Güzel ve açıklayıcı savunman için teşekkür ederim. Konuya ilk postundan başlayarak cevap vereceğim.
Ortada bir gasp rolü olduğunu düşünmüyorum, rolde sadece motorunun anahtarı alınmış. Bunun bize sistemsel olarak bir kazancı yok. Orada birlikten olmamaları önemli değil tarzı bir cümle kuruyorsun, orada ki kalabalık ekibin nasıl çeteye üye olup/olmadıklarını anlayarak role devam ediyorsun? Sen silah çektikten sonra karşı tarafın silah çekmesi normal değil mi?
Sana silah dayanma durumu Garry'in kafasına silah dayadıktan sonra başlıyor bizim bölgemizde bizim üyemizin kafasına silah dayıyorsun, sen silahı çoktan çekmişsin. Anlık laf arasında silah doğrultmaları bitiyor demişsin, ekran görüntülerinde silahların indirildiğine dair bir emote göremiyorum. Beline silah dayanmış şekildeyken korkusuzca hareket edip yer değiştiriyorsun ve tetiğe basıyorsun, evet.
Orada üç kişiden fazlası vardı sizin zaten düşürdüğünüz karakter sayısı üç. Ann_Ritty, Lovato_Woodson, Garry_Racmo, Tamicka_Foster, Frank_Lynwood, Doran_Simmons ve hatırlamadığım bir kaç isim daha.
"Karakterim fear yapıyor, karşı taraf yapmıyor" Fear-RP yaptım dediğin konu, kalabalık ortam içerisinde Garry'in kafasına silah dayaman mı?
Birlikten birisi ihbar veriyor dediğin kişi, Rauf Stanislav karakteri. Hani o kalabalıkta kimlerin üye olup olmadığını biliyorsun ya, ihbar eden kişinin üye olmadığını bilmen gerekiyor. Kişi sivil bir karakter, dilersen forum profilini kontrol edebilirsin. Arka arkaya flood şeklinde attığın cevaplardan kimin OOC kin durumuna büründüğünü gayet iyi anlayabiliyorum, keyifli roller diliyorum.