Konu: [13.05.2021 - Kanye Eastwood] Fear-RP, Çatışma Kural İhlali  (Okunma sayısı 490 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2021 19:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kanye Eastwood @elcavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aktif rolde bulunan birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2021, 17:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
42-) Fear RP Kuralı

b) Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur. Aksi halde kişilerin CK izinleri(YALNIZCA YÖNETİM TARAFINDAN) verilebilir, yönetim insiyatifine bağlı olarak da FEAR-RP ihlali kapsamında cezaya tabii tutulabilirler.

Alıntı
2.2) ÇATIŞMA
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanye Eastwood karakteri, benim yönettiğim Ann Ritty karakterine biraz sarkıntılı bir rol yapıyor. Yanıma geldi, biraz sohbet rolü yaptık. Yapılan saldırılar sonrası gergin olan Garry Racmo karakteri, Kanye'in motorunun anahtarını aldı. Ufak tartışma yaşandı, korkusuzca rol yapan Kanye beş-altı kişiden oluşan grubun içerisinde Garry Racmo karakterine hakaretler etmeye başladı. Kanye Eastwood karakteri Garry'in kafasına silah dayıyor. Ben silahımı çekip Kanye'ye doğrulttum. Kanye korkusuz rolüne devam edip çıkarttığı silahıyla gruba ateş etmeye başladı. Bölge de bulunan sivil karakterlerden birisi ihbar verdi ve bölgeye polisler geldi. Kanye bölgeden motoruyla uzaklaştı. Polisler bölgede rolünü yaparken, Kanye Eastwood karakteri hiçbir şey olmamış gibi bölgeye gelip olayı izlemeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şeker bayramınız kutlu olsun.  :vice:

« Son Düzenleme: 13.05.2021 19:24 Daphne »

#1 - 13.05.2021 19:32
Şahitliğimi onaylıyorum, 15 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi Kanye Eastwood karakteri bana fısıldıyor. Görüntüyü aşağıya bırakıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 13.05.2021 19:33
Şahitliğimi onaylıyorum, konu sahibi detayları yeterince vermiş zaten. Olayın sonrası için eklemek istediğim şeyler var, ekran görüntülerini aşağıya bırakmış olurum.
5 dakika sonra silahını bırakıp gelip olayı izlemesinden ziyade, ateş ettiği karakterlerle tekrar temasta bulunup bir şey olmamış gibi fısıldamaları/tehditleri sürdürdü.

#3 - 13.05.2021 19:43
Selamlar bölgede ben de karakterimle orada bulunuyordum, benim karakterim herhangi bir şekilde vurulmadı fakat yaptığı ihlal yüzünden ateş etme ihtiyacı duymadım. Ekran görüntüsü olarak şunu bırakabilirim.

#4 - 13.05.2021 19:50
Eve geçeceğim, savunmamı görüntüler ile sunacağım.

#5 - 13.05.2021 21:44
Arkadaşlar gasp rolü yapıyor, onaysız hood. Anahtarı istiyorum, geri göndermeye çalışıyor. Orada birlikten olmaları değil, olayda olmaları önemli. Üç kişiler, biz iki kişiyiz. Silahı çekip kafasına dayıyorum, elimi açıyorum. Yandan da birisi silah çekiyor, ve silah çetkiğim.''Tetiği çek, ikimizde ölürüz diyor.'' Sıffır Fear-RP SS-https://i.resmim.net/i/sa-mp-689.png

Bana silah dayıyorlar, kalabalık oldukları için silah çekemiyorum. Anlık bi laf arasında, karakterim kendini koruma amaçlı silahına davranıyor, orada bana bir bıçak, bir silah çekilmiş. Silah doğrutlmaları bittiği an, karakterim silahını çekip ateşliyor. Bu da bana silah çektiklerinin kanıtı, https://i.resmim.net/i/sa-mp-685.png.

Kısacası bana silah çekildi, karakterim fear yaptı, karşı taraf fear yapmıyor. Karakterim kendini savunmak için silaha davrandı. Sonrasında gelip konuşmam, seni vurmayacaktım dediğim kişiyi, yanlışlıkla vurdum. DM olarak sayılmaması için, gidip İC'den söyledim. Diğer arkadaşlar olayda benim muhabbatımdı, iyi roller.<3

#6 - 13.05.2021 21:45
Tekrardan sıkmadım, motordan Drive-by atanlar biz değildik, o sırada bisikletle orada bekliyordum. Tekrardan sıkmadık, fakat sıktığımızı iddia ediyorsanız, kanıtları sunabilirsiniz. İyi roller.

#7 - 13.05.2021 21:46
Birlik içinden birisi, polisi arayıp ihbar veriyor. Tekrardan kural ihlali yapıyorlar, üst üste hepsi sıralanıyor. Arkadaşlar OOC'den kinlenip, burada haklı çıkmaya çalışıyor.

#8 - 13.05.2021 22:16
Güzel ve açıklayıcı savunman için teşekkür ederim. Konuya ilk postundan başlayarak cevap vereceğim.

Ortada bir gasp rolü olduğunu düşünmüyorum, rolde sadece motorunun anahtarı alınmış. Bunun bize sistemsel olarak bir kazancı yok. Orada birlikten olmamaları önemli değil tarzı bir cümle kuruyorsun, orada ki kalabalık ekibin nasıl çeteye üye olup/olmadıklarını anlayarak role devam ediyorsun? Sen silah çektikten sonra karşı tarafın silah çekmesi normal değil mi?

Sana silah dayanma durumu Garry'in kafasına silah dayadıktan sonra başlıyor bizim bölgemizde bizim üyemizin kafasına silah dayıyorsun, sen silahı çoktan çekmişsin. Anlık laf arasında silah doğrultmaları bitiyor demişsin, ekran görüntülerinde silahların indirildiğine dair bir emote göremiyorum. Beline silah dayanmış şekildeyken korkusuzca hareket edip yer değiştiriyorsun ve tetiğe basıyorsun, evet.

Orada üç kişiden fazlası vardı sizin zaten düşürdüğünüz karakter sayısı üç.  Ann_Ritty, Lovato_Woodson, Garry_Racmo, Tamicka_Foster, Frank_Lynwood, Doran_Simmons ve hatırlamadığım bir kaç isim daha.

"Karakterim fear yapıyor, karşı taraf yapmıyor" Fear-RP yaptım dediğin konu, kalabalık ortam içerisinde Garry'in kafasına silah dayaman mı?

Birlikten birisi ihbar veriyor dediğin kişi, Rauf Stanislav karakteri. Hani o kalabalıkta kimlerin üye olup olmadığını biliyorsun ya, ihbar eden kişinin üye olmadığını bilmen gerekiyor. Kişi sivil bir karakter, dilersen forum profilini kontrol edebilirsin.  Arka arkaya flood şeklinde attığın cevaplardan kimin OOC kin durumuna büründüğünü gayet iyi anlayabiliyorum, keyifli roller diliyorum.  :vice:

#9 - 14.05.2021 00:56
Kendisine hali hazırda açılmış bir şikayet varken, ikinci şikayet açmayı uygun görmedim ve şikayetimi buradan dile getireceğim.

8 saatlik çatışma süresi dolmadan ikinci bir çatışmaya girip birlik üyemi vuruyor.