Konu: [18.06.2021] Maske_17834 - Maske_18061 DM - Emotesiz işlem.  (Okunma sayısı 1052 defa)

#50 - 23.06.2021 22:35
Aynen bu dostum, fazla ss almadım. Sizin bir kanıtınız varsa atın, biz elimizden geleni yaptık. Olayı komple açıkladım, savaş böyle başlıyor. İyi geceler lütfen daha uzatmayalım admini bekleyelim.
Durduk yere sıkıp savaş başlatıyorsunuz. Üstelik kanıtınız da yok, varsa atmanızı istiyoruz. Tarafımızca daha fazla yanıt gelmeyecek, iyi geceler.

#51 - 23.06.2021 22:37
Orada olan rollere şöyle bir açıklama gelsin, kendi birliğinizin sahibinin IC açıklaması bile şu yönde. Kovulmadığınız ancak unity'de polis tarafından yenilen baskılar yüzünden mahalle değişmeniz.
Oluşum tanıtımından aldığın rolü buraya atman ayrı bir garip. Mesela sen başka bir sebepten gidersin, ben onu IC olarak ben kovdum diyerek role dökebilirim kanka, ama IC olarak zaten sizin birliğin açıklaması şu yönde.
BİRLİK SAHİBİNİZİN AÇIKLAMASI;
Spoiler: GösterGizle

O kadar darladınız ki böyle bişey yaptık. Fakat bu bizi kovduğunuzu değiştirmez. Kovmaya çalıştığınızı sizde biliyorsunuz yok burası benim evim burası benim sokağım orası benim evim. Gelip evimin bahçesine kadar girip dans etmeler, gelip radio kırmalar falan. Aracımın üzerine oturmalar. Aracımın içine girmeler, biliyorsunuz arkadaşlar ss almadım. Almaya gerek duymadım.
Kardeşim öyle bir dünya yok, o zaman IC olarak açıklamanızı bu yönde yapacaktınız. IC olarak böyle bir açıklama bulunmamasına rağmen OOC olarak böyle düşünmen IC olayı değiştirmiyor biliyorsun değil mi? Kafana göre olay yaratarak herkese sıkabiliceğini sanıyorsun herhalde.
Daha fazla chat yapmaya gerek yok bekliyoruz.

#52 - 23.06.2021 22:40
Aynen bu dostum, fazla ss almadım. Sizin bir kanıtınız varsa atın, biz elimizden geleni yaptık. Olayı komple açıkladım, savaş böyle başlıyor. İyi geceler lütfen daha uzatmayalım admini bekleyelim.
Orada olan rollere şöyle bir açıklama gelsin, kendi birliğinizin sahibinin IC açıklaması bile şu yönde. Kovulmadığınız ancak unity'de polis tarafından yenilen baskılar yüzünden mahalle değişmeniz.
Oluşum tanıtımından aldığın rolü buraya atman ayrı bir garip. Mesela sen başka bir sebepten gidersin, ben onu IC olarak ben kovdum diyerek role dökebilirim kanka, ama IC olarak zaten sizin birliğin açıklaması şu yönde.
BİRLİK SAHİBİNİZİN AÇIKLAMASI;
Spoiler: GösterGizle

Ciddi misin yoksa şaka mı yapıyorsun? Bak diyorum ki sanada en basit yönden anlatayım? Arkadaşına anlattım o anladı, senin üzerinden de deniyelim.

Şimdi bizim karaklerimiz, sizin karakterleriniz bir sürtüşme, kavga, savaşın içinde. Bu motel tarafına geçtiğimiz için biticek anlamına gelmiyor tatlı dostum benim. Bölge değişkliğine gittik, karakter değişikliğine değilll. :)

#53 - 23.06.2021 22:42
Admin kararı arkadaşlar, ciden sıkıldım. Polis yoğunluğu oldu fakat sizin darlamanızı unutmuş değiliz. İC olarak bende bunun farkındayım o halde. Aramız gergindi iyice karışınca adamınız vuruldu. Bu kaadar. Bizde İC olarak böyle düşündük ve böyle sonuçlar aldınız. Bizi kovdunuz, ayrıca polis yoğunlaşması üzerine mahalleyi terk etik. Bunu yazdık sizin yaptığınız gereksiz darlamaları yazmaya gerek duymamış demeki arkadaş. Admin kararı, açılan şikayete bak konuştuğunuz konuya bak. DM dediniz açıkladık, emote dediniz kanıtları sunduk. Bu kadar iyi geceler.

#54 - 23.06.2021 22:45
Biz bu kadar kanıt sunduk, elimizden bu kadar geldi. Sizin varsa olayın hiç kızışmadığına dağir ssler yollayın arkadaşlar bakalım. Biz ss almadık. Siz madem hiç sert yapmadığınza dağir ssleriniz varsa yollayın görelim bakalım. Eşit olalım, DM ve Emotesiz işlemleri açıkladık. Bu kadar.

Mesela bizi orada bayağı darladınız sonra biz gittikten sonraki ss. Böyle şeyler ful var, rollerde gözüküyor atıştığımız arkadaşlar. Dayak atığınızın ss'i malesef ki yok. Ama sağ olsun arkadaş foruma atmış zaten. Konuşmalar da kavga olduğu çok açık belli. Hatta dövdüğünüz.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 22:50 Arthur Wick »

#55 - 23.06.2021 22:52
Bu konu burada kapansa iyi olur, bir de ooc yalan söylemeniz can sıkıcı bir durum. Umarım yalancı şahitlikten ceza yemezsin.

#56 - 23.06.2021 22:53
Alıntı
Mesela bizi orada bayağı darladınız sonra biz gittikten sonraki ss. Böyle şeyler ful var, rollerde gözüküyor atıştığımız arkadaşlar.
Ya kardeşim sen anlamıyor musun? Bunlar rol rol, yani sadece hikaye burada sen var mısın sence? Kendimizce rolü düzenliyoruz tabi ki de, burada siz mahallede bile yoksunuz ne anlatıyorsun.
Bak şimdi güzel kardeşim bana kanıt at diyorsun da sıkan kişi ben miyim? Madem sıkacaksın, şikayet açılabileceğini göz önüne alıp kanıtını evvel önceden hazırlayacaksın. IC  bir olay hakkında bir tane kanıtın yok, bizim kendimizce sallamalı rollerimizi buraya atıp kanıt attım diyorsun. Burada siz mahallede bile yoksunuz kardeşim, tanıtım için yapılan rollerden biri yani. Bana geçerli bir kanıt at ya da konuyu artık uzatma cidden cevap vermekten yoruldum. Yoksa da yok de kardeşim bu kadar basit burada çırpınmaya ne gerek var? Hala chatte sadece yazı yazarak olayı uzatıyorsun senden bir kanıt istiyorum sadece konuyu buraya kadar uzatman bir şeyi değiştirmiyor. Hala bir tane bile karşılıklı geçen rolümüzü, (oyun içinde, oluşum tanıtımları haricinde) atmadın.
Bu attıkların zaten kurgusal roller kardeşim, yani anlayacağın orada sen bile yoksun. Neden benim oluşum tanıtımı için kendimce hazırladığım bir rolü buraya atıyorsun?
« Son Düzenleme: 23.06.2021 22:59 LyonCros »

#57 - 23.06.2021 22:57
Hadi on beş kere dedim bir daha diyorum. Saçma bir şikayet için ss almadım. Almadığım için kendi açıklarınızı sunuyorum. SS almadık diye yalan konuşmaya devam ediyorsunuz. Yaptığınız rol ssleri zaten sizi ele vermiş durum da. Admin kararı zaten belli. Hiç gerek yoktu böyle şeylere. SS almadığım için böyle açıkları kullanarak olayı aydınlatıyorum, zaten okuyan kişiler aramızın karışık olduğunu anlayacaktır. Bu roller kurgusal değil yapılan rollerin sonradan konuşulmuş hali. Burada ben onu kurgusal diye atım öyle bir dalga yok dostum. Bu kadar çevirme kendini, okuyan kişiler zaten kavgalı olduğumuzu anlamış durum da. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 23:02 Arthur Wick »

#58 - 23.06.2021 23:01
Hadi on beş kere dedim bir daha diyorum. Saçma bir şikayet için ss almadım. Almadığım için kendi açıklarınızı sunuyorum. SS almadık diye yalan konuşmaya devam ediyorsunuz. Yaptığınız rol ssleri zaten sizi ele vermiş durum da. Admin kararı zaten belli. Hiç gerek yoktu böyle şeylere. İyi geceler.
Senin saçma dediğin şikayette 4 defa dm girişiminde bulunduğunuzun kanıtı var? Bir eylem yapmadan önce kanıtlarını daha önceden hazırlasaydın böyle şeylere katlanmazdın. Şikayet 18.06.2021'de açılmasına rağmen kendini bugün savunmaya geliyorsun bu kadar rahatsın, sıkıyorsun foruma bakmıyorsun o da yetmiyor geçerli bir sebebin de yok kardeşim, kimse senin kafanda kurduğun şeylere inanmıyor yani bil istedim.
Ayrıca hala uzatıyorsun konuyu, kanıtın yoksa bekle diyorum. Hala açtığımız şikayeti sorguluyorsun. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 23:04 LyonCros »

#59 - 23.06.2021 23:05
Bütün herşeyi açıkladık. Bir tane açığımızı yakaladınız ss yok diye kanıtlayamıyoruz. Oradan yalan atmaya devam ediyorsunuz dostum ya. Gerçekten pes yani. Daha bişey yazmayacağım çünki ne yazarsam yazayım yalan konuşup kardeşim ss at. SS at kardeşim kanıt at diyeceksin. Daha fazla ses çıkarmıyorum Admin kararı...