Konu: [18.06.2021] Maske_17834 - Maske_18061 DM - Emotesiz işlem.  (Okunma sayısı 1037 defa)

#40 - 23.06.2021 22:17
Alıntı
Karakterlerimiz savaşta ve silahlar patladı. Olayı kompe anlatık, böyle saçma sapan bir şikayet için bütün rol boyunca ss alamayız arkadaşlar. SAVAŞTAYIZ. Olay bu kadar basit.
Savaştayız mı? Kardeşim sen durduk yere kendi kafana göre savaş çıkarabiliyorsan o zaman tüm şehir birbiri ile çatışsın. Gerekli kanıtların yoksa burada olay falan anlatma kendi açından savaşta olabilirsin ama o savaşı çıkaracak mazeretin ve kanıtın yok? Savaş falan çıkmadı durup dururken kendi kafanıza göre savaş çıkaramazsınız bir sebebin de yok bunun için, o sebebi paylaş diyorum sana.
Hiç bir şekilde tatmin olmadım eğer bu istediğim kanıtların yoksa daha fazla uzatma zaten gerekli yetkili kişiler bunun kararını verir. Attığın tek şey DM'e girdiğiniz videodan başka bir şey değil.
Daha fazla yazmayın tamam bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 22:20 LyonCros »

#41 - 23.06.2021 22:19
Selamlar yine arkadaşlar konuyu saptırmış :D Konunun açılış tarihine bakar mısınız bi? Benim attığım son yorum bugüne ait ben size bugün emote vermediniz falan mı yazmışım iyi okuyun ilk tarihte attığınız dm videosunu bekliyorum madem biz yalancıyız buyrun atın videonuzu
Mahalleye ilk saldırma olayınızdan bahsediyorum.
Ekstra olarak arkadaş baskılardan dolayı demiş ve baskıyı polisler tarafından yapıldığını kendileri açıklama olarak yapmış bulunuyor. Düpe düz dm aradığınız açıkça ortada.
Siz gelip aylardır emek verilen mahalleyi tek günde gelip "orası benim burası benim" diyerek kendi kafanıza göre aylardır bizim rol yaptığımız mahallenin olmayan evlerinizi sahiplenirseniz tabi ki de karşılık görürsünüz fakat biz durumu tatlıya bağladıktan sonra sizin kendi birliğinizde takılan arkadaşların rahat durmaması sebebi ile o brawl rollerinde dayak yediniz ve olay orada birliğin sahibi ve Elvio karakteri ile konuşulduktan sonra kapandı.
Konuyu saptırmayın konuyu açtığı tarihte emote yok denilmiş farkındaysanız bugün sıktığınız saatleri atıyorsunuz. Gülünç bir durum cidden.
Konuyu boş yere kirleteceğiniz yere buyrun o yapılan rollerin kanıtlarını atın kardeşim, elinde vardır herhalde?

Tekrardan merhaba. Size ilk sıktığımız zamanki emoteyi istemişsiniz, chatlog kısmında ekran görüntüsü almıştım. Açıkcası böyle bir şey yapacağınızı tahmin ediyordum, klasik türk.

Attığım ekran görüntüsünde her şey görüle bilir, yaptığımız rol, verdiğimiz emote.
Şahıs "Klasik Türk" gibi söylemleri forumda kullandığı gibi türkleri de aşşağılayıcı şekilde tanıtmasının yanı sıra yine saçma bir kanıtla geldi,
Birincisi yine farklı bir kanıt bu, benim istediğim kanıt, sosisli rolü ortasında. Bana Andres'e ve şahit olan arkadaşımıza sıktığınızın kanıtı. Sen bunun zaten videosunu çekip kanalına atan birisin ben senden bunu mu istiyorum kardeşim, forumu doldurdunuz boş boş yazılarla.
Ekstra "ChatLog" zaten geçersiz bir kanıt neyin kafası bu?

Boşa yordunuz be dostum ya, açılan şikayete bak adamın bize söylediği şeye bak. Onun için ayrı bir şikayet daha oluştur. Oraya savunma yapalım, açılan şikayet bu gün olanlar için daha fazla savunma yapmak istemiyorum. O gün için emote vermediniz dediniz ss'i atım, hala orada olmadığına falan filan diyorsun. O olay farklı bu olay farklı. Git onun için farklı şikayet aç. Ona oradan savunma yapalım. Buraya ait olmayan şikayet ile bir ton yazı yazdırdın bize.
Kardeşim açılan şikayette adınıza atılan tüm kanıtları iyice okudun mu? Ayrı ayrı 4 kere sıkmışsınız bana sıkma sebebi göstericek kanıtlarınızı atın ya da olayı uzatmayın. Hala emote verdik gibi saçma söylemlerde bulunuyorsunuz ben sizden kanıtı istiyorum, rollerin vs madem siz varsınız o rollerde buyrun atın kardeşim ben sıkmak için gerekçenizin kanıtını istiyorum şu an sizden başka kanıt atmayın. Hala geçerli bir kanıtınız mevcut değil, atmayacaksanız da adminleri bekleyelim ve benim atmış olduğum tüm kanıtları inceleyip öyle kapatsınlar şikayeti.

Dostum bak sanırım halen olayı anlamış değilsin, yada anlamak istemiyorsun.
savunmamın başında zaten anlatmıştım olayı, karakterlerimizin bir savaş içinde olduğunu ve bu yüzde sıktıklarını haniiiii.  :-[
Karakterlerimiz savaşta ve silahlar patladı. Olayı kompe anlatık, böyle saçma sapan bir şikayet için bütün rol boyunca ss alamayız arkadaşlar. SAVAŞTAYIZ. Olay bu kadar basit.
Savaştayız demek çok basit öyle değil mi :p, savaşa girecek bir kanıtın varmı? Varsa atmanı istiyorum, durduk yere savaş arayan ve rol zevki baltalayan bir grup, kanıtları bile olmadan kafalarına göre savaştayız diyen bir grup.

#42 - 23.06.2021 22:22
Alıntı
Savaştayız demek çok basit öyle değil mi :p, savaşa girecek bir kanıtın varmı? Varsa atmanı istiyorum, durduk yere savaş arayan ve rol zevki baltalayan bir grup, kanıtları bile olmadan kafalarına göre savaştayız diyen bir grup.
Yok kanka mahalleyi ele geçirmeyi planlarken, mahallenin sahipleri tarafından aşağılanmışlar bu bir savaş sebebi tabi ki de (!)
Arkadaşlarımız sıkmayı iyi biliyor fakat sıkma sebeplerinin kanıtlarını isteyince susuyorlar. Herşeyi ss alamamlar falan, cidden komiksiniz.

« Son Düzenleme: 23.06.2021 22:24 LyonCros »

#43 - 23.06.2021 22:26

Birliğinizin ekran görüntüleri kısmında da belirtiyorsunuz zaten dostum, savaşın başlamasını bana sormanız açıkcası saçma. Keşke yaptığınız rolleri foruma atıp sayfa doldurmak yerine, hissedip rol yapsaydınız.

#44 - 23.06.2021 22:27
Arkadaşlar rol ssleriniz mevcud, bizi kovduğunuza ve bizim ne yaptığımızı zaten kendiniz açıklamışsınız rol yaparak. Diğer zencilere sığıdık evet doğru. Bizi kovdunuz.

Daha sonra bu rolün devamı var arkadaşlar böyle saçma bişey olacağını bilseydik emin olun full ss ile gezerdik. Videoyu atıyorum.

Chat loga düşmüş biraz ve daha fazlası var. Reymond'a küfürlü konuşuyor ve zaten olaylıyız. Reymond karakteri çekip vuruyor ve savaş buradan başlıyor. Bu olayın üzerinden bizi zaten İdlegas taraflarında motor ile gezerek gözlediğnizi sizde iyi biliyorsunuz. Karakterler mal değil anlıyor, maskeli değilsiniz, yüzünüzü görüyoruz. Biz oradan çıktığımız gibi motor ile önümüzü kestiğinizi de biliyorsunuz, ss almadık gerek duymadık. Çünki biliyorsunuz aradaşlar yaptınız. Bu olayın üzerine biz kaçıyoruz, bir kaç saat sonra sokağınıza gelip arkadan vuruyoruz. Savaş böyle başlıyor.

Kendiniz rol yapmışsınız zaten. Mahalleyi sahiplenmeye çalıştık evet kovdunuz savaş başladı. Bu kadar basit kendiniz bile biliyorsunuz. Rolünüzü yapmışsınız.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 22:31 Arthur Wick »

#45 - 23.06.2021 22:31
Arkadaşlar rol ssleriniz mevcud, bizi kovduğunuza ve bizim ne yaptığımızı zaten kendiniz açıklamışsınız rol yaparak. Diğer zencilere sığıdık evet doğru. Bizi kovdunuz.
:P

#46 - 23.06.2021 22:32
Aynen bu dostum, fazla ss almadım. Sizin bir kanıtınız varsa atın, biz elimizden geleni yaptık. Olayı komple açıkladım, savaş böyle başlıyor. İyi geceler lütfen daha uzatmayalım admini bekleyelim.

#47 - 23.06.2021 22:33
Arkadaşlar burayı admin okuyacak biraz insaflı olum be

#48 - 23.06.2021 22:34
Aynen bu dostum, fazla ss almadım. Sizin bir kanıtınız varsa atın, biz elimizden geleni yaptık. Olayı komple açıkladım, savaş böyle başlıyor. İyi geceler lütfen daha uzatmayalım admini bekleyelim.
Orada olan rollere şöyle bir açıklama gelsin, kendi birliğinizin sahibinin IC açıklaması bile şu yönde. Kovulmadığınız ancak unity'de polis tarafından yenilen baskılar yüzünden mahalle değişmeniz.
Oluşum tanıtımından aldığın rolü buraya atman ayrı bir garip. Mesela sen başka bir sebepten gidersin, ben onu IC olarak ben kovdum diyerek role dökebilirim kanka, ama IC olarak zaten sizin birliğin açıklaması şu yönde.
BİRLİK SAHİBİNİZİN AÇIKLAMASI;
Spoiler: GösterGizle

#49 - 23.06.2021 22:35
Orada olan rollere şöyle bir açıklama gelsin, kendi birliğinizin sahibinin IC açıklaması bile şu yönde. Kovulmadığınız ancak unity'de polis tarafından yenilen baskılar yüzünden mahalle değişmeniz.
Oluşum tanıtımından aldığın rolü buraya atman ayrı bir garip. Mesela sen başka bir sebepten gidersin, ben onu IC olarak ben kovdum diyerek role dökebilirim kanka, ama IC olarak zaten sizin birliğin açıklaması şu yönde.
BİRLİK SAHİBİNİZİN AÇIKLAMASI;
Spoiler: GösterGizle

O kadar darladınız ki böyle bişey yaptık. Fakat bu bizi kovduğunuzu değiştirmez. Kovmaya çalıştığınızı sizde biliyorsunuz yok burası benim evim burası benim sokağım orası benim evim. Gelip evimin bahçesine kadar girip dans etmeler, gelip radio kırmalar falan. Aracımın üzerine oturmalar. Aracımın içine girmeler, biliyorsunuz arkadaşlar ss almadım. Almaya gerek duymadım.