Merhabalar, arkadaşın yaptığı savunmaya karşılık yazıyorum. Öncelikle gereksiz samimiyete gerek yok. Senin kadar bende uzamamasını istiyorum ama kendini haklı çıkarmaya yönelik sözler sarfediyorsun.
Olayı özet geçiyorum, oluşan trafik kazası sonucunda doğal olarak karakterlerimiz anlık sinirle beraber küfür ediyor ve uzamaması adına oradan uzaklaşıyor. Seni OOC/IC tanımıyorum, hood onaylı bir birliğin sahibi olduğunu o sırada bilmiyordum. "Brawl başlatmaya çalışıyorsunuz" lafı çok gereksiz geldi bana çünkü üstte de dediğim gibi kaza gerçekleştikten sonra oradan uzaklaşan biziz ve arkamızdan takip edip agresif rolün devamlılığını sergileyen sensin, burada "Brawl'a girmeye çalışıyorsunuz" tezini çürütüyorum gibi geldi bana, yetkililerin takdiri. Ayrıca silah sıkan bir adama yumrukla karşılık veriyorsunuz POWERGAMING diyorsun, olayı tamamiyle yanlış yönlere çekiyorsun, brawlda silah çekip sıkan sensin ve çektiğin silahı sanki silahlı çatışmada üzerine yumruklarımla koşmuşum gibi kastederek belirtiyorsun.
"Gereksiz agresifliği ve trafik kazasından DM çıkartmaya çalışan sizsiniz" sözünü nasıl yazabiliyorsun inan bilmiyorum, çünkü arkamızdan bizi kovalayıp DM arayan doğrudan olarak sensin. Karakterlerimiz anlık sinirle küfür edip kaza bölgesinden ayrıldı, arkamızdan bağırıp takip eden üzerine pit atmaya çalışan sensin ve biz mi "DM çıkartmaya çalışan"ız? Üstte ki cevabımda link bırakmıştım, istersen oraya bir bakabilirsin. "Brawl çıkartmaya çalışıyorsunuz" değil mesele, emoteler verilmiş ve yumruklar atılmış, sonuç olarak çoktan çıkmış bu brawl. Bunny-hop yaparak 5 kişinin yumruklarının arasından brawl içi kurtulup silah çekiyorsun, düpedüz silah kural ihlali. Bıraktığım linkte yetkilinin takdiri kişinin ceza almasıydı ve bu da aynı şeyin laciverti. Bu saatten sonra uzamasını istemiyorum, kim haklı kim haksız kararı yetkili verir.