Konu: Garcia Guiza [Refuse-rp + RK ihlali]  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.05.2021 14:06
1.si ip konusuna değinmiş araçtan ip ve bant alma rolleri yapıp gerekli emoteleri verdik 2.si polisler geldiğin de sen zaten bagajdaydın Power Gaming demişsin yerde yatan birini normal bir inan kucaklayabilir zaten sonrasın da onun dalgasını da yaptık bagaja fırlatır ne patates çuvalı mı atıyorsun diye sonrasın da admin çağırmışsın iyi hoş ama poliste bekliyorsun ve mekan da teksin seni ihbar eden kimse yok buradan da meta yaptığınız anlaşılıyor zaman kazanmak vesaire demişsin bagaja atar diye emote veriyoruz /do kolum yaralı yazıp aracın yanına geçerek /hurt 1 yazıp bekliyorsun sonra bir anda yerden kalkarak motora koşuyorsun ve motoru çalıştırmaya çalışıyorsun burada ne /dene var ne de birazcık aklın yanın da 2 kişi bekliyoruz kaçama diye ben de aniden refleks olarak yanına gelerek /me araçtan atar yazmışım ben onu yazana kadar da çoktan yerdeydin /b emote dell yapmış olmam lazım CarJack demişsin orada ben emoteyi verip seni atmamla Pankrati'nin seni düşürmesi bir oldu 2.kez bant ve ip olayına girmişin Vadim bagajtan ip ve bant alıp bana attı zaten emotelerinii verdik onun.Sonrasında ise https://cdn.discordapp.com/attachments/826862812776235078/841063506543640586/unknown.png bu ss gözükmekte omuzlarından demişim koltuk altı diyecektim o an polis gelicek stresinden aklımdakini yazamamışım ve ayrıca ilk başta tek karakter atamaz diyorsun sonrasın da ise ikimizin seni birlikte tutup attığı ssleri paylaşıyorsun o da güzel kafa knk sonrasın da /do kaç saniye yazısını eleştirmişsin onların atılmalırıyla polislerin gelmesi bir oldu zaten polisle roldeyim zaten /do Garcia bagajdadır emotesini gördükten sonra polisler gitti ne çeşit bir roldesin merak ediyorum polislere PM den yazıyordum olayı ama onlar sonrasın da gitti zaten.Devamın da ise /do kes o zaman yazdım çünkü doğru düzgün role uyduğun yok 1 saat beklesen öyle terbiyesizlik yazmazsın diyorsun senden terbiye öğrenicek değilim.

https://cdn.discordapp.com/attachments/797895110430818356/840242708433338408/unknown.png
Bu ss ile olaydan belki 2-3 gün önce bu konu da açıklamayı @Berkay09x  e bırakıyorum o daha iyi anlatır neyse burayı da geçtim

Sana yapılan geçici hasar emotesi o değildi adminleri yanıltmaya oynama burada
https://cdn.discordapp.com/attachments/802973279769329694/841082008947392582/sa-mp-306.png

Geçici hasar için verilen emoteler bunlar ayrıca yazım hatamdan dolayı da özür dilerim.Bu emoteden sonra ise şahıs tepki vermeyince /do canı yanması muhtemel yazıp yine beklemeye başladık o ise bize "Acıdı" cevabını verdi bizde uzatmayıp geri döndük

Şunu da unutmadan söyliyeyim biz Garcia'yı araçtan attıktan sonra benim aracım çalışır vaziyetteydi ve kilidi açıktı o aracı da yine kaçırma girişimin de bulundu fakat arabamı ağaca çarptığı için durmak zorun da kaldı biz ise bu olayları bozuntuya vermeyip "Yüce İsa bu kulunu seviyor galiba 3.kez aynı güçten verdi" diyerek geçiştirdik

https://cdn.discordapp.com/attachments/826862812776235078/841068540757147659/unknown.png Burada ise GYM'e gitmiştik ve sen de oradaydın senin bize karşı önceden sergilediğin alaycı tavır ve nefret söylemi var ve bunu da GYM'de devam ettiriyorsun "Siz amatörsünüz" gibi şeyler söyledin ve yaklaşık 5-10dk süren afk taklidin var.
Puto=Orospu gibi bir anlama taşımışsın herkes senin bildiğin terimleri bilmek zorunda değil belki de google çeviri o anlama çıkardı bu konuda da zayıfsın

İşkence aletleri konusunda ise bir insan neden aracın da taşısın ki demişsin gayet mantıklı bir soru ama böyle bi rol olucağu belliydi zaten oraya gelmeden önce alınmış olabilir ama olay sadece şu ki verdiğim emotede de gözüktüğü gibi "çekiç" ile diz kapağını kırmışım ve ek olarakta pense çıkarmıştım bir insanın bunları aracın da taşıması bence gayet doğal

/k yi hatalı yazdığı için troll demişsin bunu açıklama gereği duymuyorum

"AMatör" kelimesini eleştirmişsin bu benim de sıkça yaptığım bir hata "shift" tuşuna elin takılınca oluyor burada şikayet için sebepler aramışsın belli
ki seni anlayabiliyorum

https://cdn.discordapp.com/attachments/826862812776235078/841070085782765568/unknown.png Buradayken de ateş ederken CarJack yiyorum diye itiraz etmişsin ikimiz de buna karşılık tepki verdik ayrıca ben seni sadece araçtan attım SAMP'ta oluşan bir hata yüzünden aracına bindim olarak gözüktüyse bu benim suçum değil.

En sona da OOC küfür koymuşsun discord-instagram gibi olan olaylar IC'yi etkilemiyor sırf adminleri yöneltmeye oynamışsın ama planlarında eksikler var her şeyi en ince detayına kadar yazdığını düşünüyorsun ama su doldurduğun şişe en baştan sızdırıyordu :vice:
Yaptığınır rollerde kendinizle çelişiyorsunuz orada hem Vadim karakteri "pompalı ile ağızıma vuruyor" hem sende çekiçel diz kapağı kırıyorsun biraz Chat'i takip ederseniz bu tarz rollerde karşı tarafıda düşünebilirsiniz kendinizde ./k yi egenin bilerek yaptığını biliyorsunuz aynı hatayı 3 kere yapmak imkansız diyebilir eğer öyleyse komik değilse daha komik bir durum aracıma CJ yaptığın ortada araca binme gibi gözükme gibi bir bug yok kimse karşısındakinin araca biniyormuş gibi gözükmez uydurma buglar söylemeyin beni araca atarken hem Vadim karakteri hem Mishenka karakteri emote veriyor klon bir karakterim olmadığına göre iki emotenin hangisine bakacağımı bilmiyorum Vadim karakteri herkül gibi tek eliyle bacağımdan tutarak bagaja atıyor bunun "bagaja patates mi atıyon" gibi bir dalgaya vurulmaması gereken bir emote sizin herşeyi dalgaya vurduğunuzu biliyorum ama rollerde yapmamanızı öneririm  "/do dan da kes o zaman" dediğinin herhangi bir açıklamasını bulamazssın bunun hata olduğunu sende biliyorsun bu /do emoteside bana karşı OOC kin tuttuğunun belirtisi karakterim sizleri tanımıyordu DC den oyuna dön diyerek sıkmanız boş ihaller yaptığınız ortada bana burada açıcağınız sadece refuse RP şikayeti ama size buradan en az 10 tane ihlalden şikayet açabilirim bu yüzden ne refuse RP görebiliyorum ne de sizde düzgün rol son yazım olsun iyi günler.  :vice:         https://cdn.discordapp.com/attachments/826862812776235078/841259320188469268/unknown.png ( Vadim karakterinin yazdığıda ortada bana OOC sebepten ateş açıyorlar ve  ben zorunluluktan savunnma yapıyorum cidden yazık SS kanıtı sunmayarak sadece yazı ile bana açtığınız şikayette kendinizi savunuyorsunuz attığım SS'ler o rol içinde olan SS ler bu yüzden adminlerin sadece 1 taraftan değil her yönden bakması gerektiğini düşündüm bu yüzden o rol içinde olan tüm SS'leri attım adminlerin sadece benim motora binmemi değil tüm rolü göz önünde bulundurması gerektiğini düşündüm.
Sana tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek duymuyorum, OOC sebepten dolayı ateş açsam bile rolsel olarak bir kavgamız olduğunu anlattım, hala olayı kendine çevirmeye çalışıyorsun, burda en iyi yapılacak şey susmak, konuşsam bile anlamıyorsun çünkü. Admini bekleyelim :vice:

#11 - 10.05.2021 14:06
Kendinizle çelişiyorsunuz diyorsun biz ikimiz emoteyi aynı anda vermedik arada en az 2-3dk var "./k" bilerek yapıp yapmadığını kendisinden başka kimsenin bilmesi mümkün değil ve burada trolle bağlamakta ilginç çünkü rolün devamı için olan bir şey CarJack diye hala ağlıyorsun öncesin de bir rol var tamam mı ve ben emotemi de verip seni araçtan atıyorum kafandan bug uydurma diyorsun öyle gözükmüş ne yapabilirim sonuçta herkes her gün aynı anda araçtan atılırken pompalı mermisi yemiyor böyle bir durum da bug oluşması gayet normal fakat sen burada hala ısrarcısın çünkü açık arıyorsun.

"Vadim karakteri hem Mishenka karakteri emote veriyor klon bir karakterim olmadığına göre iki emotenin hangisine bakacağımı bilmiyorum Vadim karakteri herkül gibi tek eliyle bacağımdan tutarak bagaja atıyor" ssler de de görüldüğü gibi o ayağından tutmuş ben ise kollarından açık aramaya biraz daha devam et hangi emoteye bakıcağımı şaşırıyorum demişsin alt üstü 2 emote seni tutup bagaja attık bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

/do hatamın evet farkındayım savunmam da yazdım zaten .d

Yine OOC kin demişsin IC olaylar yaşadığımızı sen de biliyorsun

Kendi şikayetiniz de kendini savunuyorsun demişsin güldürdüğün için sana teşekkür etmem lazım çünkü bizim şikayetimiz de bizim ihlallerden bahsediyorsun kendini savunmak yerine burada da boş atan sensin bize laf atıp kendimizi savununca "haha kendi şikayetlerin de kendilerini savunuyorlar" :D iyiymiş çok istiyorsan başka şikayette görüşürüz bizi OOC tehdit ettiğin konularını da herkes biliyor onların da ss leri var rahatla biraz
yok "Aydın'a gelip yedi sülalenizi bıçaklıyacağım sikicem" falan buyur gel knk Aydın,Nazilli arası 46km

ViceCity adminlerine küfür edipte onların şefkatine sığınmayan da ne bileyim

#12 - 10.05.2021 14:08
Gereksiz yanıt atmayın lütfen sonuçlanma süreci artıyor, @mertg1925 herhangi bi prombelmin varsa şikayet aç buraya atma, admin kararı bekleyelim.

#13 - 12.05.2021 14:03
Garcia Guiza karakteri refuse rp üzerinden ceza alacak, şikayet kapatıldı.

Ayrıyeten iki tarafa da küçük bir tavsiye şikayet de konu ile alakasız çok fazla yazı ve screenshot gördüm, arkadaşlar bir oyun oynuyoruz lütfen sadece oynayalım iliklerimize kadar yaşamayalım.