belli, sıktığından beri bana 1 kere bile bakmıyorsun videoyu izle ben sürekli olarak haraket halindeyim ama silent olduğu için ilk bana sonra dyton'a ve sonra tekrar bana kitleniyor. Daha fazla savunma yapmanız gerek bile yok ve ne yaptığınız ortada. Burası sobeitcilerin sunucusu değil ama bir kaç sobeitci sunucusu var orada istediğin kadar oynayabilirsin.

#18 - 01.07.2021 10:47

Kardeşim bu neyin savunması? Birliğinizdeki r19inden tut r1'e kadar sobeitsiniz, bunu herkes biliyor zaten. Benim karşıma 10 yıllık dmci de getirsen 1 aylık dmcide getirsen bu vuruşları yapamaz, zaten bana bakmamandan belli, sıktığından beri bana 1 kere bile bakmıyorsun videoyu izle ben sürekli olarak haraket halindeyim ama silent olduğu için ilk bana sonra dyton'a ve sonra tekrar bana kitleniyor. Daha fazla savunma yapmanız gerek bile yok ve ne yaptığınız ortada. Burası sobeitcilerin sunucusu değil ama bir kaç sobeitci sunucusu var orada istediğin kadar oynayabilirsin.
Gerçekten seviyeli konuşmakta özen gösterdim, kimseye bir ithamda bulunmadım. Ben savunmamı yaptım, sen sadece aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Birliğinin R19'undan tut, r1'ine kadar sobeitsiniz diyorsun. Burada beni niye birliğimle kıyaslıyorsun ki? Ben savunmamı yaptığımı düşünüyorum, istersen yetkili kararı bekleyelim

#19 - 01.07.2021 10:52
Gerçekten seviyeli konuşmakta özen gösterdim, kimseye bir ithamda bulunmadım. Ben savunmamı yaptım, sen sadece aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Birliğinin R19'undan tut, r1'ine kadar sobeitsiniz diyorsun. Burada beni niye birliğimle kıyaslıyorsun ki? Ben savunmamı yaptığımı düşünüyorum, istersen yetkili kararı bekleyelim.