Konu: [13.05.2021 - Kanye Eastwood] Fear-RP, Çatışma Kural İhlali  (Okunma sayısı 487 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.05.2021 01:11
RK'lı değilim, Banton ile aktif çatışmadayız. Rolde ben kendi birlik arkadaşımı sizden sandım, onu da vurdum. Bu yüzden karakterimin mahalle kariyeri de sarsıldı. Her vurulduğunuzda foruma gelmeyin, lütfen.

#11 - 14.05.2021 01:47
RK'lı değilim, Banton ile aktif çatışmadayız. Rolde ben kendi birlik arkadaşımı sizden sandım, onu da vurdum. Bu yüzden karakterimin mahalle kariyeri de sarsıldı. Her vurulduğunuzda foruma gelmeyin, lütfen.

Yetkili arkadaşların işini kolaylaştırmak adına bunu buraya bırakıyorum.
Alıntı
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

#12 - 14.05.2021 03:06
Öncelikle Daphne isimli forum arkadaşımıza olay yerindeyken bende sormuştum, kişinin ismi neydi şikayet oluşturacağım diye. Arkadaşımız benim yerime oluşturmuş.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki PD'i ve Ambulansı ben aradım arkadaşlar yaralandı diye ve benim gözümün önünde 6 kişinin arasından çıkp FearRp yapmadan kişilere ateş etti ve EK OLARAKDA beline çakı doğrultulduğu halde, Reflex rolleri yasak.

İkinci olarakda sonradan 6-7 PD ekip aracı geldi ve bu arkadaş bilinmeyen yerden bir daha gelip DM atıp ateş açtı. Orada banada ateş etti ve 1 kişiyide düşürdü.

Şahit olarak ben konulmamışım ama yinede olaya şahit olarak şunu söylüyorum ki, onaylıyorum. @Daphne

#13 - 14.05.2021 23:09
Kalabalığın arasında karakterim kendini savunmak için silaha davrandı, bu kadar basit. O kadar kalabalığa bıçak çekecek halimiz yok, orada rehin tarzında olduğu halde, bana silah çekiliyor. E olabilir, fakat '' Vur zenci, ikimizde ölelim.'' Demesi gayet yanlış, ve ben kalabalıktan sıyrıldım, silahını saklama emotesi vermedin, fakat yerine koydun. Boşuna yalan atmaya gerek yok, heralde silahın olsa yere ben düşerdim. İyi roler. :vice:

#14 - 14.05.2021 23:11
İkinci olarak, karakterlerin RK'lı olduğunu bilmiyordum, bunu belirtebilirdiler. sdo, do, kanayan yarasını tutar, gibi emoteler verebilirsiniz. Ben kendi birlik arkadaşımı, sizden sandım. Ona da sıktım, size karşı kasıtlı olarak yapılmış bir şey değildir. İyi roller.   :vice:

#15 - 14.05.2021 23:20
Kişi Fear RP ve Çatışma Kural ihlalinden ceza alacak, şikayet kapatıldı.