Burada görüldüğü gibi aracın üstüne çıkıp /dance 14 çekiyorum, emote bile veriyorum.
Peki, diyelim ki polis arabasının üstüne çıkıp dans ediyorum. Bir polis memurunun arabanın üstünde bir sivil varken, 90 kmh hızla ilerlemesi ne kadar doğru? Orada bile emote verdim. Özensizce yuvarlak içine alınmış yerlerde mevcut, rolden keyif çıkarmanız için detaylı kalkma emote'u bile verdim. Fakat ne yapsak yaranamıyoruz, copbait'den şikayet yemişiz.
Öncelikle orada aracımın üzerinde sen ve diğer kadın karakter vardı, aracın üzerine çıkıp bana veya partnerime zarar verebileceğinizi düşündüm aracımın önü kapalıydı geri gittim ve ilerleyip sağdaki kaldırımda durdum. Burada yaptığım herhangi bir ihlal göremedim.
Ek olarak neden fear-rp uygulayım? Bana beanbag tüfeği çeken veya görev silahı çeken yok. Kaçmam garanti, kafamda kask var. Irina Petrova karakteri bize beanbag tüfeği çekince direkt olarak uzaklaştık zaten.
Bir amerikan polisinin aracının üzerine çıkıp dans edin bakalım, birde üzerine zencisiniz ırkçı olma ihtimalim çok yüksek sizi oracıkta öldürebilirim. İlla birinin beanbag çekmesine gerek yok ki beanvag Irina Petrova tarafından çekildi zaten yine fear uygulamayıp motorlarınız ile sıfır çizmeye devam ettiniz.
Kendi aleyhime olan savunmamı devam ettiriyorum. Kışkırtıcı hareket demişsiniz, kıştırtıcı hareket polis arabasının üstüne çıkıp /dance 14 çekmek olsa gerek keşke orada toplu iğne ucu kadar rol paslayabilseydi. Orada bir hakaretim falan yok bir de, bu daha komik.
Aracın üzerinde dans eden iki zenci karakter var, burada nasıl bir rol paslamamı bekliyorsun? Çıkıp sizinle beraber dans mı etseydim? Bu arada evet polis arabasının üzerine çıkıp /dance 14 çekmek kışkırtıcı bir hareket.
Bu arada bundan sonra yapacağınız savunmaları gereksiz yanıt karmaşası olmaması adına tek bir yanıt içerisinde atarsanız sevinirim.