Kardeşim biz sana şikayet açıyoruz eğer bizim ihlalimiz varsa şikayet açabilirsin savunmanda bizim "yapmadığımız" ihlallerden bahsetmene gerek yok sadece savunma yeterli olurdu, yazdıklarının yarısından fazlası boş, sana şunu söylemek istiyorum aktif bir roldeyiz, emoteler veriyoruz, sistemsel olarak baygınsın ayağa kalkıyorsun seni 5 dakika bekliyoruz sen diyorsun adminler ile konuşuyorum bunun kadar saçma bir şey görmedim bunu bir daha yapmamanı tavsiye ederim, ikinci konuya gelirsek, vadim karakteri, garcia karakterini kaldıramazmış dostum karakterlerimizi incelersen kas seviyem senden daha yüksek bu durum PG olmuyor bunu geçelim, normalde sana açılan bir şikayette savunma olarak karşı tarafın yaptığı ihlallarden bahseden birine cevap vermek istemezdim ama bunu kendime yediremezdim, her neyse üçüncü konuya gelirsek, Stanislov karakterinin yanlış bir emotesine gözün takılıyor sanırım, demişsin "rol kalitesi belli oluyor" bunu derken kendinde bir şey aramadınmı bunu cidden merak ediyorum, hadi diyelim aramadın yaptığın onca ihlali buraya koyup rol kaliteni ortaya attıkdan sonra buraya böyle bir şey yazman cidden ilginç, bir daha yapmanı tavsiye etmem, dördüncü konuya gelirsek, sana iki veya üç kere bagaja atma emotu vermişiz, neden verdik hiç düşünmedin sanırım, birinci emoteyi sen ilk yere düştüğünde yani role uymayıp bir anda motora atladığında verdik yani ona uymadın, eğer orada motor çalışsaydı basıp gidicektin bunu herkes biliyor seni o yüzden orada tekrar shotgun ile bayılttık ikinci emoteyi'de tamda ikinci kez bayıldığında verdik, allaha şükür bu sefer emoteleri uyup araca bindin

, beşinci konuya gelirsek, benim /do'dan "kaç saniye" sorusuna rahatsız olmuş arkadaş, polislerin gelmesi ile gitmesi bir oldu zaten, orada sana soru sordular 15 saniye boyunca cevap vermedin daha sonrada gittiler, rolün ortasında öyle bir şey yazmamın sebebi 2 3 kere role uymadın, seni bagaja attığımız halde yine motora binip kaçmandan korkmadım değil, kaç saniye diye sormamın sebebi bu, tanrı yoluyla bagajdan falan kaçıyorsun çünkü cidden ilginç

herneyse, altıncı konuya gelirsek, Stanislov karakteri sana /do'dan "kes o zaman" yazmış buna pek bir şey diyemem, adam sinirlenmiş sana öyle demiş şikayet açarsan ceza alır, için rahat olsun yani, bir de 1 saat beklesen böyle bir terbiyesizlik yapamazsın demişsin, istersen buraya bütün yaptığın terbiyesizlikleri gösterelim, ne dersin, bence uyar, yedinci konuya gelirsek, Stanisloc karakteri sana PM'den berkay yanına uzi ile gelicek yazmış, orada sende herkes gibi bizim dalga geçerek yazdığımızı biliyorsun, bunu berkay'a sor, yani sizin birlikteki Ronny karakterine, seni savuncağını tahmin etmem o yüzden bildiğin bir gerçeği, adminlere yalan bir şekilde şikayete sunucaksan hiç durma, sekizinci konuya gelirsek, daha önceli silahlı rollerinde bazı kişilere emote olarak "ağzına sıkar,kafasına mermi yığar,ağzına shotgun'u sokar ve sıkar." Gibi emoteler verdiğini dün gibi hatırlıyorum, ona karşılık böyle bir şey yapmak istedim, bence güzeldi, buna ayrı olarak şikayet açabilirsin. Dokuzuncu konuya gelirsek, OOC amaçla bana silah sıktınız demişsin, doğrudur, ama; sana gelip bir anda mermi sallayıp, kafana sıkıp ordan uzaklaşma gibi bir rol yapmadık, novikov birliğinde iken Mihaylovna karakteri ile aranız bir konuşma geçmiş IC olarak, Mihaylovna karakterine bana yani Vadime büyüterek bu olayı anlatmıştı bizde seni her gördüğümüz yerde tahrik edici cümleler kullanıp, agresif bir rol sergiledik, sende bize karşı çıkıp, atarlı giderli cümleler kurdun özellikle Vadim gibi bir karaktere "amatör" demiş olman sana mermi sallamamızın en büyük nedeniydi, OOC olaydan dolayı sıkmadık demiyorum, olayı geniş olarak anlatıyorum. Onuncu konuya gelirsek GYM'de yani GBI alanda agresif rol yaptığımızı söylemişsin, bunu tek başımıza yapmadık Garcia, seninde GBI bölgede agresif rol yaptığına dair kanıtlar var, bunu ayrı olarak şikayet açabilirsin, on birinci konuya gelirsek, Stanislov karakteri sana PM'den yazmış, büyük ihtimal OOC kavgalı olmadığınız dönemden bir konuşma, tam bilmiyorum, her neyse on ikinci olarak, Stanislov karakteri emotede işkence aletleri demiş, sana yaptığımız tek şey çekiç ile dizini kırmaktı, iskence aletlerinden kastım çekiç çıkardı, bunun üzerinde durmaya çok gerek yok, on üçüncü konuya gelirsek, Troll dediğin kısımları atlıyorum, saadete gelirsek, susmak içimden gelmedi.
Garcia sana şunu ögreteceğim, bir dahakinde sana açılan bir şikayette, karşı tarafın yaptığı ihlallerden bahsetmek yerine sadece savunmanı yap iyi forumlar <3