Konu: Quincy Phelpson - Leissa London - Javon Vondell  (Okunma sayısı 476 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.06.2021 13:24
Merhaba bende sonradan öğrendim, özür diliyorum iyi forumlar :)
Bu arkadaş zaten suçunu kabullenmiş yönetici kararını verecektir.

#11 - 27.06.2021 13:26
Şu arabanın üzerine motorla çıkan Javon karakteri aracımızın üzerinden inip ilerideki diğer polislere bulaşmaya çalışmıştır. Sanırım ihlal yapmaktan zevk alıyor.  :garip:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111672.0

#12 - 27.06.2021 16:28
Açılan şikayet adına şikayeti oluşturan ve şahitlik eden arkadaştan özür diliyorum aracın üzerine motor ile çıkmam aşırıya kaçmış bir davranış ancak Fear-Rp durumunda ise gerekli rolü gerçekleştirdim arkadaşında dediği gibi beanbag kullanan bir polis memuru yoktu "en azından ilk başlarda" o yüzden Fear-Rp gerçekleştirecek bir durumda bulunmuyordu ama daha sonradan bir kadın polis memuru araç içerisinden beanbag tüfeği ile inince kaçış rolü gerçekleştirdim,kaçış rolü kısaca şöyle gerçekleşti yolun ilerisine çete olarak yolu kapattığımız için araç gidiş-gelişini aktif tutmak amacıyla "veya bir kaza durumu vardı (tam hatırımda değil)" barikat konulmuştu ve barikat arasında belirli bir açıklık bulunduğunu fark edince kaçma şansımı arttırmak amacıyla rotamı o yönde belirledim,belirlediğim yol üzerinden ise kaçışımı başarmıştım sonrasında ise karakterimin kullandığı motor ile hood bölgeme döndüm bölgeme döndüğüm anda benim için "Çete Konvoyu" rolü bitmişti ve sistemsel paket satımıma devam ettim.Motor ile çatılara çıkma hususunda ise çatıya ulaşmak için "eni bir aracın sığacağı büyüklükte" bina merdivenini kullandım kısaca benim açımdan rolsel gidişat böyleydi sizlere iyi roller diliyorum herkesten özür diliyorum.

#13 - 27.06.2021 17:45
Açılan şikayet adına şikayeti oluşturan ve şahitlik eden arkadaştan özür diliyorum aracın üzerine motor ile çıkmam aşırıya kaçmış bir davranış ancak Fear-Rp durumunda ise gerekli rolü gerçekleştirdim arkadaşında dediği gibi beanbag kullanan bir polis memuru yoktu "en azından ilk başlarda" o yüzden Fear-Rp gerçekleştirecek bir durumda bulunmuyordu ama daha sonradan bir kadın polis memuru araç içerisinden beanbag tüfeği ile inince kaçış rolü gerçekleştirdim,kaçış rolü kısaca şöyle gerçekleşti yolun ilerisine çete olarak yolu kapattığımız için araç gidiş-gelişini aktif tutmak amacıyla "veya bir kaza durumu vardı (tam hatırımda değil)" barikat konulmuştu ve barikat arasında belirli bir açıklık bulunduğunu fark edince kaçma şansımı arttırmak amacıyla rotamı o yönde belirledim,belirlediğim yol üzerinden ise kaçışımı başarmıştım sonrasında ise karakterimin kullandığı motor ile hood bölgeme döndüm bölgeme döndüğüm anda benim için "Çete Konvoyu" rolü bitmişti ve sistemsel paket satımıma devam ettim.Motor ile çatılara çıkma hususunda ise çatıya ulaşmak için "eni bir aracın sığacağı büyüklükte" bina merdivenini kullandım kısaca benim açımdan rolsel gidişat böyleydi sizlere iyi roller diliyorum herkesten özür diliyorum.
Bu arkadaşda nonrp sürüşünü itiraf etmiş, ilgilenecek olan admin gerekeni yapacaktır.

#14 - 28.06.2021 11:33
İtiraf derken cinayet işlemedik ya olayı bu kadar büyütmeniz gerçekten tam bir komedi onun yerine hatasını kabul etmiş deseydiniz daha iyi olabilirdi,bu kadar irdeleme yapmak yerine kararı beklemek daha iyi olur çünkü okuduğum kadarıyla bir eğrelti otuyla akraba olabilirsiniz.Bunu bir sitem ve küfür olarak algılamayın eğrelti otunun da sağlık açısından birçok faydası vardır,size iyi roller  :)
« Son Düzenleme: 28.06.2021 11:35 şempanzecelil »

#15 - 28.06.2021 21:38
Selam,

ekran görüntülerine baktığım zaman güzel bir şekilde eğlendiğinizi görebiliyorum, bu hoş bir şey. Fakat eğlenirken karşı tarafı düşünmelisiniz, onların bu durumdan rahatsız olabileceğini hesaba katmalısınız. Ek olarak bu eğlenme tarzı maalesef ki sunucu politikalarına aykırı.

Lessia ve Quincy karakteri NonRP sebebiyle ceza alacak. javon karakteri ise NonRP driving sebebiyle ceza alıyor.