Kendinizle çelişiyorsunuz diyorsun biz ikimiz emoteyi aynı anda vermedik arada en az 2-3dk var "./k" bilerek yapıp yapmadığını kendisinden başka kimsenin bilmesi mümkün değil ve burada trolle bağlamakta ilginç çünkü rolün devamı için olan bir şey CarJack diye hala ağlıyorsun öncesin de bir rol var tamam mı ve ben emotemi de verip seni araçtan atıyorum kafandan bug uydurma diyorsun öyle gözükmüş ne yapabilirim sonuçta herkes her gün aynı anda araçtan atılırken pompalı mermisi yemiyor böyle bir durum da bug oluşması gayet normal fakat sen burada hala ısrarcısın çünkü açık arıyorsun.
"Vadim karakteri hem Mishenka karakteri emote veriyor klon bir karakterim olmadığına göre iki emotenin hangisine bakacağımı bilmiyorum Vadim karakteri herkül gibi tek eliyle bacağımdan tutarak bagaja atıyor" ssler de de görüldüğü gibi o ayağından tutmuş ben ise kollarından açık aramaya biraz daha devam et hangi emoteye bakıcağımı şaşırıyorum demişsin alt üstü 2 emote seni tutup bagaja attık bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
/do hatamın evet farkındayım savunmam da yazdım zaten .d
Yine OOC kin demişsin IC olaylar yaşadığımızı sen de biliyorsun
Kendi şikayetiniz de kendini savunuyorsun demişsin güldürdüğün için sana teşekkür etmem lazım çünkü bizim şikayetimiz de bizim ihlallerden bahsediyorsun kendini savunmak yerine burada da boş atan sensin bize laf atıp kendimizi savununca "haha kendi şikayetlerin de kendilerini savunuyorlar"

iyiymiş çok istiyorsan başka şikayette görüşürüz bizi OOC tehdit ettiğin konularını da herkes biliyor onların da ss leri var rahatla biraz
yok "Aydın'a gelip yedi sülalenizi bıçaklıyacağım sikicem" falan buyur gel knk Aydın,Nazilli arası 46km
ViceCity adminlerine küfür edipte onların şefkatine sığınmayan da ne bileyim