Konu: [18.06.2021] Maske_17834 - Maske_18061 DM - Emotesiz işlem.  (Okunma sayısı 1058 defa)

#0 - 18.06.2021 20:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17834 - Maske_18061  (@spawn)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LyonCros  - @Azovski

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, yaklaşık iki yadır El Corona bölgesinde rol yapıyoruz. İki kişi sıkılıp rolümüzü baltalıyor DM atıyor ve zevkimizi kaçırıyor. Kişileri ıc olarak hiç bir şekilde tanımıyoruz, zaten emote dahi vermediler DM attıkları apaçık ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Ceza almalarını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 20.06.2021 23:39 dustofdeath »

#1 - 18.06.2021 20:50
Selamlar iyi forumlar, Mahallemizde Adelina karakteri ile sakince rol üstündeydik ve tanımadığımız 2 maskesiz şahıs rol üzerinde iken gelip durup dururken bize sıktılar.
Üstelik chatimde herhangi bir emote de görmedim. Tanımıyorum ve cidden El Corona'da ooc kin yapan insanlardan sıkılmaya başladım. Rol zevki bırakmadılar her saniye rol üzerinde iken gelip dm aramalarından sıkıldım.
Şahitliğimi onaylayıp ceza almalarını istiyorum. İyi forumlar.

#2 - 18.06.2021 20:58
Merhaba, şahitliği mi onaylıyorum. Orada Taco Sosisli rolü yaparken şahıslar, birden Shotgun adlı silah ile. [Emote vermeden] Bize mermi attılar. Ceza almalarını istiyoruz, İyi Forumlar. :)

#3 - 20.06.2021 23:12
Şikayet devamı, olay tekrarlandı.  Maske_18061 yani "Reymond_Houster" karakteri.
Tekrardan selamlar, gerçekten oyun zevkimizi bu kadar kaçıran bir kitle görmedim. Bu olayı en baştan anlatıyorum.
Aylardır El Corona'da birliğimizle güzel roller yapıp mahallemizde takılıyorduk ve mahalleyi çevrede bilen herkes bizim mahallemiz olduğunu ve sahiplendiğimizi bilir.
Bir kaç hafta önce tanımadığımız bir kaç zenci mahallemize gelip "Biz buranın sahibiyiz, bizim burada evimiz var(rolsel olarak sahipleniyor ama ev yok) tarzında söylemlerde bulundular. Her neyse başlarda böyle davrandıkları için tabi ki mahallemizi sahiplendik ve onlara karşı bir duruşumuz oldu. Sonradan onlara karşı yapıcı davranmamıza rağmen, birliğinde tuttuğu ve birlikte takıldığı alt rütbeli zenciler rahat durmadı ve biz de onlarla anlaşamadık.
Arkadaşlar da IC olarak mahalleyi polisler yüzünden terk ettiklerini ve motel taraflarında rol yapacaklarını forum sayfalarından da açıkladılar.(tüm kanıtları var)
Ne hikmetse bu arkadaşlar bir süre sonra birliği kapatıp bir şey deneyeceklerini söylediler ve (Idlewood Mafia Brims) çetesine girip sürekli olarak mahallemizden birilerine sıkmaya başladılar.
Şimdi IC olarak bizimle bir bağları kalmadı açıklamaları polis baskınları yüzünden mahalleyi terk ettikleri şeklinde ancak arkadaşlar OOC kin altında biz mahallede rol yaparken sürekli olarak sıkmaya devam ediyorlar. Sıktıktan sonra da chatte eski çeteleri hakkında saçma sapan söylemlerde bulunuyorlar ve bunu yaparken başka bir çetedeler.
İlk sıktığı video kendisi çekip koymuş ve yine çetesi ile ilgili saçma sapan söylemlerde bulunup duruyor.
&ab_channel=Scrowy

Bugün tekrardan gelip hiç bir role bile girmedikleri, Kaju karakterine ateş açtılar.(rol üzerinde yine)

Burada arkadaşlarımızın çetesi hakkında IC olarak açıklamaları:

Burada son yazdıkları ve planlarının ne olduğunu bariz olarak belli ediyorlar.

Gerçekten çok sıkıcı bir durum, çetelerini pasif hale getirip başka bir çeteye girip bizimle OOC kinli oldukları için mahallemize sürekli saldırı yapmaları acınası bir durumdur.
Cezalarını çekmelerini istiyorum. Oyunda rol üzerinde iken sürekli OOC kinleri ile gelip mahallemizi taramaları bizi oyundan bıktırıp mahallemize çökme planlarını kanıtlar.  Birlik tanıtımlarına yazdıkları şeyler ile bunu zaten açık bir şekilde belli ettiler.
Bu üç etti, üç seferdir mahallemiz silahlarla taranıyor ve IC olarak hiç bir rol olmadığı halde.
Forumda ve Oyun üzeride birliğimiz için tüm emeklerimizle uğraş veriyoruz. En azından emeklerimize biraz saygınız olsun.
« Son Düzenleme: 20.06.2021 23:52 LyonCros »

#4 - 23.06.2021 20:30
Evet tekrardan selamlar,
El Corona'yı terk edip başka bir birliğe yerleştik ve arkadaşlar hala peşimizi bırakmadılar :) Forumdan hangi birliğe geçtiğimizi görüp sıkmaya gelen bu kez eski  W/S Black P. Stone Jungles (jaygang) üyesi Keyshawn William(Maske_17834) yani @Arthur Wick  (o da şikayetin başrolü)
Reymond arkadaşımız bu kez eski arkadaşını getirip dm attırmıştır, kendisi de o çatışmada bulundu zaten.
Keyshawn William karakteri ile de hiç bir şekilde rolümüz yok kendi kendine kinlenip forumda nerede takıldığımızı görüp arkadaşı ile birlikte mixing yaparak birlikte gelip yeni girmiş olduğumuz birliğin mekanına gelip sıktılar.
Bu arkadaşların oyun zevkimi düşürmeleri dışında bir vasfı yok mu? Her gün aynı şeyi tekrarlamaya devam ediyorlar.
El Corona'yı da birlikte bulunan OG'lerin oyunu salmasından kaynaklı mahalleden ayrıldık. Hala dm kovalıyorlar?
Bu 4. Dm girişimleri oldu daha ne kadar devam edicek? Ağır bir ceza almaları gerekli, bu arkadaşlar birlikleri kullanarak dm girişiminde bulundular arkasından birlikten atıldılar ve şu an hala durmuyorlar.
Ekstra olarak da Reymond ve Keyshawn karakterleri sıktıktan sonra oyundan çıkıyorlar? :D Güzel roleplay.
Şikayeti açan arkadaşımın da hasarlarında görüldüğü gibi aynı kişilerin devamları.
Dediğim gibi ceza almalarını beklemekteyim iyi forumlar.

Burada sokakta rol yaparken mixing yaparak gelip sıktıları an.

Olaydan sonra ikisinin de oyundan çıkmasının kanıtı(/id keyshawn yazınca william olan keyshawn görünmüyor göründüğü gibi.)

Bu arkadaşların sürekli biz rol üzerinde iken gelip dm atmalarından bıktık. Söyleyebileceğim söz kalmadı artık. Oyuncuları oyundan bu kadar soğutan bir kitle yok.

#5 - 23.06.2021 20:39
Savunma yapılıcaktır. Şunu buradan söyliyeyim savunma da  boşa yer almasın. Maskem takılıyken /id Keyshawn William yazarsan orada çıkmam. Üzerim de olan yani Örnek; Maske_01231 Mesela. Böyle gözükürüz. Her çatışmadan sonra 30dk ve 35dk boyunca çıkmadan rol yaparız. Ve yine yaptık. Savunma yapılıcaktır  ;)
« Son Düzenleme: 23.06.2021 20:41 Arthur Wick »

#6 - 23.06.2021 20:43
Merhaba, savunmamı yapmadan önce OOC neden yalan konuştuğunuzu merak ediyorum, bir açıklaman var ise belirte bilirsiniz. Savunmamda kanıtlayacağım zaten.

#7 - 23.06.2021 20:46
Merhaba, savunmamı yapmadan önce OOC neden yalan konuştuğunuzu merak ediyorum, bir açıklaman var ise belirte bilirsiniz. Savunmamda kanıtlayacağım zaten.
Yalan?  Yalan olan kısmı tam olarak gösterir misin. Sen değil misin dört seferdir dm arayıp mahallemize çeşitli birliklere girip arkasına saklanarak dm arayan şahıs?
Yukarıda tüm kanıtları bulunuyor.
Saklanarak çatıştın diye yakalanmadığını falan mı sanıyorsun buyrun maskeli şahısların idleri.
« Son Düzenleme: 23.06.2021 20:52 LyonCros »

#8 - 23.06.2021 20:46
Savunma yapılıcaktır. Şunu buradan söyliyeyim savunma da  boşa yer almasın. Maskem takılıyken /id Keyshawn William yazarsan orada çıkmam. Üzerim de olan yani Örnek; Maske_01231 Mesela. Böyle gözükürüz. Her çatışmada 30dk ve 40dk boyunca çıkmadan rol yaparız. Ve yine yaptık. Savunma yapılıcaktır  ;)
Deneyelim mi? Maske takılı iken nickini yazarsan direkt maskeyi takan kişi gözükür. Ek olarak neden dm arama peşindesin? OOC kin yapmayı bırakın artık arkadaşın da sen de. Bizimle ne derdiniz var sıkmak için eline geçen rolü bekliyorum.
Hatta dur kanıtlayalım madem öyle diyorsun.

Maalesef kardeşim attın ama tutmadı :)
« Son Düzenleme: 23.06.2021 21:01 LyonCros »

#9 - 23.06.2021 21:15
Tekrardan merhaba, karakterim BPS Jaygang çetesinin "R19" yani en yüksek rütbeli olarak gösterile bilir. Reymond karakterinin bir geçmişi var, bu geçmiş köklü birliklerin (r17-18 gibi rütbelerinde) tanıdığı arkadaşları var. "Darkeem_Barrett" Idlewood Mafia Brims çetesinin R18 rütbesinde rol yapan bir karakter, bu karakterin Reymond karakteri ile sıkı bir geçmişi var. Defalarca Reymond karakterini aşşağaladınız, "Bu kimdir? Neyin nesidir?" sorusunu aklınızdan bile geçirmediniz. BPS Jaygang birliğinde onlara ihlal yapmamak için ne bir mermi patlattık, nede brawll rollerine girdik. Birlik on günü geçtikten sonra Idlewood Mafia Brims birliğine geçiş sağladık, bir süre orada roller yapmayı deneyecektik, karakterim Unity tarafında yaşadıklarını unutmamıştı. Hırsını almak, mahallesine geri dönmek için ölmeyi göze aldı ve Gervio, Andres karakterleri ile savaşa girdiler. Bir süre sonra latin birliği, birliği kapatma kararı aldılar ve başka bir birliğe geçtiler. Geçtikleri birlikte isimleri halen aynı idi, karakterlerim onları tanıyor, savaşını halen bitirmemişti.

DM konusuna gelecek olursam;

Emote vererek sıktığım videoda görüle bilir. Arkadaşlar rol zevkinin kalmadığını söylüyorlar. Peki neden bizi BPS çetesinde rol yaptırmadılar da sürekli dövdüler? Neden sürekli agresif yaptılar?

@Azovski arkadaşımızı şahit olarak gösterdiler fakat olay yerinde yoktu, bunun videosunu da yayınlayacağım, ooc neden yalancı şahitlik yaptığını açıkcası merak ediyorum.